Moty Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu nech to bej jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Možná tady někde je a já si úplně nepamatuju, bývá BF na ironheart.co.uk ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu před 17 minutami, špelda66 napsal: Možná tady někde je a já si úplně nepamatuju, bývá BF na ironheart.co.uk ? Pochybuji...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu Jo, já si taky myslím, že občas nějaký krátký "akce" jsou, ale klasický BF ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 26. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu V 25. 11. 2024 v 20:40, špelda66 napsal: Jo, já si taky myslím, že občas nějaký krátký "akce" jsou, ale klasický BF ne. Přidány nové položky do Outlet https://www.ironheart.co.uk/outlet/?q=Availability-In+stock/&page=5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Díky, přistálo mi taky včera v e-mailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Ahoj, možná mi poradíte, na loňské dovče v Japonsku jsem koupil 2x jeansy od Momotaro (jedny jsem měol párkrát a druhé jsou ještě s visačkama), od té doby jsem zhubnul a jsou mi velké... kde by se daly udat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 7 minutami, Ronin13 napsal: Ahoj, možná mi poradíte, na loňské dovče v Japonsku jsem koupil 2x jeansy od Momotaro (jedny jsem měol párkrát a druhé jsou ještě s visačkama), od té doby jsem zhubnul a jsou mi velké... kde by se daly udat? tady 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Nove mozes tu, nosene nie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 22 minutami, Ronin13 napsal: Ahoj, možná mi poradíte, na loňské dovče v Japonsku jsem koupil 2x jeansy od Momotaro (jedny jsem měol párkrát a druhé jsou ještě s visačkama), od té doby jsem zhubnul a jsou mi velké... kde by se daly udat? jak jsou velký - zatím by stačila velikost v pase ? Můžeš SZ´ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 1 hodinou, Ronin13 napsal: Ahoj, možná mi poradíte, na loňské dovče v Japonsku jsem koupil 2x jeansy od Momotaro (jedny jsem měol párkrát a druhé jsou ještě s visačkama), od té doby jsem zhubnul a jsou mi velké... kde by se daly udat? Dá se i na FB: Dobře oblečený muž - market a nebo The Rebel's Wardrobe CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince super, moc díky za tipy, hoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince @Ronin13 klidně hoď nabídku do prodejní sekce, Momotaro za dobrý prachy nikdo neodmítne. A kdybyste někdo měli UHF of IH, tak taky ne )) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno pátek v 08:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:26 pár z Vás se ozvalo, tak Momotaro je již vyřešeno. díky moc všem a i za tipy na FB prodejní sekci 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno pátek v 20:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:01 Loď z Hamburku směr Karviná dneska vyrazila..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno sobota v 13:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:30 tak jo, zase sem se nechal ovlivnit, naklikal sem na webu a včera přišly dnes poprvé na sobě a překvapivě pohodlný, jen teda se me moc nelibi to ohrnovani nohavic, ale nohavice jsou hodne dlouhý mam 185cm a klidně bych mohl mít o 10vic nezkoušel jste to někdo proste zkrátit nůžkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno sobota v 14:07 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:07 před 31 minutami, sido napsal: tak jo, zase sem se nechal ovlivnit, naklikal sem na webu a včera přišly dnes poprvé na sobě a překvapivě pohodlný, jen teda se me moc nelibi to ohrnovani nohavic, ale nohavice jsou hodne dlouhý mam 185cm a klidně bych mohl mít o 10vic nezkoušel jste to někdo proste zkrátit nůžkama? Sám bych to rozhodně nedělal. Mám dvoje 14 oz a oboje zkrácené. První jsem zkusil u běžného krejčího a ten je zkrátil, akorát na spodním švu mu sotva stačil šicí stroj k probití látky a v rozparku nohavic bylo více vynechávek stehů, které jsem si dodělal jehlou, nití a s pomocí kleští (protože to chtělo fakt sílu) k dokonalosti. V druhém případě jsem oslovil lokálního borce, co dělá zakázkové jeansy, zda by mi nezkrátil jeansy odjinud a ten mi je zkrátil perfektně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno sobota v 14:33 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:33 Nůžkama .... ??? Když ti nevyhovuje ohrnování ven, můžeš ohrnout i dovnitř, hlavně nic nestříhej, protože po prvním prani se můžou malinko na dýlku srazit i když jsou tzv sanforized. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno sobota v 14:58 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:58 před 24 minutami, špelda66 napsal: Nůžkama .... ??? Když ti nevyhovuje ohrnování ven, můžeš ohrnout i dovnitř, hlavně nic nestříhej, protože po prvním prani se můžou malinko na dýlku srazit i když jsou tzv sanforized. dobrej nápad, zkusím ohrnout dovnitř…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno sobota v 16:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:14 Kdybys je přece jen chtěl zkrátit, hoď je Alexovi do high cuff. Udělá tam ten správnej steh. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se