nickolas Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Bílé GS doporučuju! A co se týče citlivosti titanu, přijďte se podívat na moje ocelové… Ty už nedá dokupy ani Jeronimo po stoleté stáži v Japonsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 @sashator Sašo, já nepsal že je to problém, pouze že se to musí posílat ven, což už pro někoho může být nechtěná komplikace a proto jsem to zmínil. Ale jak se tady psalo a i ze zkušeností uživatelů po celém internetu, není žádnou výjimkou SD 13 let bez servisu s denní odchylkou za kterou by se nemusely stydět ani hodinky z La Chaux-de-Fonts. Takže za mě žádný stres. Co se týče titanu, tak na všech hodinkách co jsem měl se ty škrábance dělaly vyloženě samy a nebo jsou prostě akorát víc vidět no...to nedokážu posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Ještě bych rád poznamenal, že proti nim v žádným případě nebrojím, doufám, že to tak nevyznělo. Jen jsem chtěl objektivně posoudit hodinky jako celek. Jsou to jediný hodinky nad 50K který u mě vydržely víc než rok Pokud se nepletu, tak letos oslavíme třetí výročí a to už je co říct na poměry chronoděvky, jak trefně jednou poznamenal doktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Ja mám se Seiko titanem naopak jenom ty nejlepší zkušenosti. Několik Seiko v titanu mám a nosím je i jako tooly (třeba landmastery)a titan drží v pohodě, škrábanců minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) @shewczaKdy byla děvka naposledy vyšetřena u dr. na venerologii? edit: xbraj má pravdu Jedna věc je u GS titanu trochu neintuitivní - je tvrdší než standard ocel a (nejen) moje osobní zkušenost to jen potvrzuje. U GS se logicky fandové zaměřují na jiný věci, ale high intensity titanium je skoro stejná bobma jako SD (OK, ne úplně ). Pokud pominu titan (to je holt ber nebo nech bejt), rezervu na cifru (která mi nikdy nevadila a navíc to na první pohled SD dycky odlišovalo, za mě +, navíc u snwflk a podobných SBGAxxx je ta pizza prostě zpracováním k sežrání) a další věci, který ke GS prostě chtě nechtě patřej (spona, vyšší pouzdra, tady i pětičlánek), zbývá mi tam: Tah na piny (u GS titanu dycky). Z definice to není špatně (je pro to i prý důvod z hlediska stability závitů pro ty GS minišroubky). Funkčně to tomu nic neubírá, ale state-of-the-art řešení to opravdu není. Indexy jsou celoleštěný. K hodinkám to pasuje, ale holt to nemá ten nádherný opalizující efekt (mimochodem hrozně návykový). Na snowflake by to ale skoro rušilo - takže jsem vlastně napsal blbost Tvar indexů - ale OK, tady to juž je argument hodně za roh - mi dycky u snowflaků apod. evokuje tohle: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Abych to shrnul - je to z hlediiska argumentů proti Snowflakům docela slabota Jsou to prostě ikonický hodinky, vlastně se dá říct, že mezinárodně GS jako značku "udělaly". A že jich je mezi lidma hodně - njn, co naplat, když jsou prostě dobrý (to je jako suby ). edit 2: taky jsem měl trochu palpitace u chronoshop inzerátu, jsou tam vlastně ještě? Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Před hodinou, nickolas napsal: Bílé GS doporučuju! A co se týče citlivosti titanu, přijďte se podívat na moje ocelové… Ty už nedá dokupy ani Jeronimo po stoleté stáži v Japonsku Asi bych souhlasil. A když k tomu vezmeme požadavek pořádnýho pouzdra tak mi nějak vychází toto: Ty mě teda sakra berou od chvíle, co jsem je viděl poprvé. Ale ty je máš taky celkem hezký ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Neukazujte mi GS s lumi! Jsem chudy, jsem slab, nemocen! A ja ti dam “celkem”!