Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se za špatnou fotku, ale víc v těch podmínkách s mobilem nešlo...

Všimněte si, jak jsou CEGYho kineticy masivní, a to opravdu hodně :) I přesto ale na ruce sedí parádně. Vykašlete se na nějaký nesmysly od Helsonu nebo Enzo Mechana, tohle je ten pravý kus železa. Navíc mají krásně propracovaný pouzdro. Za ty prachy je to koupě roku.

Odesláno

Ne,jako popravde. Pro koho ti Japonci delaji takove obludy? Jeste bych to pochopil,kdyby delali 2 velikosti, at si vybere kazdy dle chuti a vzrustu. Ale vypadaji opravdu bozi. Kdyby mely do 43mm,tak bych jim ten quartz a kratke neprehledne rucky prominul :-)

Odesláno

Ne,jako popravde. Pro koho ti Japonci delaji takove obludy? Jeste bych to pochopil,kdyby delali 2 velikosti, at si vybere kazdy dle chuti a vzrustu. Ale vypadaji opravdu bozi. Kdyby mely do 43mm,tak bych jim ten quartz a kratke neprehledne rucky prominul :-)

Jest-li oni nedělají některé modely přeci jen do vody :) Např. ze Sawtooth jsem měl obavu, ale stačilo je vzít na ruku....tak pohodlný kus železa se jen tak nevidí.

Odesláno

instant - však jsem na ně už měl několikrát zálusk, ale vždycky mi je někdo vyfoukl...

Chumpus - jak říkáš místo černejch samurajů SKX009, ale oranžádám na isofranu je u mě dobře, nosím je asi nejčastěji.

Odesláno

Mikkes ma to peknou sbirku, gratuluji. Ty oranzady to ozivuji.

Odesláno

Ja se pridavam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...