Jero Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) Díval jsem se na tohle, podle čísla na O&C je to slimfit .https://www.countryattire.com/barbour-international-men-s-duke-wax-jacket-black-mwx0337bk91.htmlMyslel jsem, že slimfit by to řešil, vzít XXL a nemuselo by to vlát přes pupek. Druhej anglán co mám je McOrvis XL, ramena hrudník OK, rukávům cca 8 čísel chybí, přes pupek dost volná. Ale to tak má být.S jejich střihy si fakt nedokážu vybrat správnou velikost a na zkoušení to mám všude daleko. Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem Jero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Jero orientuj sa na tailored fit a nie na slim fit. Pochybujem ze by ti to sadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 skusal som najst dake spojivko s clankom o par stranok vyssie. Ze cim viac jazdena tym viac Fasa. Ale dako sa s tym neviem stotoznit. ale nova bola fajn jak moc byla teplá? Dá se brát jako zimní bunda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 jak moc byla teplá? Dá se brát jako zimní bunda?Nie. Prechodna. Ale wessex sa uz par rokov nevyraba. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 našel jsem jí kolem 140 GBP a z popisu sem usuzoval, že by mohla bejt teplá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Moty ako zimny barbour mam cerstvu skusenost s Propulsion. V tom sa zima v pohodezvladne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Kde´s jí bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Outlet Parndorf. Na eshopoch som ju moc nevidel. 2-3 strany dozadu som dal aj foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Takze bedale pre vychrlych (SL) verzia cast II. Velkost L mi pri cca 190/80 bola tesna. V ramenach, pod pazuchami, cez hrudnik, vsade. Tak isla naspat a zobral som XL. No....je to o hodne lepsie. Ale ukazuje sa ze zimny sveter ani sako pod to nosit nebudem. Pod pazuchami je to fakt slim. Tshirt, kosela alebo tensi pulover je idealny, vtedy pasuje ako uliata. Aj ked ten strih dava pocitovo menej miesta v ramenach a viac okolo pasa a je asi hlavne urceny slim hruskam. Rukavy su ukoncene vnutornym upletom. Zatial som sa nerozhodol ci to je dobre. Alebo zle. Toto som neni ja ale vypadam v tom asi takto Barbour ma tie slim strihy fakt sllm. Na ten Skyfall comander jacket som si musel tiez chvilu zvyknut, ramena a pazuchy su tak tesnejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Prosím tě kromě šířky, jaký je rozdíl v délkách u rukávů, mezi L a XL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Nezaznamenal som pocitovo ziadny rozdiel v dlzke rukavov. Mozno o nejaky cm max je xl dlhsia. Ale moze to byt aj tym ze je sirsia v ramenach. Edit: chcem tym povedat ze rukavy mi boli dost dlhe aj pri L aj pri XL Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Díky, čekal jsem že to bude znatelný rozdíl, tak asi ne. Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Jero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 ...dorazily zimní doplňky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Dneska jsem zavítal do outletu Barbour ve Fashion Aréně. I při mých 206 cm a 115 kg mi Barbour Dock Wax Jacket v XXL byla super a nemohl jsem ji tam nechat (skoro u všech jiných bund mi rukávy byly kratší tak o 10 cm...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Paradne ti sadne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Po letošním Black Friday se také hrdě hlásím do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Nevíte někdo prosím, jakou bundu nosí Richard Hammond v 1.epizodě 2.série GrandTour? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 na to sa vyprdni, bude ti tahat na krize! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Přesně tak, Janko.:-)Souhlas, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Já se můžu přidat s pohádkou, jak jsem objednával, až jsem objednal :-) Takhle to dopadlo, ale naštěstí můžou jít v pohodě dvě třetiny zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se