Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 6. 2018 v 8:31, krutor napsal:

Nema tady nekdo Barbour Hilton? Zajimalo by me jak je hruba jestli se da nosit cely rok nebo jen v zime. Pisou ze je heavyweight. :D dik

Mám 2 barborky,ale když je teplo potím se v nich  jak dveře od chlíva jinak je to na chladno a vítr perfekt

Odesláno

Jo leto jsem uplne nemyslel to nenosim bundy vubec. :D Byl jsem dneska v Karoline a bohužel tam ten model nemaji. Takze jsem si objednal z anglie dve velikosti a jednu budu vracet. Jinak ten cenovy rozdil je sileny me stoji 3000 v karoline vse kolem 10 000. :D

Odesláno
  V 18. 6. 2018 v 16:57, krutor napsal:

Jo leto jsem uplne nemyslel to nenosim bundy vubec. :D Byl jsem dneska v Karoline a bohužel tam ten model nemaji. Takze jsem si objednal z anglie dve velikosti a jednu budu vracet. Jinak ten cenovy rozdil je sileny me stoji 3000 v karoline vse kolem 10 000. :D

Kde v UK nakupuješ? Pod 4500 ji nevidím nikde.

Odesláno
  V 18. 6. 2018 v 20:34, krutor napsal:

http://www.asos.com Par nakupu uz jsem tam mel a vzdy spokojenost, + vraceni je je zdarma. :-)

Super, díky za typ na další prověřený obchod. Stále jsou to tedy spíš 4k, nemáš li nějakou další dodatečnou slevu, ale je to super cena.

Odesláno
  V 19. 6. 2018 v 7:42, Hasňa napsal:

Mam dve, kvalita dobra, ale strih svlastni. Jsou hodne kratke a hodne siroke. 

Přesně na moji vysokou a štíhlou postavu :???(

Odesláno

@moco

Mám též dvě, slabej manžetr a v Barbour kostce flanel, oboje se příjemně nosí, ale jsou trochu volnější, velikost "L" je spíš do naší "XL".

Odesláno
  V 21. 6. 2018 v 10:42, krutor napsal:

Tak bunda uz je doma. :-) Je dost hruba, myslim si ze to bude ciste na zimu. A pry vypada hur nez bunda po dedovi. :D

Jojo, můj synátor (druhá třída) taky ohodnotil mojí olivovou Bristolku

jako bundu, co nosil děda. Paní se za mě ze začátku i trochu styděla,

ale už si zvykla :D Ashby v Navy už dává úplně v pohodě.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 12. 7. 2018 v 15:24, speedwalker napsal:

Barbour v létě? Ano - Osada Jizerka, 12 st. Celsia, docela větrno a slušný liják. I tak naprostá pohodička-pod bundou sucho a teplo.

chmag.JPG

Ale gate mas proscane...je treba tez povoskovat..: Upraveno uživatelem kdojinej
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...