organic Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Lee 101, slušné, o stupínek nad konfekcí, co jsou jií plné shopping mally, ale nenadchne detaily. Kalhoty, co mám, jsou docela dobře ušité, materiál nic extra, černá denim košile je za tu dvojku, co stála, kus hadru. Přirovnal bych to k Nudie nebo Marks and Spencer . Ale já jsem rozežraný japonskýma hadrama, mě neber vážně. Lee 101 mají eshop, ale neposílají do ČR. Na ebayi jsou dva tři outlet prodejci, co toho mají od 101 docela dost. Posílají zdarma z Polska. Mysím, že některé extra džíny, co Lee dělají, budou na slušné úrovní (Lee 101 gold label), ale tam je cena kolem 4-5 k. Za to bych šel do japonských materiálů, a ne kalhot made in Turkey nebo Poland... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ups! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Nesmíš tolik žrát a přitom nosit slim fit, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 A sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Na bowlingu se to stát může;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ups!Lepší takhle, než kdyby ti prdly vodorovně pod celou prdelí, jak se to kdysi stalo mně, když jsem zkoušel posed na kole (naštěstí to nebyly raw, tenkrát jsem o téhle pekelné pasti ještě nic netušil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 To nejsem já, ale pobavilo mě to vzhledem k tomu, že jsem přibral a některý džíny přes stehna dost pnou. Tak abych nedopadl stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Dneska jsem nahodil komplet džínový obleček. Přišly 3sixteen Kibata a dokombinoval jsem wabash košilí Bronson a Red Wingama (hnědýma, ne džínovýma ). Ta košile je mimochodem, za málo peněz hodně muziky, vyjde asi na litr na aliexpressu (radši nemyslím na to, že ji vyrobily děcka na noční šichtě v Číně). edit: ilustrační foto košile. Jsou to asijské velikosti, takže o číslo menší (XL asia = M-L EU) Upraveno 31. března 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Něco pro kuchtíky https://www.massdrop.com/buy/rpmwest-japanese-selvedge-denim-apron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Triko od Armor Lux 70% bavlna 30% lenJeště sehnat jedno bílo modré breton triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Když už je tu řeč o tričkach....doporučite mi nějakou značku kvalitních triček pěkného střihu za dobrou cenu? Sháním obyč černé a bílé, i s dlouhým rukávem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 3sixteen, koukni na denimheads. Ja sehnal z US Jednobarevne Flathead (cerne, oranzove) a jsou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Něco pro kuchtíky https://www.massdrop.com/buy/rpmwest-japanese-selvedge-denim-apron Apron neni moc do kuchyně. Spíš k ponku. Edit: A jo, model drží pánev. No nic. Já mám tyhle zástěry spojené s ševci nebo holiči. Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 3sixteen, koukni na denimheads. Ja sehnal z US Jednobarevne Flathead (cerne, oranzove) a jsou top.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ještě možná leftfield, ale nemám osobně vyzkoušený. Vintage střih, loopwheeled...některé kousky se mi líbí.https://leftfieldnyc.com/collections/tees Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Když už je tu řeč o tričkach....doporučite mi nějakou značku kvalitních triček pěkného střihu za dobrou cenu? Sháním obyč černé a bílé, i s dlouhým rukávem.Úplně bych nezatracoval ani Armor Lux co postoval kolega nad tebou. Mrkni sem: https://www.armorlux.com/en/289-t-shirt třeba tam něco vybereš, já, resp. celá rodina, máme od nich dost trik a docela jsou to držáky. Po pravdě teda hlavně námořnický, ale nějaký jednobarevný tam snad budou taky. A mívají zajímavý cenový akce, něco snad zrovna probíhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) Hodil jsem nějaký trika na ebay ebay ebay ebay. Ale kdyby se některý líbilo, klidně SZ Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Teď mám objednáno 5 základních triček od Lee, tak uvidím. Žádnou extra kvalitu neočekávám... Jinak jsem tak měsíc zpátky koukal po použitých košilích Ralph Lauren, po něčem zajímavém a našel jsem jednu ze sub-brandu RRL Všechno made in China a RRP cena je úlet, ale vypadá dobře a kvalita je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 RRL je bezva "vintage" větev RL, ale kvalita se nevyrovná japonským věcem. Ralph Lauren má těch poddivizí více. Asi před rokem jsem vydražil košili Denim & Supply, který taky patří pod RL a tomu bych se příště vyhnul. Hadr jak od Hennes und Mauritz. A tak taky ta košile skončila. Čistm si s ní boty. Upřímně, i ty pola s koníčkem jsou zoufalý kvality. Mám ale dva kousky od Rugby by RL a jsou podstatně lepší. A tady něco pro skalní - selvedge ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Občas mám pocit, že v tomhle vlákně trpím poslední dobou samomluvou Ale trocha modré při pátku neuškodí...Tričko od PBJ se začíná krásně vybarvovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se