warann Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Pravda, byly 3, takze nic extra. Uz jsem davno doma, maly skaredy psik v pozadi budiz dukazem . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Blue Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Řeknu jen wow, jsou božský! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Jako hezký fakt jsou. Jak jako uživatel - ne jenom koscomocumic jako já - vnímáš 22 rozteč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 7 hodinami, dr.sphinx napsal: Jako hezký fakt jsou. Jak jako uživatel - ne jenom koscomocumic jako já - vnímáš 22 rozteč? Ani jsem si nevšiml, že je 22 takže v pohodě. Ten náramek má konečně úroveň, není to žádné chrastítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 @Messiah ocelové GS náramky nebyly nikdy chrastítka (pokud nepočítám vintage ze 70. let) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 35 minutami, xbraj19 napsal: @Messiah ocelové GS náramky nebyly nikdy chrastítka (pokud nepočítám vintage ze 70. let) Blbě řečeno, tenhle je fakt pevný, mnohem festovnější možná až moc :-p... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Mně to přijde jako něco za něco. Na jednu stranu je fajn, že jsou s podstatnějším tahem ty hodinky dobře hmotnostně vyvážený. Proporce článků a ta šířka mi ale bůhvíjak nešmakujou ... asi bych to ale kousnul, kdyby to byla láska na první pohled. Co 9SA5? Rezervu drží, dělá, co má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 3 hodinami, dr.sphinx napsal: Mně to přijde jako něco za něco. Na jednu stranu je fajn, že jsou s podstatnějším tahem ty hodinky dobře hmotnostně vyvážený. Proporce článků a ta šířka mi ale bůhvíjak nešmakujou ... asi bych to ale kousnul, kdyby to byla láska na první pohled. Co 9SA5? Rezervu drží, dělá, co má? Já je mám od pátku, takže upřímně zatím nevím, ale budu vás informovat. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 V 26. 11. 2021 v 10:43, Messiah napsal: Řeknu jen wow, jsou božský! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Hezkypěkně, gratulace a i já jsem zvědav na dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Zrno mi na GSa spichnul italskou kozku. I kdyz je tah naprosto dokonaly, tak tohle kombo pres zimu urcite bude na ruce velmi casto. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Moje první GS s tmavým cifrem. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 V 1. 12. 2021 v 16:19, xbraj19 napsal: Moje první GS s tmavým cifrem. Povedeny jsou . Akorat jsem linej hledat, co je to presne za model? Dik. Jinak ja vcera baterky (jak uz jsem psal, baterky jsem nemel od roku 14, ale zvykl jsem si sakra rychle) a dnes SD. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 1 minutou, warann napsal: Povedeny jsou . Akorat jsem linej hledat, co je to presne za model? Dik. Sbgf021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) Dikes. Jinak me stale celkem bere tahle dvojka: https://grandseikogs9club.com/chronicle- 9/antimagnetic-tough-quartz-sbgx341-sbgx343/ Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 nejsi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 2 hodinami, warann napsal: Dikes. Jinak me stale celkem bere tahle dvojka: https://grandseikogs9club.com/chronicle- 9/antimagnetic-tough-quartz-sbgx341-sbgx343/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) @warann@shewcza krasna prace, ale korunka patri na 3 hodiny (navzdory durability:)) Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 @Kid_A To mi nevadí. Navíc tyhle hodinky jsou extrémně přesný a nemají datum = nebudeš ji nikdy potřebovat, protože ze servisu přijdou zase nastavený. Klidně ji tam nemuseli dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se