Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 v trezoru sem vyhrabal starej HDD a zjistil, že sem taky dobrej pacient .......když nad tím tak přemejšlím, tak toho ještě dost chybí ... tak pár fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Pěkně, slušně to s tebou taky mlátilo Koukam žes nejvíc ujížděl na Fortisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Asi mě něco nefunguje, ale nevidím žádnou fotku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 A tvoje PAM jsou u me jako v bavlnce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 To ja nestihnu za cely zivot, co jsi ty prostridal za rok 2008. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Velmi slušné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Než jsem dojel až dolů,zapomněl jsem co bylo na začátku.Dlouhej seznam.Který Ti z nich zůstaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) teď když sem si holil hubu, tak sem si ještě vzpomněl na: 1x rolex (milg)3x sinn (U2, UX , 857) 3x damasko (2x chrono, 1x obyč)3x omega ( 2x QoS, Bondovky)1x poljot s budíkemcca 5x traser1x archimede (unitas)1x seiko ananta GMT dál nevím, když tak doplňte ........ :-) Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 zjistil, že sem taky dobrej pacientTos nevěděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 když to vidim pohromadě tak se trochu potím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 A jeste 15 Fortis, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 A jeste 15 Fortis, ne?asi :-) celkově to vidím tak na +/- 100ks nejradši sem měl Ananty a UN (nevím proč sem je prodal = prostě debil)nejkratší dobu sem měl seiko monster (ani sem je nevybalil z celofánu a rovnou prodal) a potom rolex milg (ty sem neměl ani jednou na ruce a za měsíc prodal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Taky jsem si oholil hubu a už jsou tam....:-D. Sem měl PC asi nějaký ospalý.Pěknej výčet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 tak ..... eště něco a víc toho nemám ..... tak zas někdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Joj, ty damaska sou pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 .......několikrát za tejden :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Já si pamatuju ty Ananty, měl jsem cukání je koupit. A Milgaussy si taky prodával za hubičku v kontextu k cenám 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Nedělej Zagorku, leta jsi tady udával módní styl, vlny jsi zavedl ty, nejdřív Fortis, potom Panerai, v době, kdy polovina dnešního osazenstva nevěděla co to jsou mechanické hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Tý čtyřciferníčkový Fortisky byly super. Hmmm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Po shlednutí téhle zpovědi jsem klidnej jak budha, rozhodně na tom nejsem tak špatně, chrononemoc u mě ještě nezačala :-)))))). Ta sbírečka Fortis mě dostala do kolen, parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se