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Když se podíváš na minutovku - jak dlouho si myslíš, že ten pidi lumiplot bude svítit, lumibrite nelumibtite? Mám vlastní hořkou zkušenost se zelenýma GMT, i když tady jsou ručičky širší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Ja mám pocit, že ty GS lumi svítí celkově míň než “obyčejný” PROSPEX. Ale je to jenom moje subjektivní srovnání GS Quartz Diver vs. staré dobré MM300 (001). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) Stopro souhlasím, mám pocit, že lacinej prospex by při stejný velikosti lumipoltů jako u 033 svítil VÝRAZNĚ víc. edit: dajvry ale svítěj hezky, to zas jako jo Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Já myslím, že je to úplně stejný, jen v GS je toho materiál bambilionkrát míňměl jsem lumi na antimagnetech, mám ji teď na GMT a v rámci množství materiálu to svítí obstojně, i když vlastně úplně nahovnotakže kdo chce lumi, tak jedině divery, zbytek je prostě bídnej všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 19 hodinami, Radik napsal: GSkáří, prosím... Snowflaky... Co byste proti nim řekli, kdybyste mi to měli rozmluvit? Napadá mě jediný argument - vem rovnou SBGA415 či SBGA413, protože jsou subjektivně lepší volbou než Snowflake. Aneb vidím to podobně jako @prischera, @sashator či @dr.sphinx. (Foto starší) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Může být. V podstatě bych tady vytknul jen dvě věci. Ten bílej flákanec na trojce, ztotožňuji se s názorem, že hodinky za tyhle prachy by měly mít datový věnec v barvě ciferníku, nebo tam datum raději nedávat. To je moje OCD, takže toho si nevšímejte. Na průhledu mi vadí ten zlatý znak, myslím že na sbga211 je to lepší = rozuměj méně nápadné, nerušivé. No a potom tady máme cenu a tam je to tak, že sbga 415 prostě stojí o 50K víc ať chceš nebo ne, protože nový sbga211 se dají sehnat za 120K. Jinak jsou super a fakt se mi líbí. Pouzdro nemá chybu a ty indexy jsou taky lahůdka. Já mám problém, líbí se mi skoro všechny GS a těžko na nich hledám nějaké chyby. Doktore, tam jsem nebyl, ten název jsem musel vygůglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Souhlas. Ale tyhle všechny nedostatky pohodlně vyváží to nádherný 62GS pouzdro. Jo a ze zlatýho znaku bych vyskočil z kůže. I když ... kdo by nechtěl @instantovky - pokud je teda ten rolexák vůbec eště má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 S průhledem je to pravda, pro mě asi jediná drobná "vada na kráse". Proto jsem se vrhnul, po uvedení SBGA415 na globální trh (pozn.: dříve to byla limitka pro US trh, proto je tam ten zlatý znak na dýnku), do Koscomu, zda tam nedali pro náhodou průhledný znak. Bohužel nedali... Datumovka mě tady moc nevadí. Je v rámečku, který ji dobře odděluje od cifru a navíc u strukturovaných ciferníků by se ta barva pro datumovku blbě "vybírala"... S cenou je to dvousečné: ceníkovka je rozdílná o 700EUR (cca 17k czk při dnešním kurzu) a rozdíl v ceně, jak se dá který z těchto modelů sehnat, je IMHO ovlivněná počtem kusů v oběhu. Nicméně to pouzdro je opravdu pecka, stejně jako indexy, ale to už je otázka osobního vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) Needitovana fotka, SBGA029 a SBGE033. Lumi je zdá se stejná, ale když jsou lumiploty malý, holt se nedá svítit (pun intended). edit: potápky na remenu ... guilty as charged, fuck off Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Když k tomu připíšeš, že to je Hirsh performance, tak už to tak guilty není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Perormance šmerformance, antiremenopotapky nazis budou stejně hejtovat Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. V pozadí hezky pomrkává TEAC AI-503, jeden z lepších audiodealů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 @dr.sphinx naštěstí máš ty fotky tmavé, takže ten řemen nejde vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Řemen, upatlaný jsou, stydět byses měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se