minimus80 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Zahnes a ides;-)Mne predvcerom dosli unb101, su mi troska vacsie na pase, mal som zobrat 31 nsmiesto 32 ale inak su fajne, zajtra 1.5. inac maju 20% zlavu na cultizmOdoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Pánové OT. Páč ste mi tady dobře poradili a je to tady samej parádník, tak třeba by mi někdo poradil i s timhle. Přišla mi z UK košile s krátkými rukávy a potřeboval bych ty rukávy trochu rozšířit aby mi byly přes bicák trochu volnější, tak jestli nemáte v Praze nějakýho šikovnýho krejčího. Zkusil jsem to nahodit v odpovídajícím vlákně o košilích a nikdo nic, tak třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Hele Alex košile šije, tak je bude urcite umět i upravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Já ti nevim, tam budu potřeba vložit nějakej klín z nějaký látky klidně i strečová mě napadla a nevim jestli by jí měl, ale zkusit zeptat se ho můžu, hlavně to mám vedle práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Von nesije čiste jen denim. Viděl jsem u nej napr. normálně zakázkove kabáty, apod. No uvidíš, jen me to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Ale jako tip dobrej. Když tam něco vložit, tak spíš nějakou tmavou univerzální látku a to by teda mohl mít, jestli nešije jenom z denimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Indigofera a Beckmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Eh...tyhle gate uz sem nekde videl...uz vim...Frajer Luke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 před 18 hodinami, Moty napsal: Indigofera a Beckmany Čau, jak je to s roztažností Beckmanů? Bral jsi "obvyklou" velikost nebo o číslo menší? Co doporučuješ? Co kůže, drží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Čau, jak je to s roztažností Beckmanů? Bral jsi "obvyklou" velikost nebo o číslo menší? Co doporučuješ? Co kůže, drží?Mám je 4-5 let, roztahovani šlo pomalu a na začátku to byly třeba i jen 2 hodiny denně, teď to jsou ale úžasné pohodlný boty v klidu na celej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 před 7 minutami, Moty napsal: Mám je 4-5 let, roztahovani šlo pomalu a na začátku to byly třeba i jen 2 hodiny denně, teď to jsou ale úžasné pohodlný boty v klidu na celej den. OK a teď k těm mým otázkám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 sorry, krom velikosti sem reagoval na vše, bral sem běžnou kdybys prošel vlákno Red Wingu tak je to tam řešeno stokrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 (upraveno) OK díky, už jsem to procházel několikrát, ale už se mi to plete MOC TOE a pod. Upraveno 11. května 2020 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 sou to jiný kopyta, Moc Toe mám o číslo menší než běžný co nosím, ale to mám i Barker a nebo Berwick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Tak nakonec jsem šel do Lee 101 Rider Slim Dry. Nato abych přes net objednával Iron Heart, tak na to fakt nemám odvahu. Možná někdy příště. Džíny jsou hezky ušité, barva taky fajn. Za ty peníze to vypadá dobře. 13,75 oz je tak akorát i když se mi zdají hodně tvrdé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Také mi přijde 14oz max, ale někomu ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Tak ja mam jedny 21 uncí a jsou fakt heavy :-) Tech 33 je podle me uz nenositelný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 to bych vzal tak maximálně na motorku, při pádu se to neprodře až na kůži ale když v tom zmokneš a zase uschneš, tak z motorky už neslezeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Ja manualne pracujem v 25 uncovych IH a seru ma po vacsinu dna. Ak sa mam po nieco zohnut a nieje to moc drahe, tak radsej necham lezat na zemi :-D Akonahle sa spotim, tak do auta musim nastupovat a rozbehom. Ale co nespravite pre nieco, co milujete. Snad mi to koule nepripomenu, ked budem starsi. inak dnes dorazila IH flanelka z novej kolekcie, je paradna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 (upraveno) Vtipné. Ale řeknu ti, flanelka za 350 USD je fakt masakr (ale to jsem nedávno říkal i o botech za 300 USD) :-D To je jako ručně tkané?? :-D Já jsem objednal Outerknown, kyž byla velká sleva. Také to parametry indiánské deky :-D Upraveno 20. května 2020 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se