kuncák7 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 Taky jsem v klubu :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2020 Ti to trvalo Podle mě se zrovna z tebe GSař nestane, ale super, že zkoušíš. A třeba se pletu. Já si někdy v září koupil jedny béčka, tak nějak mi to přijde jako podobný krok.
Locky Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Včera opět SBGA415: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (Koukám, že jsem opět neuhlídal kousky prachu...)
Locky Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 V 1. 12. 2020 v 20:03, kuncák7 napsal: Taky jsem v klubu :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V 1. 12. 2020 v 20:34, xbraj19 napsal: I ty, Brute? V 1. 12. 2020 v 20:35, dr.sphinx napsal: Ti to trvalo Podle mě se zrovna z tebe GSař nestane, ale super, že zkoušíš. A třeba se pletu. Já si někdy v září koupil jedny béčka, tak nějak mi to přijde jako podobný krok. Mám dojem, že Kuncák je už má poměrně dlouho. (Poměrně je myšleno vůči zvyklostem chronomagora)
warann Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, Locky napsal: Včera opět SBGA415: (Koukám, že jsem opět neuhlídal kousky prachu...) Znova musím říct, že jsou parádní. Až jednou bud obměňovat ty svoje, tak bych rád něco takovýho, případně soko Upraveno 3. prosince 2020 uživatelem warann
Locky Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 před 20 minutami, warann napsal: Znova musím říct, že jsou parádní. Až jednou bud obměňovat ty svoje, tak bych rád něco takovýho, případně soko Zdá se, že máme podobný vkus. Především po SBGA429 (shadow) jsem pokukoval také. Nakonec jsem dal přednost titanu, box (jaký je pro to používaný český termín?) safírovému sklíčku a hlavně 62GS pouzdru. Mno a v neposlední řadě v tom sehrála roli i pandemie, protože jsem si chtěl kousky prohlédnout naživo, takže jsem velice rád za tento kousek z Košic.
warann Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 Tak já neměl na ruce ani jedny a asi bych si je dokázal představit všechny troje. Z těch dvou Soko se mi taky víc líbí ty 429. S tím safírem jsem se musím přiznat k neznalosti toho rozdílu...
kuncák7 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 před 4 hodinami, Locky napsal: Mám dojem, že Kuncák je už má poměrně dlouho. (Poměrně je myšleno vůči zvyklostem chronomagora) Jojo a uvazuju o GS v automatu. Tohle bylo na odzkoušení, zda to na ruce snesu. A snesu.
Vit Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2020 (upraveno) před 11 minutami, kuncák7 napsal: Jojo a uvazuju o GS v automatu. Tohle bylo na odzkoušení, zda to na ruce snesu. A snesu. Už se těším na ostré fotky. (promiň, musel jsem) ((to bys mi mohl v rámci sběru munice něco prodat ... (ty víš co))) Upraveno 3. prosince 2020 uživatelem Vit
Americkej Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Prohlašuji zimu za zahájenou. Přezul jsem na hadr, libově sametovej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 V 3. 12. 2020 v 15:03, warann napsal: Tak já neměl na ruce ani jedny a asi bych si je dokázal představit všechny troje. Z těch dvou Soko se mi taky víc líbí ty 429. S tím safírem jsem se musím přiznat k neznalosti toho rozdílu... Domnívám se, že jde též o verzi vypouklého safíru - obvykle se používá "domed", ale Seiko používá "box shaped", pokud sklo vyčnívá více nad tělo hodinek. Asi nejlíp to je poznat z fotky (vypůjčil jsem si z jedné video recenze SBGA415): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGA429 má "Dual-curved" safír, ale ten nijak extra nevyčnívá (opět obrázek z jedné video recenze SBGA429): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na 429 se mi líbí ještě i šroubky v tahu (namísto pinů s kolárkem u 415), ale to pouzdro je prostě "nudnější" (oproti 415, kde black polish zaratsu více vynikne). Stejně jak indexy na 429 jsou masivnější, leštěné a i tvarem více podobné např. Snowflake, ale u 415 jsou vertikálně ryhované, což dělá na světle hezký duhový efekt (viz moje fotka o stranu zpět). Samozřejmě jsou drobné rozdíly i ve velikosti, kde mají 429 o 1mm menší průměr, jsou o 0,3mm nižší a end link lug-to-lug o 0,5mm užší než 415. Mno a materiál ocel vs. titan má známé rozdíly/vlastnosti. Zkrátka a jednoduše každé jsou jiné a nejlepší by bylo mít k 415 i 429, ale příznám se, že jsem se 415 stále více a více spokojen.
EpsteinBarr Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 @Americkej ja by som tiez prezul, ale nikto z hodiniek nedokaze dat dole tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Prostě ho vytrhnes, stezejky jsou spotřebka.
Americkej Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Nožky vrtaný skrz, tam přece nemůže bejt problém.
EpsteinBarr Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 po hodine snahy doma a naslednej konzultacii s Instantom som sa vybral k hodinarom...vzdali to...ze tak presne nasadeny tah este nevideli a ci si to nechcem rozmysliet, ze s tahom predsa vyzeraju tie hodinky super
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Líp se to dělá ve dvou. Jeden přimáčkne levičkou hodinky na podložku a pravou lehce tahá za náramek. Druhej vypíchne stěžejku současně z obou stran. Je fakt, že na náramku vypadají super, ale změna je občas zapotřebí, ne? Edit: Jarní nasazování náramku zpět je větší výzva Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem Americkej
blackhead Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 16 hodinami, dr.sphinx napsal: Prostě ho vytrhnes, stezejky jsou spotřebka. No nevim zda bych se odvazil to z toho titanu vytrhavat :o. Ja bych to vymackl z obou stran dirama a nekdo druhy by to vytahl, muze byt taky nejaka dojebana stezejka, ze nejde vymacknout, tezko rict.
dr.sphinx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Bez těch smajlíků to už fakt nejde dneska edit: jako snadno to nejde, ale plno hodinek mi přijde být ještě vzpurnější než GS divery. Pokud se ale zadřela stěžejka, tak to člověk někam zanést musí ... a tam Epsteinovi stejně řeknou, že to nejde Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem dr.sphinx
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 před 54 minutami, dr.sphinx napsal: jako snadno to nejde, ale plno hodinek mi přijde být ještě vzpurnější než GS divery. Pokud se ale zadřela stěžejka, tak to člověk někam zanést musí ... Pro tyhle případy nás bůh obdařil WDčkem a trpělivostí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se