xbraj19 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Včera, dnes i zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Parádne sú tie biele GS hodili by sa mi do komba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 před 22 minutami, Dokusan napsal: Dnes takto Já bych je sice vůbec neunosil, ale těmhle prostě není co vytknout. Tady fakt platí, že v jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Už jsem je měl v prodeji. Ale na živo jsou parádní a vždy, když je dám na ruku mám z nich radost. Prodej sem zrušil a už ho ani neplanuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 @Dokusan Presne. Mam sice ty starsi, ale rozhodne jsou to pro me GS, co si chci (aspon aktualne ) nechat. Prece jen se mi obcas hodi klasicky hodinky a tyhle mi nejen pro tenhle ucel, i pres svou vejsku, vzdy vyhovely velmi dobre. Navic nejsou nudny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Na GS je skvělé, že i základní modely jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 před 11 hodinami, xbraj19 napsal: Na GS je skvělé, že i základní modely jsou super. Jediné, co mi na základních modelech vadí je absence ukecaného číselníku. Příklad - základní quartz model v 44 pouzdře. Máš na něm pouze nápis Grand Seiko. Při ceně 85 tis za nové a 40+ za použité to je jaksi málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 @safiPrijde na to. Ja tam mam (he he, ted jsem koukl na ruku, co tam vlastne mam a pisou tam: Tudor) Seiko, GS i Grand Seiko, coz mi zase prijde az dost. Ta novejsi verze, co ma Dokusan, se mi asi libi vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Jako nečekal jsem úplně, že si mě tak získají a po necelejch dvou pěsících pauzy je budu muset opět nahodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Musím uznat, že GS má opravdu něco do sebe. Nenosím teď nic jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 @Radik Akoze si ich nemal dva mesiace na ruke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: @Radik Akoze si ich nemal dva mesiace na ruke? Tak tak, i některý další to chtělo provětrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 To by som nezvladol. Ja unosim aj troje v ramci jedneho dna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 To bych nezvládl zase já Už když některý vydrřím nosit míň jak týden, tak si říkám, že je něco špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 To jde.. Jsem spokojený Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 presnost sledujem kvartalne a tiez to ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 tak zrovna tyhle by s přesností neměly mít problém Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 (upraveno) No, automat vs. spring drive, tam malinko rozdil bude Upraveno 8. června 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Moja blbost, neuvedomil som si, ze Dantechnove GS su normalne hodinky A vlastne, ani tie nie su uplne normalne, kedze ide o hi-beat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se