prischera Odesláno 28. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Víkendové tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 máš to krásně čisté, kalendářofky bych řekl, supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Víkendové tooly IMG_3241.jpg IMG_3259.jpgA fakt ich ľudia nosíte ako tooly ku manuálnej práci? veď toto niekde škrabnuť tak si tlieskam hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Tak na hrubou práci si je neberu, to žádné hodinky. Před lezením si je sundám, ale nijak je nešetřím, šrámy už na nich jsou. Jsou to hodinky na denní nošení, ne trezorovky. Přidám pár fotek z výletu do Irska, jen takové rychlocvaky, když mi přišla zajímavá kulisa. Po dlouhé době jsem měl na dovče jediné hodinky a nijak mě to nemrzelo... že bych začal vyprodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Tyhle Tudory jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Tyhle tudory me nehlodavaji cim dal vic.. Jedine, co me drzi zkratka, je absence datumu. Hodinky bez datumu nemam a mam strach, ze mi bude chybet a budou muset o dum dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Tak jsem zase jednou neodolal, tyhle Seika mají tak zajímavé pouzdro, že mě nějak chytly za srdce. Je to celkem novinka Seiko Prospex Field SRPD33 a docela mě překvapila kombinace 200m vodotěsnosti a jen zamačkávací korunky. Až se trochu ochladí, udělám pořádné fotky a sepíšu recenzi. Zatím jen jedna dnešní fotka z výletu. Hodinky jsou na řemenu od Zrna, origo zelený k nim sice perfektně ladí, ale na nošení nic moc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 To ucho je super, už se těším až je uvidím. Velikost v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Ucho je parádní. Průměr je 43, ale pouzdro se zužuje směrem k ruce, řemen zapadá pod lunetu. Lug to lug je max 44. Sedí překvapivě dobře i na úzkém zápěstí. Mám z nich fakt radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Zase pridam jedny BB58, vlastne nic moc jinyho nenosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 (upraveno) Po delší době u mě nastala změna. Oris Sixty-Five odešly do světa a místo nich se do stáje nastěhovaly černo černé limitované Fortisky. Orisky byly skvělé a měl jsem je opravdu rád, ale v konkurenci s BB58 se na ruku prostě nedostaly. Fortisky jsou pro mě trochu jak z jiného světa. Jsou zvláštní a myslím, že mě budou chvíli bavit. A pak se uvidí, chronobundus je potřeba živit . překvapila mě krásně modrá lumi na jinak šedých číslech, to je fakt dobrý Upraveno 7. září 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Hmmm, tuhle změnu jsem už zaregistroval. Jak se z toho odečítá čas, Dobře? Nebo je to v šeru horší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Přemýšlím, jak dlouho vydržíš nosit robustní Fortisky oproti těm decentním Oriskám. Ale model je to pěknej, vidět je akorát to, co je třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Kubo, téma fortisama si mě dost překvapil, ale ať se ti dobře nosí i fotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Hmmm, tuhle změnu jsem už zaregistroval. Jak se z toho odečítá čas, Dobře? Nebo je to v šeru horší?Jsou pefektně čitelné za všech podmínek, ručičky jsou velmi kontrastní. Samozřejmý přesný odečet minut může být ve tmě problém, ale rámcově v pohodě. Přemýšlím, jak dlouho vydržíš nosit robustní Fortisky oproti těm decentním Oriskám. Ale model je to pěknej, vidět je akorát to, co je třeba. Kubo, téma fortisama si mě dost překvapil, ale ať se ti dobře nosí i fotí. Tak samozřejmě být to jediné hodinky, tak po nich nesáhnu . Ale tím že je to titan na gumě tak jsou překvapivě lehké a velmi mě překvapilo, jak dobře sedí na ruce. Orisky byly báječný, měl jsem je přes dva roky. Jenomže tím, že jsem v únoru pořídil Tudory, šly úplně ze hry. Prostě BB58 vyhrály pokaždé, když jsem váhal co na ruku. Na Fortisu mě baví, že je úplně jiný. Je samozřejmě možný, že mě přestanou bavit brzo (později určitě ), ale je to lepší než mít hodinky v krabici a nenosit je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Vzhled na tenhle způsob mě vždycky připomene funkci inverze barev v grafickejch editorech. Výsledek vypadá vždycky divně. Tady je to podobný, ale v těchdle tmavších tónech se mi fakt líbí. Takový Eterna KonTiki Diver v bílý vypadají obdobně divně, ale ty mi vůbec nesedí. Tady je to naopak super. Fotka s modrou lumi mě taky překvapila, ale opět to vypadá skvěle. Super divný hodinky, jejichž jedinou nevýhodu vidím, že se budou těžko prodávat, až tě začnou nudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 No jo, co se dá dělat. Když mainstream už mě moc nebaví a cokoliv mimo něj se blbě prodává . Budu muset najít podobnýho magora Přidám ještě noční lumi. Ty hodinky mají svoje kouzlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Kubo, parada palec hore, kalap dolu a velky uklon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Kickstarterové projekty nemají na fóru úplně dobrou pověst. Ale pokud člověk trochu ví po čem jít, dají se najít i poměrně zajímavé hodinky. Před časem jsem tu postoval mosazné potápky Mori od singapurského microbrandu Ventus. Hodinky přišly a zas odešly, ale dojem ze zpracování byl vysloveně pozitivní. Takže když se objevil nový kousek, zavětřil jsem. Ventus Northstar jsou opět potápky v retro stylu, tentokrát bylo na výběr více barevných variant a pouzdra v oceli a mosazi. Protože ocelových potápek je hromada, rozhodl jsem se opět pro mosaz, s šedočerným ciferníkem. Parametry byly celkově lákavé. Pouzdro 40mm, navíc poměrně krátká rozteč mezi nožkami. Luneta s keramickou vložkou s lumi. Klenutý safír s vnitřím AR. Sunburst ciferník s aplikovanými indexy a Superluminovou. Korunka v mosazi s gravírovaným logem. Dýnko je ocelové s plastickým emblémem potápěče. Celé to pohání spolehlivé Seiko NH35. Projekt se na kickstarteru podařilo naplnit během chvíle, takže došlo i na bonusy, kromě tropic strapu přibyl do balení i cordovan a celé hodinky jsou zabalené ve velmi pěkném koženém cestovním pouzdře. Hodinky jsem objednal v březnu a začalo dlouhé čekání. Teď v pátek hodinky přišly a musím říct, že jsem opravdu spokojený. Stálo to za to . Fotka zatím jedna na ochutnání, pokračování zítra . Upraveno 19. října 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Takhle na prvni pohled dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se