Frantik Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 (upraveno) Super, to je za dobrý prachy. Ten Patrik Diamant chce za selvedge na míru 8 litru. Upraveno 11. srpna 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Super, to je za dobrý prachy. Ten Patrik Diamant chce za selvedge na míru 8 litru. A pro informaci, Alexander je šije sám od začátku do konce , Patrik ani šít neumí a šijí mu to nějaký báby co šiji monterky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 A to něčemu vadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 A pro informaci, Alexander je šije sám od začátku do konce , Patrik ani šít neumí a šijí mu to nějaký báby co šiji monterky ...Tím lépe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 A to něčemu vadí? Hele ja dam radši bůra konkrétnímu řemeslníkovi jako jsem já , kterej za produktem je od začátku do konce. (asi lehká deformace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Nahodou je to celkem dobrej pristup, libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Presne tenhle názor mám i já.Borec určitě do konce srpna pozná navýšení objednávek.Hele ja dam radši bůra konkrétnímu řemeslníkovi jako jsem já , kterej za produktem je od začátku do konce. (asi lehká deformace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Rád mu dělám reklamu. Je to sympaťák se zanícením pro věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Musím tam zajít, jaký má lhůty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Hele ja dam radši bůra konkrétnímu řemeslníkovi jako jsem já , kterej za produktem je od začátku do konce. (asi lehká deformace) ...máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 mám dvoje od PD a není to žádná hitparáda,první jsem reklamoval a reklamoval a reklamoval až mi nabídnul a ušil z tenčí látky , ale také to není ono---tak alespoň se ,,rozpadla,, cenovka na polovic ,,do Štěpánský strčím hlavu a dík za tipjinak jedu stále Momotaro už6rok a nedám na ně dopustittakže tak-jen zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Nosim tie unbranded a po poslednom prani (tusim uz tretom) sa zrazili a konecne sa vyformovali podla mojich proporcii. Zaroven ziskali nadhernu sytu tmavomodru farbu. Vypadaju ovela lepsie nez nove. Moc vysuchane ale teda neni su, furt su nadherne nove ale tak inac ako ked boli nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Tak hlasim ze po dvou letech a trech mesicich jsou Nudie Grim Tim na prdeli deravy(proridla latka) to samy CK dziny kupovany o cca mesic drive.IMHO celkem standard za tech 80?(ve sleve) beztak uz mam koupeny novy a druhy mam v merku Ja jsem s nima fakt spokojenej, ale je to proste spotrebka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 BTW sice je to offtopic, ale nemate nekdo tip na kvalitni tricka, klasicky jednobarevny T-shirt bez napisu a kapes apod. cena do 600,- czk/ks? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Vsem jsem tu několikrát psal a foto dokládal jaký jsou Nudie kšunty.Fakt radši demonstrativně polít benzinem a zapálit.Škoda peněz. .Tak hlasim ze po dvou letech a trech mesicich jsou Nudie Grim Tim na prdeli deravy(proridla latka) to samy CK dziny kupovany o cca mesic drive.IMHO celkem standard za tech 80?(ve sleve) beztak uz mam koupeny novy a druhy mam v merku Ja jsem s nima fakt spokojenej, ale je to proste spotrebka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) BTW sice je to offtopic, ale nemate nekdo tip na kvalitni tricka, klasicky jednobarevny T-shirt bez napisu a kapes apod. cena do 600,- czk/ks?BYch se přidal, mě stačí bílý edit: něco sem našel https://www.cistytriko.cz/tricka-kratky-rukav/tricko-russell-z-cesane-bavlny-s-vysokou-gramazi-215-gm/ Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Na www.bezpotisku.cz mají triček spoustu, třeba tohle silnéhttps://www.bezpotisku.cz/produkt/silne-bavlnene-tricko-tee-jays-interlock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Decathlon za 69,- https://www.decathlon.cz/panske-tricko-sportee-100-id_3185449.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Zitra na IH od 17 hod. 20% sleva Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Wabash + Shadow selvedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se