slanecek Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Po delší době další sněhovločková fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Baterky zatim bavi. Jen ten tah (mikroregulace) . Ted je mam na volno, kdyz uberu puldilek, uz to bude tesny (stejne to mam na SD). Jinak velka spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Já je mám v pohodě, tak akorát. A zkoušel jsi přidat "půl" dílek a sebrat celej? Teda netušim jak moc dílků máš plonkovejch. Ale souhlas, že tohle je slabina podobnejch spon. Na druhou stranu je pak spona tenoučká, což si oproti SD diverům teď užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 před 13 minutami, sashator napsal: Já je mám v pohodě, tak akorát. A zkoušel jsi přidat "půl" dílek a sebrat celej? Teda netušim jak moc dílků máš plonkovejch. Ale souhlas, že tohle je slabina podobnejch spon. Na druhou stranu je pak spona tenoučká, což si oproti SD diverům teď užívám No, jeste jsem to nezkousel, zatim se to chystam ( s ohledem na mou silovnost a velikost sroubku to pro me neni zadna velka zabava). Navic uz tam mam dva puldilky, takze bych to asi musel prehazet nejak jinak. Mozna ubrat oba dva a pridat jeden celej. Nicmene ted mi paradoxne vychazi dobre spona, kdyz bych to takhle prehodil, pujde spona sejdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Před hodinou, warann napsal: Baterky zatim bavi. Jen ten tah (mikroregulace) . Ted je mam na volno, kdyz uberu puldilek, uz to bude tesny (stejne to mam na SD). Jinak velka spokojenost. Skvělé dodatečně gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Ohladom tahov na GS, ja to mam zase tak, ze kazdy jeden sedi dokonale. Oproti tomu, tah na novych moonoch som nedokazal napasovat nijakym sposobom. Musel som kupit uncleseiko a tam je to uz na jednotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Uz jsou doma zas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Baterky dnes odpocivaji, tak pro zmenu se steracem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Povedena fotografie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Dneska automaty, cimz jsem se pro tenhle tejden vycerpal neb na zejtra uz nic dalsiho nemam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 tyto asi zůstanou nafurt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Takové obyčejné GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 a Kilundron ide riadne pecky v predajnej sekcii, uz ma tolko krat svrbela klavesnica... @xbraj19 jj, take uplne obycajne GS Ale inak kluci, vsetci to tu mate velmi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 33 minutami, EpsteinBarr napsal: a Kilundron ide riadne pecky v predajnej sekcii, uz ma tolko krat svrbela klavesnica... Presne. Jeste, ze mam aktualne plnej stav. Jinak ja dnes casual friday. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Neviem veru, ci si tieto GMT nebudem musiet poridit napriek tomu, ze mam SBGP007. Tie si mozno budu hladat noveho majitela. Nie som si isty, ale uvazujem o tom. Z jedineho trapneho dovodu - lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 40 minutami, EpsteinBarr napsal: Neviem veru, ci si tieto GMT nebudem musiet poridit napriek tomu, ze mam SBGP007. Tie si mozno budu hladat noveho majitela. Nie som si isty, ale uvazujem o tom. Z jedineho trapneho dovodu - lumi. To není vůbec trapný. I u mě to byl dost zásadní faktor. Pokud by SD měly lumi, asi bych do těhle vůbec nešel. Nicméně jsem za ně rád, jsou prostě skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Na Hvíždinci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Osud mě včera zavál chtě-nechtě do centra Prahy, tak jsem se zašel kouknout do Koscomu naživo na showflaky. A jako jó... K těm mejm oblíbenejm polárním cestopisům je to shoro must-have. Mám o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se