McStinger Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 8 hodinami, jovani napsal: rychlostne vyzera docela ok Samsung microSDXC 512GB EVO Plus To už je overkill, bude Ti to prehrávať moc rýchlo . Ale však všetci občas riešime kokotiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Borci, čirou náhodou netušíte, kde v Brně bych si mohl nechat vyčistit starý Philips sound-system (primárně mi jde o CD přehrávač v rámci něj, který blbne)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 To už je overkill, bude Ti to prehrávať moc rýchlo som zvedavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Přemýšlím o rozšíření obzorů. Recenze samosebou znám, ale třeba tu bude někdo s osobní zkušeností. Uvažuju o nich hlavně jako o on-the-go řešení, než se zase vrátim k in-earům https://forum.chronomag.cz/topic/155352-p-uzavřená-sluchátka-focal-elegia/ Jsem kariérní audiotechnikář, low-end i high-end - pro představu, jakej housesound mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Hele má je asi tři měsíce, za mne jsou opravdu v pohodě, Dekoni náušníky jsem si k nim také dokoupil a určitě doporučuji změnit kabel za symetrický. Ten od Focalů je prostě shit. Jinak kdyžtak se ptej přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 22 minutami, Pege1012 napsal: Jinak kdyžtak se ptej přes SZ Kdyžtak se SZ zeptám, jasně. Chtěl jsem to ale hodit i do pléna Ale klidně veřejně: v jakým smyslu je ten kabel shit? protože to není symetrika, nebo je pod standardem i pro standard? Nebo moc šustí? Atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ahoj, já jsem ho vůbec nepoužil, ale co jsem vysledoval v recenzích tak je moc tuhý, někdo psal i o mikrofonním efektu a podobně. Já jsem si nechal udělat kabel od Viktora z Bratislavy vyvážený 4,4 konektor a rozdíl je znát. Jinak Elegie jsem koupil z HI-fi.org celkově asi za 9 K a litr jsem dal za ten kabel. Nyní spíše pokukuji, kdyby se někde objevili v prodeji Stellie, nebo Meze Liric. Na čem to budeš poslouchat? Mně to zvládalo i Fiio M11, ale teď od soboty mám Fiio M17. Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Focal nebrat. Elegia zvukově dejme tomu OK, pokud tomu pomůžeš ekvalizérem, ale dříve nebo později bez varování prdne hlavový most a jseš v prd..... dovozce nereaguje na dotazy ohledně náhradního dílu, na webu je plno fotek, hledej broken headband focal https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/focal-elegia-review-closed-back-headphone.27977/ origo kabel je na prd ve smyslu, že je tuhý asi jako kabel od žehličky, opruz jaxviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 V 25. 5. 2022 v 22:44, LukeD napsal: Borci, čirou náhodou netušíte, kde v Brně bych si mohl nechat vyčistit starý Philips sound-system (primárně mi jde o CD přehrávač v rámci něj, který blbne)? Ahoj, zkus "AViservis" na Křence, specializují se na Philips. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2022 Tak, doufám, že bude na delší dobu pokoj. Meta splněna a Stellie z Irska za 24 hodin doma. Pokud by někdo měl zájem, budou na prodej Elegie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Nazdar Bude toto hrat ako tak dobre? https://www.headphones.cz/bezdratova/bluetooth/sennheiser-cx-400-bt-black popripade poradte nieco v podobnej cene co by hralo lepsie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 nedellny relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Ahoj - snad neurazím dotazem - používáte někdo iPhone + Apple Music Lossless s nějakým DAC - respektive, má smysl kupovat nějaký dražší DAC jen kvůli této kombinaci nebo postačí něco více lowend. Jedná se mi spíš o mobilitu, poslech na chalupě, dovolené apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Máš na mysli přenosný "dongl" DAC/AMP. Záleží taky na tom jaká používáš sluchátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 https://www.headphonesty.com/2020/12/best-portable-dac-amp-combo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Máš na mysli přenosný "dongl" DAC/AMP. Záleží taky na tom jaká používáš sluchátka Ahoj - sluchátka na cesty mám zatím jen KZ ZS6 a Bose QC10, hledám něco co nebude pro kombinaci iPhone a Apple Music Lossless zbytečný overkill, jak z pohledu sluchátek, tak z pohledu DAC donglu. Sluchátka bych možná bral taková co zvládnou jak drát tak i BT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 před 16 hodinami, jovani napsal: nedellny relax Ty hodinky jsou celokovové nebo jen plast natřený stříbřenkou? Marně sháním celokovové digitálky, které se kdysi daly koupit před Tuzexem u každého cigána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 celokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 @VS Akurat, ze tieto nestoja ako kedysi pred Tuzexom 400 kčs, ale 500 eur . No ale - su super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 před 15 minutami, EpsteinBarr napsal: @VS Akurat, ze tieto nestoja ako kedysi pred Tuzexom 400 kčs, ale 500 eur . No ale - su super. Takže tenkrát čtvrtina výplaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se