Chumpus Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Omlouvám se za špatnou fotku, ale víc v těch podmínkách s mobilem nešlo... Všimněte si, jak jsou CEGYho kineticy masivní, a to opravdu hodně I přesto ale na ruce sedí parádně. Vykašlete se na nějaký nesmysly od Helsonu nebo Enzo Mechana, tohle je ten pravý kus železa. Navíc mají krásně propracovaný pouzdro. Za ty prachy je to koupě roku.
F.B. Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Tie v strede sú nejaké Tuniaky? To ich potom ten Sawtooth pekne veľkostne prebíja :-) F.
Chumpus Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Uprostřed jsou sbbn015. To nalevo nejsou sawtooth, ale nový kinetic tuna. Sawtooth jsou několik let starý quartzky.
ggrand Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Ne,jako popravde. Pro koho ti Japonci delaji takove obludy? Jeste bych to pochopil,kdyby delali 2 velikosti, at si vybere kazdy dle chuti a vzrustu. Ale vypadaji opravdu bozi. Kdyby mely do 43mm,tak bych jim ten quartz a kratke neprehledne rucky prominul :-)
lucid Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Ne,jako popravde. Pro koho ti Japonci delaji takove obludy? Jeste bych to pochopil,kdyby delali 2 velikosti, at si vybere kazdy dle chuti a vzrustu. Ale vypadaji opravdu bozi. Kdyby mely do 43mm,tak bych jim ten quartz a kratke neprehledne rucky prominul :-)Jest-li oni nedělají některé modely přeci jen do vody Např. ze Sawtooth jsem měl obavu, ale stačilo je vzít na ruku....tak pohodlný kus železa se jen tak nevidí.
instant Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 tie kineticy gmt som skusal a suhlasim ze su podarene. Su velmi regonomicke, ale je to opticky KUS zeleza. Nic pre jankov klub hipsterov co piju cider v nohaviciach velkosti 32 slimfit. 1
bandicoot Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Když se dívám na fotky na webu, tak ty kinetický tuňáky jsou úžasný... Strukturovaný plastický cifr s tou hroudou železa musí krásně kontrastovat.
Mikkes Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 to je moje aktuální Seiko sbírka, až si říkám, že jsem fakt nemocnej...
Chumpus Odesláno 2. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Jo, je to super sestava. Pokud by mělo něco přebývat, tak černé samuraje. A pak samozřejmě oranžové, protože ty by měly být u mě
Mikkes Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 instant - však jsem na ně už měl několikrát zálusk, ale vždycky mi je někdo vyfoukl...Chumpus - jak říkáš místo černejch samurajů SKX009, ale oranžádám na isofranu je u mě dobře, nosím je asi nejčastěji.
Mikkes Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 jo a samozřejmě chybí ještě 6105, ale ty jen tak někdo nepustí...
tano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Mikkes ma to peknou sbirku, gratuluji. Ty oranzady to ozivuji.
organic Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Dobří holubi se vracejí. Se ze mně stává Seikař. Už mám dvoje, bo ty SLQ jsem sice 2x na ebayi prodal, ale 2x mi borci nezaplatili. Jsou prokleté, nechám si je 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se