AndyAaron Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Tim drama kontrastem z toho cifru udelas dost zaspinenej snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 To je sníh u Černobylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 ještě že ne u eskymáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) . Upraveno 21. července 2020 uživatelem shewcza . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Omlouvám se. Zkoušel jsem zmenšit fotku pro potřeby webu, ale nepomáhá to. Koukám na fotku co jsem vyfotil (monitor v levo) a na monitoru v pravo fotka co se nahraje. Možná na nahraném obrázku nepůjde vidět markantní rozdíl, ale realita je teda úplně jiná a je dost hrůza co se nahraje na web. Musím to ještě nějak poladit. Jestli někdo víte a poradíte budu vděčný. Nebavím se teď o filtrech atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) Já na to nedošel. Tato verze fora fotky prostě kurví. edit: Je to smutné. Upraveno 21. července 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) před 13 hodinami, Radek124 napsal: ...a kvůli notorické obavě o měkkost použitého "homokovu" se na ruku nedostanou tak často jak by si zasloužily Z hlediska tvrdosti je Bright Titanium heterokov - tabulkově i anekdoticko-zkušenostně-prakticky je na tom líp než ocelové bláto. @Teatime - fakt to vypadá, že to máš nepromáčknutý Mimochodem - samozřejmě jen pokud to sem chceš dávat - nemusel jsi tam při uplatňování záruky řešit nějakou prapodivnou peripetii? Upraveno 21. července 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 @shewcza; [mention=10317]kamilb[/mention] Něco málo o tom říkal Bert, když jsme se nedávno potkali a chvilku pokecali. Problém je v kapacitě uložišť a tudíž systémově nastavené kompresi (podobně jako na fb). Pochopil jsem z toho, že vidina je taková, že by bylo pár lidí, kteří by mohli nahrávat fotky v plné kráse, protože ty fotky za něco stojí. Takže se mu Shewczo klidně ozvi a zkus se ho na to zeptat, protože zrovna ty bych řekl patříš k pár lidem, kteří se nemusí stydět sem ty fotky dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 29 minutami, Happy88 napsal: @shewcza; [mention=10317]kamilb[/mention] ....vidina je taková, že by bylo pár lidí, kteří by mohli nahrávat fotky v plné kráse, protože ty fotky za něco stojí. Takže se mu Shewczo klidně ozvi a zkus se ho na to zeptat, protože zrovna ty bych řekl patříš k pár lidem, kteří se nemusí stydět sem ty fotky dávat Jakože zasedne komise a určí co je estetické a co nee? Tak to je masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Díky za milá slova, ale já to tak necítím a ani bych takovou zodpovědnost nechtěl. Navíc si myslím, že by tohle privilegium (když už někdo) měl mít někdo, kdo má hodně zajímavých kousků a baví ho fotit. Já se pořád motám v kruhu Ale možná by nebylo špatný, kdyby byla možnost si takovou možnost, formou úložiště, předplatit...ale tomuhle já vůbec nerozumím, takže možná třepu hlouposti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Tak co na foru zverejnit jednodussi verzi fotky (orez+ komprese) a u povedenych kousku k tomu přidat link na externí uloziste.. ta sama fotka v plné palbe... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) V 14. 7. 2020 v 17:24, Teatime napsal: Sem prostě trochu votrávenej a fakt nevim, co dál. Hlavu vzhůru, jsou to super hodinky, tiše ti je závidím. Ikdyž těch skoro 7 měsíců, to je tedy dost brutal... Upraveno 21. července 2020 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 5 hodinami, Happy88 napsal: @shewcza; [mention=10317]kamilb[/mention] Něco málo o tom říkal Bert, když jsme se nedávno potkali a chvilku pokecali. Problém je v kapacitě uložišť a tudíž systémově nastavené kompresi (podobně jako na fb). Pochopil jsem z toho, že vidina je taková, že by bylo pár lidí, kteří by mohli nahrávat fotky v plné kráse, protože ty fotky za něco stojí. Takže se mu Shewczo klidně ozvi a zkus se ho na to zeptat, protože zrovna ty bych řekl patříš k pár lidem, kteří se nemusí stydět sem ty fotky dávat tuším se tu psalo že zatím je nastavené maximum 1000pixelů na délku, potom žádná komprese neprobíhá. Mělo by to jít dohledat v diskuzi k upgrade fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Zdravím příznivce GS. Teprve chronomag prohledávám a dnes jsem narazil na toto vlákno, tak posílám obrázek mých GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) Já vím, fotografie je nevyvážená, ale telefon nějak nezvládl černá a stříbrná vedle sebe. Omlouvám se všem. Takhle vypadají na ruce. Upraveno 21. července 2020 uživatelem Otzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Jedenapadesátky a k tomu starý 44GS - to máš v zásadě splněno, teďka rychle odsud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Ten vintage kousek je krasnej, ty bych bral vic, jak ty moderni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Oboje moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Jednapadesátky jsou skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se