warann Odesláno včera v 07:32 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:32 @Jone i kdyz jsme v jinym vlakne, tak dikes za tip. Seros jsem mel v hledacku a pak na nej nejak pozapomnel. Ad MbS - ty jsem objevil cca 3 roky a nedam na ne dopustit. Snad jen u henley mam pech ne velikosti M je mi dost tesny a L uz zase celkem velky. Ale jsou to mega prijemny trika. @moty: Na Bronson jsem koukal, resilo se to i tady. Za ty prchachy to urcite stoji, musim zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 08:54 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:54 Když jsme u těch triček. Dycky se mi líbili trička se silnějším lemem u krku viz obrázek. Nikde sem na ně nenarazil, jestli by někdo nevěděl kde pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno včera v 09:01 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:01 Koukni na bezpotisku, třeba tam něco vybereš. Já mám od nich dvě trika a jsou super. Silné bavlněné tričko Tee Jays Interlock bez potisku - Pánské tričko - vysoce kvalitní a příjemný materiál | Bezpotisku.cz - oblečení a móda bez potisku za rozumné ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno včera v 09:09 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:09 ja mam pocit, ze vacsina triciek je s hrubsim lemom tu napr. Fortela https://www.cultizm.com/en/clothing/tops/tees/41798/fortela-made-in-japan-2-pack-tee-grey-melange https://www.cultizm.com/en/clothing/tops/tees/?p=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:19 před 10 minutami, Diamondking napsal: Koukni na bezpotisku, třeba tam něco vybereš. Já mám od nich dvě trika a jsou super. Silné bavlněné tričko Tee Jays Interlock bez potisku - Pánské tričko - vysoce kvalitní a příjemný materiál | Bezpotisku.cz - oblečení a móda bez potisku za rozumné ceny Já od nich několik triček mám (to nejsilnější) s dlouhým rukávem a naprostá spokojenost. Oni ten lem maj silnej, ale nemaj ho širokej. Byl jsem se tam i podívat osobně, maj na Smícháči prodejnu. před 3 minutami, Harwey napsal: ja mam pocit, ze vacsina triciek je s hrubsim lemom tu napr. Fortela https://www.cultizm.com/en/clothing/tops/tees/41798/fortela-made-in-japan-2-pack-tee-grey-melange https://www.cultizm.com/en/clothing/tops/tees/?p=2 Hele vono se hodně z fotek zdá a pak ti přijde normálně slaboučkej límec. Takovýhle nákupy na slepejše už mám za sebou. Já nosim hodně Championy T137 a takovej límec sem ještě někde neviděl, čistě třeba u bílýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno včera v 09:20 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:20 před 1 hodinou, warann napsal: @Jone i kdyz jsme v jinym vlakne, tak dikes za tip. Seros jsem mel v hledacku a pak na nej nejak pozapomnel. Ad MbS - ty jsem objevil cca 3 roky a nedam na ne dopustit. Snad jen u henley mam pech ne velikosti M je mi dost tesny a L uz zase celkem velky. Ale jsou to mega prijemny trika. @moty: Na Bronson jsem koukal, resilo se to i tady. Za ty prchachy to urcite stoji, musim zkusit. Neboj se toho, kvalita fakt super a za ty peníze sou furt rozumný, není to už co to bejvalo, ale furt luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 09:33 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:33 Tak už mi jede 2x Loopwheel Tubular Athletic T-Shirt - Gray. Tak snad sem trefil velikost. Dyštak čekujte inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno včera v 09:35 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:35 este pozri iron heart https://www.ironhearteu.com/t-shirts/?page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 09:59 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:59 před 19 minutami, Harwey napsal: este pozri iron heart https://www.ironhearteu.com/t-shirts/?page=1 jj díky. Za lidovku zrovna nejsou, ale pěkný sou i s se silnějším límce. Sice za čtyřku, ale když teoreticky spočítáš kolik si vyhodil za kraviny typu, tak to zkusim moc to nestojí uvidíme a pak to někomu dal nebo prodal, tak když si pořídíš jedno pořádný, tak ve výsledku můžeš ušetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno včera v 10:30 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:30 před 55 minutami, Strocek napsal: Tak už mi jede 2x Loopwheel Tubular Athletic T-Shirt - Gray. Tak snad sem trefil velikost. Dyštak čekujte inzerci. Mám jich doma asi 5 a jsou super. Ale základ je znát svoje míry (buď premeris sebe nebo svoje oblíbený tričko) a vybirat dle toho. Mám od nich víc modelu a něco je třeba S a něco XL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno včera v 12:22 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:22 před 3 hodinami, Strocek napsal: Já od nich několik triček mám (to nejsilnější) s dlouhým rukávem a naprostá spokojenost. Oni ten lem maj silnej, ale nemaj ho širokej. Byl jsem se tam i podívat osobně, maj na Smícháči prodejnu. Hele vono se hodně z fotek zdá a pak ti přijde normálně slaboučkej límec. Takovýhle nákupy na slepejše už mám za sebou. Já nosim hodně Championy T137 a takovej límec sem ještě někde neviděl, čistě třeba u bílýho. Kde tohle beres? Jestli uz jsi to psal, tak sorry. Mne prave dosel balicek. Vyzkousim vecer. Jen si dycky rikam, proc ty debilni cedulky? MbS je ma aspon separatne nasity, takze jdou vyparat. A vyhodou bezesvych trik je samozrejme absence tech prisernych bocnich cedulek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno včera v 12:27 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:27 u me ve skrini pouze MbS, sedl me ten jejich model 1950 a uz par let sem nekoupil nic jineho, jen kdyz jedu na hory kam beru merino.