Hasňa Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 MrSpeaker do toho v posledních letech těžce šlape. To je dobrá adresa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Janko, pravděpodobně bys byl hodně příjemně překvapenej, kam by tě posluchačsky posunulo zainvestovaných 1k eur v přenosném audiu.A ohledně nepřirozenosti či dokonce vlivu na zdraví při poslechu špuntů lze konstatovat jen to, že jsi zatím skutečně kvalitní špunty neměl příležitost vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Na dálku nedovedu posoudit, co je v tuto chvíli více limitující - zda Grado nebo Denon. Ale nedělám si i....... třeba tě to posune tam kam chceš. Ako samozvany velmajster dialkovej diagnostiky ti mozem povedat, ze limitujuci faktor je v tomto konkretnom pripade posluchac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 si zabil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 asi starnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Pocuvajte junaci. Tak ak som sa tu niekoho dotkol, ospravedlnujem sa. Niekedy zabudam, ze uz tu niesom tak casto a ludia zabudli aky som neokrochanec. Kedysi tu bola vacsia tolerancia voci mojej netrpezlivosti Ja som sem prisiel po uprimnu radu, mam rad dobry zvuk a rad sa necham poucit.. Nejake veci tu spomenute boli (dik Duke), takze budem mat co citat chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Ako samozvany velmajster dialkovej diagnostiky ti mozem povedat, ze limitujuci faktor je v tomto konkretnom pripade posluchac.Ty si mal sklamal Jurko. Ty si mi tu byval ako otec. Kedy sme sa takto odcudzili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Janko neblbni, mat takeho syna jak si ty, tak uz ma davno yeblo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Máte někdo zkušenost s KZ ZS6? Na netu celkem velká chvála plus mají vyměnitelný kabel, tzn. můžu dokoupit bluetooth modul s AptX plus můžu koupit USB C kabel, aniž bych musel mít nějaké redukce a mezikusy (nemám jack v mobilu). Ta trojkombinace výjde na cca 1.200 Kč, což mi příjde OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Janko neblbni, mat takeho syna jak si ty, tak uz ma davno yeblo :-)vies co. mal som divoke obdobie na vyske a odvtedy je klud! dokonca by si uz bol dedo. nebolo by to fajn?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Máte někdo zkušenost s KZ ZS6? Na netu celkem velká chvála plus mají vyměnitelný kabel, tzn. můžu dokoupit bluetooth modul s AptX plus můžu koupit USB C kabel, aniž bych musel mít nějaké redukce a mezikusy (nemám jack v mobilu). Ta trojkombinace výjde na cca 1.200 Kč, což mi příjde OK.Levný špunty s relativně dobrou pověstí. Problém KZ obecně je nekonzistentní kvalita a řada modifikací v průběhu výroby modelu. Tzn. Sluchátka koupený v Lednu můžou hrát jinak, než kousek koupený v Březnu ( vlastní zkušenost u jiného, také honorovaného KZ modelu ). Uživatelé se následně často uchylují ke svým vlastním modifikacím, jako je ucpání jednoho ze zvukovodů, aby dosáhli vyrovnanějšího a méně ostrého projevu.Osobně bych doporučil podívat se po jiných, byť dražších. Použití kabelu s BT modulem lze aplikovat na jakákoliv sluchátka s možností výměny kabelu. KZ jsou dobrý pro někoho, kdo fakt chce/potřebuje ušetřit nebo pro experimentátory. Je-li cílem seriozní poslech, vyhnul bych se jim. Na trhu jsou mrtě výrazně kvalitnějších možností. Kolem 100USD je už hodně z čeho vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Měl jsem dvoje kz sluchátka jedny zvukove hodně dobrý, druhý nic moc. Občas u nich pokulhává zpracování. Koukal jsem i na stránku, kde je další info k budget sluchátkumhttps://audiobudget.com/leaderboard/iem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Kluci, díky za reakce. Asi do toho půjdu. Kdyby to byla pohroma. USB C i bluetooth modul můžu použít na jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 https://gearpatrol.com/2018/11/12/schiit-audio/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jo zrovna přemýšlím o Schiit stacku. Teďka jsem zjistil, že vydali i nové Modi 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ja mam KZ ZS6 na ceste, ale hadam ze dorazi nejdriv za 14-21dnu. Kazdopadne pak poreferuju a udelam srovnani s RHA T20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ja mam ZS5, prikupeny BT a hra to. Stali ma 19 dolcov bez BT, takze vazne sa nemozem stazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 https://gearpatrol.com/2018/11/12/schiit-audio/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 tak vcera dorazili B&W 685S2.....veelka spokojnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Se zvažovaným upgradem na bezjackový model iPhonu jsem zabrousil do vod bezdrátových sluchátek. Chápu že se tady jedou jiné bomby, ale pro nás smrtelníky... Zkoumal jsem to jen tak výhledově, ale nakonec se to zvrtlo a dopadlo to nákupem bluetoothových Bose On-Ear Wireless. A u mě teda dobrý P.S. kdyby se tu objevil ten s těma vohnusalýma titanovýma Seikama, tak jen že z mý strany už nic nehrozí...v dobrém rozmaru jsem ke sluchátkům přibral i jeden bezprizorní sonnenring, čímž jsem se zařadil k zástupcům nemajetné lůzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se