Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Lee 101, slušné, o stupínek nad konfekcí, co jsou jií plné shopping mally, ale nenadchne detaily. Kalhoty, co mám, jsou docela dobře ušité, materiál nic extra, černá denim košile je za tu dvojku, co stála, kus hadru. Přirovnal bych to k Nudie nebo Marks and Spencer :D. Ale já jsem rozežraný japonskýma hadrama, mě neber vážně. Lee 101 mají eshop, ale neposílají do ČR. Na ebayi jsou dva tři outlet prodejci, co toho mají od 101 docela dost. Posílají zdarma z Polska. Mysím, že některé extra džíny, co Lee dělají, budou na slušné úrovní (Lee 101 gold label), ale tam je cena kolem 4-5 k. Za to bych šel do japonských materiálů, a ne kalhot made in Turkey nebo Poland...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem nahodil komplet džínový obleček. Přišly 3sixteen Kibata a dokombinoval jsem wabash košilí Bronson a Red Wingama (hnědýma, ne džínovýma :) ). Ta košile je mimochodem, za málo peněz hodně muziky, vyjde asi na litr na aliexpressu (radši nemyslím na to, že ji vyrobily děcka na noční šichtě v Číně).

edit: ilustrační foto košile. Jsou to asijské velikosti, takže o číslo menší (XL asia = M-L EU)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Když už je tu řeč o tričkach....doporučite mi nějakou značku kvalitních triček pěkného střihu za dobrou cenu? Sháním obyč černé a bílé, i s dlouhým rukávem.

Úplně bych nezatracoval ani Armor Lux co postoval kolega nad tebou. Mrkni sem: https://www.armorlux.com/en/289-t-shirt třeba tam něco vybereš, já, resp. celá rodina, máme od nich dost trik a docela jsou to držáky. Po pravdě teda hlavně námořnický, ale nějaký jednobarevný tam snad budou taky. A mívají zajímavý cenový akce, něco snad zrovna probíhá.

Odkaz ke komentáři

Teď mám objednáno 5 základních triček od Lee, tak uvidím. Žádnou extra kvalitu neočekávám...

Jinak jsem tak měsíc zpátky koukal po použitých košilích Ralph Lauren, po něčem zajímavém a našel jsem jednu ze sub-brandu RRL :D

Všechno made in China a RRP cena je úlet, ale vypadá dobře a kvalita je super

post-38642-0-74391100-1492353270_thumb.jpgpost-38642-0-82237000-1492353312_thumb.jpgpost-38642-0-95807800-1492353840_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

RRL je bezva "vintage" větev RL, ale kvalita se nevyrovná japonským věcem. Ralph Lauren má těch poddivizí více. Asi před rokem jsem vydražil košili Denim & Supply, který taky patří pod RL a tomu bych se příště vyhnul. Hadr jak od Hennes und Mauritz. A tak taky ta košile skončila. Čistm si s ní boty. Upřímně, i ty pola s koníčkem jsou zoufalý kvality. Mám ale dva kousky od Rugby by RL a jsou podstatně lepší.

A tady něco pro skalní - selvedge ponožky :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...