African Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Vy mě dáváte kluci, ale když tak přemýšlím,tak asi máte fakt pravdu' v rodině to všichni pochopí, protože ví, že abstinuji' všichni budou kolem mě pařit, mimo malýho a mě' já dneska asi zhebnu, je to těžší než jsem si myslel :-(
TomCZ Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Afri, rodina Tě v tom jenom podpoří...jdi do toho i dnes
montemar Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) .. myslim, ze zcistajasna uplne prestat je pro telo imho nedobry.. tam uz sou navykly mechanizmy a kdyz se uplne zavre kohoutek s prisunem "vitaminu", muze to system rozhodit.. jsem spis pro postupny snizovani davek.. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem montemar
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Hele Afri de to a ani to nebolí...... ... poslední tři roky sem byl v permanentním stresu a taky sem se rozchlastal, noa protože mi ani pivo ani vino moc nechutná (i když ho občas piju), tak sem chlastal kořalku a to všechnu na kterou si vzpomeneš = ta mi chutná :-) ...... taky mi to trochu (víc) přerůstalo přes hlavu a vrchol byl loňský silvestr, kdy sme ve třech vychlastali 10 lahví vodky ....... ... od 1. ledna sem neměl ani slzu tvrdýho a vypil sem tak 3 lahve vína .... nebylo to žádný předevzetí nebo tak něco .... prostě sem si řek, že letos bez kořalky ..... jak to dopadne nevím, ale zatím fakt v pohodě ani chuť nemám ..... možná je to tím, že jsem "slez o level" níž, ale ten mi vlastně nechutná, tak se s tím musím nějak smířit ...... v tvým případě zkus pít bezinkovou šťávu ... prostě to de ... je to jenom v lebce
Moty Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Vy mě dáváte kluci, ale když tak přemýšlím,tak asi máte fakt pravdu' v rodině to všichni pochopí, protože ví, že abstinuji' všichni budou kolem mě pařit, mimo malýho a mě' já dneska asi zhebnu, je to těžší než jsem si myslel :-(Vlasto, já měl podobnou paralelu, od půlky řijna jsem shodil 20kg, což bylo samozřejmě i bez chlastu, a často jsem slyšel, už seš jak z koncentráku nech už toho, je to o vlastní vůli, já se zabejčil a nedal jsem ani chlast ani sladký, prostě musíš bejt k sobě tvrdej, jakmile povolíš jedou, ten důvod proč musíš povolit zrovna ausgerechnet dneska si dycinky najdeš, držím palce a můžem to probrat u obhlídky Alpin, už je mám, budou se Ti líbit.-)
patriknapr Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 .. myslim, ze zcistajasna uplne prestat je pro telo imho nedobry.. tam uz sou navykly mechanizmy a kdyz se uplne zavre kohoutek s prisunem "vitaminu", muze to system rozhodit.. jsem spis pro postupny snizovani davek.. U drog se ale nehraje na snižování dávek. Prostě se musí přestat. Je to učinější než se trápit delší dobu díky snižování.
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 .. myslim, ze zcistajasna uplne prestat je pro telo imho nedobry.. tam uz sou navykly mechanizmy a kdyz se uplne zavre kohoutek s prisunem "vitaminu", muze to system rozhodit.. jsem spis pro postupny snizovani davek..tvl, tak si precti prvne, co Vlasta resi. nesek s chlastem, jen rek, ze zkusi na dva tydny vysadit a uvidi, jak na tom doopravdy je..
montemar Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) U drog se ale nehraje na snižování dávek. Prostě se musí přestat. Je to učinější než se trápit delší dobu díky snižování.totalni, uplnou abstinenci potrebuje clovek, kterej denne konci na zachytce, pije uz od rana, atd... inteligentni, silnejsi osobnosti, se "spotrebou" 2 litry nekrabicovyho, kvalitniho vina denne staci, kdyz se pokusi dopracovat k +/- pul litru (ekvivalentu) .. nešpor by asi s mym nazorem nesouhlasil, to chapu.. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem montemar
kdojinej Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 tvl, tak si precti prvne, co Vlasta resi. nesek s chlastem, jen rek, ze zkusi na dva tydny vysadit a uvidi, jak na tom doopravdy je..Blbě samozřejmě, jak jinak.
kdojinej Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 totalni, uplnou abstinenci potrebuje clovek, kterej denne konci na zachytce, pije uz od rana, atd... inteligentni, silnejsi osobnosti, se "spotrebou" 2 litry nekrabicovyho, kvalitniho vina denne staci, kdyz se pokusi dopracovat k +/- pul litru (ekvivalentu) .. nešpor by asi s mym nazorem nesouhlasil, to chapu..Vypila by inteligentní silná osobnost 2 litry vína denně?
montemar Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 vona, ta davka cistyho alkoholu, je taky zajimavy tema... rekneme, ze 2.1 litru vina (zminovane 3 lahve) je asi 0.250 l ethanolu.. .. kdejaka babka na morave (pry) si da rano stamprli slivovice, coz je rekneme 0.1 l ethanolu... .. ja jsem to jednou zkusil, tu sklenku rano a celej den jsem byl uplne mimo.. (ospalej, blbe naladenej) .. (.. no, jinak taky nejsem na sebe dvakrat pysnej .. 3-4 plzne (nebo budvary) za den jsou na howno..)
Kytkosaurus Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 No když je v tom deci čistýho lihu, tak už to není štamprle, ale stakan, ne? A ty se pokud vím pijou trochu dál na východ...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 vona, ta davka cistyho alkoholu, je taky zajimavy tema... rekneme, ze 2.1 litru vina (zminovane 3 lahve) je asi 0.250 l ethanolu.... kdejaka babka na morave (pry) si da rano stamprli slivovice, coz je rekneme 0.1 l ethanolu..... ja jsem to jednou zkusil, tu sklenku rano a celej den jsem byl uplne mimo.. (ospalej, blbe naladenej) ..(.. no, jinak taky nejsem na sebe dvakrat pysnej .. 3-4 plzne (nebo budvary) za den jsou na howno..)No dobrý ale nech nám Afrikána chvilku nechlastat!
MJ. Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 prvni vyhra nad chlastem se da pocitat tak po trech mesicich na suchu (mam to od doktorky) 3 tejdny nemusej nic znamenat. Clovek si rika jak to pekne zvlada a ze mu nic neni. Ono to ale prijde...
decebal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 totalni, uplnou abstinenci potrebuje clovek, kterej denne konci na zachytce, pije uz od rana, atd... inteligentni, silnejsi osobnosti, se "spotrebou" 2 litry nekrabicovyho, kvalitniho vina denne staci, kdyz se pokusi dopracovat k +/- pul litru (ekvivalentu) .. nešpor by asi s mym nazorem nesouhlasil, to chapu..Promiň, ale tohle je nesmysl. Jestli chce zjistit, jak na tom je, musí to vysadit úplně.
Gustaf Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Afri, zatni zuby a minimálně ty dva tejdny to dej ;-) a dneska to vem dětským šampusem....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se