A_J Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Bojím se, že to je beznadejny, tady jsem si žádných dámských GS nikdy nevšiml, Koscom pokud vím nikdy nic a bál bych se, že to nebude o moc lepší ani třeba ve Frankfurtu.Koscom je nemá, při složení zálohy a závazném zájmu by je dovezli, ale já si je chci prohlídnout předtím, než se rozhodnu, že jo. No nic, škoda. I tak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Klidný večer za svitu SBGE201. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 I základní model je velká paráda. A nejlíp vypadají když je mlha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 I základní model je velká paráda. A nejlíp vypadají když je mlha IMG_2587.JPGProc mlha? jinac gratulace samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Venku byla ráno mlha a při difuzním světle krásně vyleze stříbrný sunburst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 základní model je velká paráda. A nejlíp vypadají když je mlha IMG_2587.JPG S těma jsi mě teda trochu naštval, Ty seš křeček :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Všeho do času Jo, ten cifr je mimořádnej, i na poměry GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Doktor mi říkal.... , dám ti vědět, až mě omrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tvl ja mel za to, ze az te omrzi, tak si je prohodime za ty cerne a pak zas zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 No dyť jo, to se nevylučuje s následným prodejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Tak jsem k Ježíšku dostal poruchu Asi za trest.Minutový čítač nečítá. Nepůjčil byste mi někdo něco decentního, co třeba moc nenosíte, než se vrátí z Japonska?Tobude tak na čtvrt roku, co?Kubo? (A nekoupim stromeček, ani příště! Nebudu ty sekulární tanečky kreditních karet a žlučíkovech záchvatů provozovat! Ať mi tah upadne!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Bude to na 1-3 měsíce - ale kdoví, pokud nárůst produkčního objemu nejde ruku v ruce s navýšením stavu zaměstnanců jako tenhle strejda: Ten sčítač co nesčítá - znamená to, že se (v minutových intervalech) nehýbe ani červeně okroužkované kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Díky za reakci! Kolečko nehýbe. Nebyla nějaká pohádka o tom, že by to mělo jít na stůl hodináři, jenž strojek sestavoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Opravdu chceš, aby je dostal do ruky ten samý pracovník? (Už jsme se o tom ale bavili. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Jako že chudák skládač Grand koleček pak před fabrikou nastoupenou na rozcvičku spáchá sebevraždu, až uvidí jak to zoslil?Pak budou muset zaškolit nového, aby za to mohl nést doživotní zodpovědnost - a proto ten servis v Japonsku trvá tak dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Bude to na 1-3 měsíce - ale kdoví, pokud nárůst produkčního objemu nejde ruku v ruce s navýšením stavu zaměstnanců jako tenhle strejda: Teraz je to vraj dlhšie. Majú ten predpis, ak niečo dodžubú, tak povinne seppuku. No a nestíhajú doplňovať stavy. Vraj nových mladých to dosť kosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 To jich mám na svědomí tak pět, navíc i minimálně jednoho Holanďana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Doktor je najvacsi masovy vrah japoncov od cias Asaharu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Za Asaharu s jeho očima by ještě byli rádi. Doktor je musí srát násobně víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Opravdu chceš, aby je dostal do ruky ten samý pracovník? (Už jsme se o tom ale bavili. ) Tož, nejdůležitější je přeci ta pohádka! A měl by dostat příležitost se zastydět. To je jeho právo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se