Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

před 18 minutami, horskjan napsal:

Moc pěkné jsou 👍

To jsou ty od Matouše?

Matouš ví, jak prodat hodinky :) Super video a prodáno během par hodin. Každopádně jsou peckovní a GS jsou snad jediné quartzy, které se mi líbí 👍🏻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, JorgeJay napsal:

Matouš ví, jak prodat hodinky :) Super video a prodáno během par hodin. Každopádně jsou peckovní a GS jsou snad jediné quartzy, které se mi líbí 👍🏻

Je fakt, že to video na to mělo také vliv 🙂 Jsou fakt pecka a jelikož GS jsem vždycky chtěl byla to jasná volba 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal:

@Dantechno Ak sa nemylim, mal si aj SD-ckovu verziu? Pokial ano, su nejake zasadne rozdiely v "pohodlnosti" nosenia?

Pripájam sa k otázke. Plus by ma @Dantechno zaujímalo, čo ťa viedlo k výmene SD za hibeat (možno to tu bolo, len som nezachytil).

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

[mention=6982]Dantechno[/mention] Ak sa nemylim, mal si aj SD-ckovu verziu? Pokial ano, su nejake zasadne rozdiely v "pohodlnosti" nosenia?

Jo jo, měl jsem SDckovou verzi taky v titanu. Rozdíl v nošení nebyl žádný , SDcko bylo samozřejmě přesnější což me bylo jedno. Co mi vadilo , je ze to byla verze SBGA031 se starým logem. Taky me to vic tahlo k čisté mechanice než k SD. Jeste jsem měl ocelovou verzi SBGH289 ale to bylo moc těžký a taky se mi vic líbí ty zlatý detaily titanový verze.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

@Dantechno Dik za info. Zahlodal u mna maly cervicek prave vzhladom na hi-beat. Inak som so vsetkymi detailami u mojich 031 max spokojny. Tiez rezerva natahu (u niekoho nepodstatny parameter) ma zatial drzi pri SD. O tom, ze zlate detaily u tychto konkretnych hodiniek su nutnostou 🙂, to je zbytocne diskutovat. No...uvidi sa.  :cheers: 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, AndyAaron napsal:

Takovy to kdyz chces sbirat GS, ale mas jen na stare kvarcove jebky. A stejne jsi v tom za kilo. #kiloKvarcu
e04b8979115f998fad229abb214e0e61.jpg

U GS vlastně vůbec nevadí že to je quartz 🙂

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, AndyAaron napsal:

Takovy to kdyz chces sbirat GS, ale mas jen na stare kvarcove jebky. A stejne jsi v tom za kilo. #kiloKvarcu
e04b8979115f998fad229abb214e0e61.jpg

Nádhera oba kousky, obzvlášť asi radost z nových 😀. Na srazu jsem ty potápky zkoušel a kdyby měly datum, překousnu i korunku na "špatném" indexu. Bohužel já to mám s datumem a korunkou na 4ce skoro svaté... 🥴

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...