Frostie Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Ač ruka 225 mm, také jsem se dobrovolně dostal do klubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Pohodlných 36 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Pekne! Mame dnes podobny vkus:))) Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Takhle je to super panove. Na zeleze jsou nedostizny. Na kuzi uz to neni ono a handra uz je imho zmensuje pod unosnou miru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 38 mm Seagull D51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Pohodlných 36 mm Pekne! Mame dnes podobny vkus:)))Moc pěkné to máte pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Prodejem Subů a pořízením těhle hodinek jsem se dostal do fáze, že všechny troje hodinky co mám na běžný nošení se vejdou do tohodle klubu (tyhle + Marky + Igeny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Pekny schumachrovky:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Pekny schumachrovky:-))Aby ne, bavěj mě. Akorát ten řemínek je pro mě nic moc, ale včera už jsem něco domluvil, tak doufám, že to Rasťo zvládně brzo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Za pár korun tolik radosti.Fakt jsem si je oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 (upraveno) Presne tak...za par korun tolik radosti:-)) Upraveno 14. dubna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Tak to frknu ještě sem, Rasťova skvělá práce si publicitu zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravep Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Za pár korun tolik radosti.Fakt jsem si je oblíbil.přesně tyhle jsem dostal asi před rokem od manželky a jsou naprosto skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Jak říkáš. Je to trochu taková stará škola a na mě to prostě funguje. Jsou fakt fajn. O pohodlnosti netřeba mluvit. Samozřejmě, že mají i nedostatky, ale k těm hodinkám to sedí a dohromady to prostě funguje výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Tak se možná vetru do klubu s těmito 36 mm Sinny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Wow, to je velka parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Mám je zatím rezervované, do zítřka se rozmyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Chlape, ty seš hroznej magor. Ale fandím ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Ty pětky jsou za ty peníze fakt super, až na jednu (pro mě) podstatnou věc, která to celé totálně kazí, a to jsou dny v týdnu. Proč to všude u těchto modelů cpou...? SARB(X)Y to nemají žádné a vypadá to hned úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Ty Sinny jsou moc pěkný a mají-li "jen" ruční natahování, pak tedy obzvláště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se