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno včera v 12:38 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:38 před 9 minutami, sido napsal: u me ve skrini pouze MbS, sedl me ten jejich model 1950 a uz par let sem nekoupil nic jineho, jen kdyz jedu na hory kam beru merino.... 1950 mam taky nejradsi. Jednou jsem vzal v akci 1970, ale to mi tak dobre nesedi. Jeste vyhlizim nejakou vic heavy variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 12:41 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:41 před 6 minutami, warann napsal: Kde tohle beres? Jestli uz jsi to psal, tak sorry. Já to nakupuju na eBay z USA je to docela kvůli poštovnýmu vo dost dražší, ale ta kvalita za to stojí. Já je mám už hrozně dlouho a mám jich několik a sou děsně příjemný. Kupuju je i s mikinama, jak normální, tak i s kapucou a ta kvalita je neskutečná, nespočetně vypraný za ty roky a na těch tričkách i mikinách to nepoznáš. Průser je, že už nějak nejsou k dostání a co jsem tak zjišťoval, tak snad Champion se potýkal s nějakýma finančníma problémama... Rád bych zase nakoupil, ale nejsou... Tady to je model Champion t-shirt T137 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno včera v 12:49 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:49 @Strocek díkes, vypadají dobře. Ad ta kvalita, to je škoda slov. Loni ve Státech (já to bohužel podcenil, resp. nedocenil) žena nakoupila různý bílý trika, co mají běžně na krámě a s tím, co je tady, se to vůbec nedá srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno včera v 13:13 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 13:13 před 31 minutami, warann napsal: 1950 mam taky nejradsi. Jednou jsem vzal v akci 1970, ale to mi tak dobre nesedi. Jeste vyhlizim nejakou vic heavy variantu. ja mam opacny vkus, mam radsi ty lehci, kdyby byl strih 1950 a matros PIMA tj misto 4,6oz 4,1oz tak bych byl stastnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno včera v 14:01 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:01 před 4 hodinami, Diamondking napsal: Koukni na bezpotisku, třeba tam něco vybereš. Já mám od nich dvě trika a jsou super. Silné bavlněné tričko Tee Jays Interlock bez potisku - Pánské tričko - vysoce kvalitní a příjemný materiál | Bezpotisku.cz - oblečení a móda bez potisku za rozumné ceny Za mě Tee Jays super trika, sem tam v akci i u jiných prodejců. V USA kupuji obyčejná trika ve Walmartu a taky v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno včera v 14:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:15 možná jen pro doplnění, tak u těch trik od MbS jde taky o to jak jsou vyrobena loopwheel, který má zásadní vliv na kvalitu materiálu trika, tká se děsně pomalu, protože ta mašina ma omezený počet otáček, ale díky tomu je šetrná k vláknu, a protože je to tubus, tak triko nemá šev což pro mě je to co na tom dělá to pohodlí a nemůžu nosit nic jiného loopwheel používaj i další firmy, RealMcoy, Artisan,Whiteswile, Hinoya atd. https://standardandstrange.com/blogs/standard-strange-stories/loopwheel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno včera v 14:34 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:34 @sido S tim plne souhlasim. Kdyz zkusis loopwheeled, uz nic jinyho nechces. Takze treba Momotaro triko jsem ze zvedavosti zkusil, ale obratem predal manzelce. A pokud jsi jmenoval ty dalsi znacky, mas osobni zkusenost? Ja prave zvazoval Whiteswile nebo jak se presne jmenuje, ale pak me nektery recenze dost odradily. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno včera v 14:55 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:55 před 15 minutami, warann napsal: @sido S tim plne souhlasim. Kdyz zkusis loopwheeled, uz nic jinyho nechces. Takze treba Momotaro triko jsem ze zvedavosti zkusil, ale obratem predal manzelce. A pokud jsi jmenoval ty dalsi znacky, mas osobni zkusenost? Ja prave zvazoval Whiteswile nebo jak se presne jmenuje, ale pak me nektery recenze dost odradily. presne tak sem na tohle lempl, první sem mel triko od MbS na doporuceni kamose a uz sem nic jinyho nezkousel, ono to jejich reseni podpazi taky neni bezny a nevim jak bych si zvykal na jiny, holt staryho psa ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se