azeppelin Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Kytarové kombo má většinou rozsah 100 Hz až 5000 Hz. Pouštět do toho hi-res je trošku podivné... Ale hrát to určitě bude Tak jsem to zkusil. Pustil do toho takovej garážového black metal a má to takovou pěknou pěknou koncertovou bordel atmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Mám na cestě tyhlehttps://mobilizujeme.cz/clanky/shanite-bezdratova-sluchatka-za-petistovku-zkuste-xiaomi-qcy-t2chttps://dotekomanie.cz/2019/05/kompletne-bezdratova-sluchatka-qcy-t2c-nabidnou-32-hodin-hrani-sponzorovany-clanek/ odsudhttps://www.tomtop.com/p-pae0305b.html?aid=ZUJ&mid=10000035056&utm_source=KOL-Blog&utm_campaign=PAE0305&utm_content=3562díky za tip, odložím si je do košíku.Máte s nimi už někdo zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 díky za tip, odložím si je do košíku.Máte s nimi už někdo zkušenosti?Vydrž cca dva týdny... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Mám, jen s jinou krabičkou bez krytu, asi verze s menší baterkou. Vse je v pohodě, jen párování není někdy úplně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 už jsem je objednal, za ty prachy to stojí za test.... když tak je posunu dál, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 (upraveno) Mám, jen s jinou krabičkou bez krytu, asi verze s menší baterkou. Vse je v pohodě, jen párování není někdy úplně super.To je předchůdce T1c.... Tady mluví o bou modelech Upraveno 20. září 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Na nových sluchátkách je nejlepší to nutkání znova si poslechnout alba, která člověk slyšel už 100xGo Insane, Big Love, Songbird, Tusk... husinaTak jak, stále spokojený se sluchátky? Pokud ne, od koupím :-) Příští týden mám domluvený poslech jak Focalu Elegia, tak Audeze LCD2 closed. Ono v těch zavřených kolem dvacky toho moc jinak není. Neslyšel jsi náhodou ty Audeze? Oboje jsou prý super, ale zároveň každý kousek rozdílný zvuk s použitím rozdílné technologie. Focal spíš neutrální, Audeze je takový více do zábavy, uvidíme co mě chytne. Každopádně Focal dal laťku hodně vysoko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 LCD2 váží 646 gramů a náušníky jsou potažené koženkou. Za ty prachy docela drzost...Focal po výměně kabelu spokojenost, na hlavě o nich nevím. A neutrální zvuk neznamená nezábavný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Ta váha je opravdu dost, taky se mi zdá, hlavní nevýhoda. Takže si Audize neměl možnost slyšet aby jsi porovnal? Prodavač v Audigo to vidí půl na půl, každý preferuje něco. U Audize mu chyběli basy, kterých má prý Focal až dost, tak nějak pravý opak toho co píšou v recenzích, co ucho to originál. Já osobně také preferuji teplejší, basovější přednes. Už se těším na testovačku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Váha + koženka za tu cenu = no-go, ani kdyby hrály nevímjaks trochou štěstí třeba ještě seženeš Oppo PM-3. Technologie jako Audeze, koženka jako Audeze (po pár letech se začne sloupávat), ale mnohem lehčí, mnohem levnější a zvukový charakter naladěný pro relaxovaný poslech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Když já na ty grafy nějak moc nejsem, ale každopádně díky, po poslechu dám vědět co a jak :-) Strašná škoda těch otevřených, protože tam by jsme se dostali za ty prachy ještě trochu dál co tak všude říkají, ale to prostě manželce nemůžu upřímně udělat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Tak jsem se konečně dostal ke své desktop sestavě:noťas s foobar2000 a s Tidal - USB DAC Khadas - headamp JDS labs Atom - aftermarket kabel - Focal Elegiaa nemá to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) díky za tip, odložím si je do košíku.Máte s nimi už někdo zkušenosti?Tak první dojem je fajn, za necelý pětikilo naprosto super, jak hudba tak audioknihy..... v uších drží dobře, nijak netlačí, jsou velmi pohodlné, párování rychlé, spojení s telefonem (HTC U11) stabilní, manipulace se sluchátky pohodová.... basy hutné, výšky celkem zřetelné.... za ty peníze fakt dobrý.... Testovaná hudba: Ryvolovky, Earl Scuggs, Tučný, Taxmeni, F. Nedvěd, Kiss, Nightwish, Gun's N Roses, Hop Trop, Poutníci... Upraveno 3. října 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 (upraveno) Tak se zatím netestovalo, celý týden vypomáhám protože holka doma na šrot :-( No nic, aspoň tady výmýšlím nějaké kravinky... Docela mě ještě zaujal ze zavřených sluchátek monitor 5 od Pionnera. Recenze dobré, byla mě nabídnuta i super cena, jen asi nebude kde je otestovat. https://www.stereo.net.au/reviews/review-pioneer-se-monitor-5-headphones Upraveno 4. října 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Ahoj, mate nekdo zkusenost s Hidizs AP80? Pripadne navrh na alternativu v podobne cenove relaci? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 AhojK iphone jen Airpods nebo se dá pořídit něco jiného? co hraje lépe,je třeba levnější(ztráta)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Možný už se to tu řešilo, akle máte zkušenosti s nákupem na https://www.gear4music.cz/cs/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 AhojK iphone jen Airpods nebo se dá pořídit něco jiného? co hraje lépe,je třeba levnější(ztráta)Díky Určitě jde použít i něco jiného. Záleží, jak to chceš k iPhonu připojit. Já třeba používám bluetooth sluchátka Sudio Niva: https://www.alza.cz/sudio-niva-cerna-d5530838.htm S jejich zvukem jsem nad míru spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 siwiMladej chce bezdrát a ranec za jabka se mi dát nechce. Počítám,že by je někde vytratil. Bluetooth jakekoli není problém s jabkem?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 (upraveno) Počítám,že by je někde vytratil. Bluetooth jakekoli není problém s jabkem?Díkytohle funguje a i dobře hraje https://www.audigo.cz/Sluchatka/Bluetooth/Audio-Technica-ATH-M50xBT .... syn si to nedávno pořídil ...... předtím používal tohle https://www.alza.cz/marshall-major-iii-bluetooth-black-d5324952.htm?kampan=adw2_audio-video_pla_all_audio-video_audio-video_sluchatka_bezdratova-nahlavni_marshall_c_9062907_1o4_MRS010y4&gclid=Cj0KCQiAk7TuBRDQARIsAMRrfUZL-9ZC7Bi1HWZPdBazbkBMzxDtmjo1-C9k5GXLHleBBAmEtG4SpbMaAo0YEALw_wcB ..... vlastně to střídá podle nálady, ale ty audiotechnica hrajou líp ....... ale jestli chceš něco do uší tak to nemůžu sloužit .... to u nás nefrčí Upraveno 14. listopadu 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se