Tikal Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Přesně něco takového jsem hledal pro synka k Shanlink M3X, má tam zatím moje staré KZ ZS5, které už mají dost za sebou, ale pořád hrají pěkně. Když ty řekneš, že jsou hodně dobré, tak to určitě za nákup stojí, takže objednáno a díky za typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna V balení je malý adaptér, který umí přidat basy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) Takže i pro Bassheada dobrý? Jak to vypadá ten bazmek? Já mám teď KZ-ZSX a spokojenost, ale chuť dál něco zkoušet (sakra) a určitě budou o dost lepší Upraveno 10. ledna uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Na to jsem koukal na videu a jsem moc zvědavý, v popisu balení jsem ho neviděl... Ještě jeden dotaz, vím, že se tu pár stránek zpět probíral 4,4mm symetrický výstup, /což ten Shanling zrovna má/ myslíš, že má cenu to zkoušet? Viděl jsem prodávat nějaké redukce na klasickou 3,5mm, nedojebe to ten zvuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Redukci s impedanci myslim 10 ohm si představ jako malý 3,5 mm Jack Pentacon 4,4 mm symetrický dává smysl, když má zdroj kompatibilní výstup. Pořizovat kabel 4,4 mm ke zdroji s obyčejným 3,5 mm Jackem nemá význam. Sám takový adaptér mám jen proto, abych nouzově mohl píchnout Blessing2 dusk a DCA Aeon do ipadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna To jsem si tak nějak myslel... Děkuji za ujasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Zdravím a prosím vás o nasměrování k lepším sluchátkům vhodným k poslechu klasické hudby. Náhodou jsem objevil Vivaldiho ‘Summer’, který mne na levných pracovních BT sluchátkách od hp a ze Spotify naprosto nadchnul. Cílem je tedy o chlup kvalitnější poslech z iphone a Spotify. Dává smysl koupit airpody anebo lépe něco neapple s AAC kodekem, třeba Sony XM4? Na sport používám beats audio buds, kde kvalita poslechu je snad horší, než z hp headsetu za litr. No, prozatím jsem si koupil vstupenky na pár koncertů do Rudolfina, který cenově vyšly skoro jako airpods :)). Předem dík! Upraveno 13. ledna uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Především bych se vykašlal na Bluetooth přenos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 42 minutami, Dagoberd napsal: Zdravím a prosím vás o nasměrování k lepším sluchátkům vhodným k poslechu klasické hudby. Náhodou jsem objevil Vivaldiho ‘Summer’, který mne na levných pracovních BT sluchátkách od hp a ze Spotify naprosto nadchnul. Cílem je tedy o chlup kvalitnější poslech z iphone a Spotify. Dává smysl koupit airpody anebo lépe něco neapple s AAC kodekem, třeba Sony XM4? Na sport používám beats audio buds, kde kvalita poslechu je snad horší, než z hp headsetu za litr. No, prozatím jsem si koupil vstupenky na pár koncertů do Rudolfina, který cenově vyšly skoro jako airpods :)). Předem dík! Přesně jak píše Bert, já už byl pomalu na T+A Soliter a při testování jakýkoliv solidnější drát lepší. Konec konců i Soliter hrál o poznání lépe přes drát, zvuk super, ale zase se mě potili uši. Sony hraje jak telefón proti všem těmto hračkám, vyhráli po doporučení znalců zde na fóru Audio-Technicy AT WP900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 45 minutami, Dagoberd napsal: Zdravím a prosím vás o nasměrování k lepším sluchátkům vhodným k poslechu klasické hudby. Náhodou jsem objevil Vivaldiho ‘Summer’, který mne na levných pracovních BT sluchátkách od hp a ze Spotify naprosto nadchnul. Cílem je tedy o chlup kvalitnější poslech z iphone a Spotify. Dává smysl koupit airpody anebo lépe něco neapple s AAC kodekem, třeba Sony XM4? Na sport používám beats audio buds, kde kvalita poslechu je snad horší, než z hp headsetu za litr. No, prozatím jsem si koupil vstupenky na pár koncertů do Rudolfina, který cenově vyšly skoro jako airpods :)). Předem dík! Souhlas s @Bert - BT nebude nikdy drát.. a když už chceš bezdrátový poslech, musíš mít kodeky na sluchátkách i zdroji (tel) stejný. tzn., že Apple umí jen AAC, takže koukat po sluchátkách s AAC. Jinak dojde k “převodu, konverzi” a je to k ničemu. + appka. U Apple ideál mít vše AAC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Hmm. Takže adapter lighting na jack plus nějaký klasický Kossy nebo Marshal může být cesta k lepšímu poslechu? Jestli mi ale doporučíte diskmena a cdčka, tak už sem fakt nepáchnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Koss a Marshall ledaže preferuješ image před zvukem. Kolik peněz v tom chceš nechat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Do desítky bych tam poslal Hifiman Sundara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Hifiman Sundara open back pokud mu nevadí ekvalizace, jinak basy nic moc. A spíše dedukuji, že to v tomto případě vypadá na closed back do 5 tisíc, takže nesmrtelné Audio Technica ATH-M50x, těm ekvalizer taky prospěje a stojí jen kolem 4t... P.S. teď jsem si vzpomněl, že vlastně prodávám Focal Elegia Upraveno 13. ledna uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 17 minutami, Bert napsal: Do desítky bych tam poslal Hifiman Sundara. Sundary jsou super v kategorii tak do 6k, byť se to nezdá, tak sluchátkový svět se obzvlášť ve "střední kategorii" hodně rychle vyvíjí, od Hifiman se vyplatí sledovat jejich stránky, posílají ze skladu z Polska (tj. bez cla a dph) aktuálně se tam dá pořídit kombo Edition XS+EF400 za cca 15k. před 2 minutami, Duke650 napsal: Hifiman Sundara open back pokud mu nevadí ekvalizace, jinak basy nic moc. A spíše dedukuji, že to v tomto případě vypadá na closed back do 5 tisíc, takže nesmrtelné Audio Technica ATH-M50x, těm ekvalizer taky prospěje a stojí jen kolem 4t... Jestli ho nadchla klasika, tak je HFM skvělá volba, na basy a kulervoucí poslech jsou tu spíš Audeze. Za sebe můžu doporučit kombo Mojo 2 a HFM Ananda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Před hodinou, Balthus napsal: Sundary jsou super v kategorii tak do 6k, byť se to nezdá, tak sluchátkový svět se obzvlášť ve "střední kategorii" hodně rychle vyvíjí, od Hifiman se vyplatí sledovat jejich stránky, posílají ze skladu z Polska (tj. bez cla a dph) aktuálně se tam dá pořídit kombo Edition XS+EF400 za cca 15k. Jestli ho nadchla klasika, tak je HFM skvělá volba, na basy a kulervoucí poslech jsou tu spíš Audeze. Za sebe můžu doporučit kombo Mojo 2 a HFM Ananda Anandy jsou za ty prachy top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Díkes. Hifiman Sundara i AT mne nadchly, nastuduju a objednám. Budou mi slušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna V 13. 1. 2024 v 18:11, Balthus napsal: Jestli ho nadchla klasika, tak je HFM skvělá volba, na basy a kulervoucí poslech jsou tu spíš Audeze. Docela dost nástrojů symfonického orchestru hraje pod 100 Hz, tam by Sundary potřebovaly helfnout ekvalizerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 29 minutami, Duke650 napsal: Docela dost nástrojů symfonického orchestru hraje pod 100 Hz, tam by Sundary potřebovaly helfnout ekvalizerem Já bych to stejně viděl spíš na XS nebo Anandy, zrovna jsem juknul na forum AVmanie a jedny XS tam jsou od váženého člena k prodeji za 300Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zkusím se zeptat tady, potřeboval bych vyřešit sluchátka k digitálnímu pianu (nějaká Yamaha cca střední třídy). Do manželka používala Sennheiser HD 515, což ji stačilo, ale rozpadly se na nich náušníky (nebo jak se to česky správně jmenuje). Protože origo náhradní díl se mi už nepodařilo dohledat, tak řeším jestli koupit za cca 450,- aftermarket z Chiny, nebo koupit jiný. Obecně nerad vyhazuju věci, co fungují, žvlášť když se na nich pokazí taková spotřební vopičárna. Neměl bych někdo zkušenost s těma aftermarket náhradama, nebo případně doporučení co rozumnýho vzít. Vstup na klavíru je 6,3mm jack, ale to lze řešit i redukcí... Bezdrát mi přijde kravina, stejně u toho člověk musí sedět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se