Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se předem všem, ale Hořící keř teda nic extra. Zatím jsem u prvního dílu, aneb kde vzít "hrdiny" a nekrást. Herecké obsazení nic moc. Ale vyloženě špatné to není.

Odesláno

V unoru bude druha sezona, uz se tesim. 

A 7. ledna zacina nova sezona meho nejoblibenejsiho serialu ze soucasne produkce: Justified, season 5, podle me jedno z nejlepsich tv drama v soucasnosti, nejlepsi dialogy a humor, neopakovatelny Walton Goggins a Timothy Olyphant. 

http://www.youtube.com/watch?v=hliG16VDDk8

Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

Tak jsem včera shlédnul tuhle lahůdku, neznalý Sorrentina, a už dlouho na mě nic tak hluboce nezapůsobilo. Shrnul jsi to perfektně, nejdřív jsem měl taky strach, že to bude moc art, ale postupně se mi to vrývalo pod kůži, nakonec pro mě byly ty dvě a půl hodiny krátký a klidně bych si i přidal. Jak to vyjde na BD, musím to mít, je to totiž velká nádhera!

Nedávno jsem byl na novém filmu Paola Sorrentina La Grande bellezza a je to skutečně téměř dvě a půl hodiny trvající Velká nádhera....

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno

Tak jsem včera shlédnul tuhle lahůdku, neznalý Sorrentina, a už dlouho na mě nic tak hluboce nezapůsobilo. Shrnul jsi to perfektně, nejdřív jsem měl taky strach, že to bude moc art, ale postupně se mi to vrývalo pod kůži, nakonec pro mě byly ty dvě a půl hodiny krátký a klidně bych si i přidal. Jak to vyjde na BD, musím to mít, je to totiž velká nádhera!

Díky za tip, mrknu na to. Už jsem na to koukal na ČSFD, ale ten titulek mě naprosto odradil. To musel psát někdo kdo nechtěl, aby na ten film někdo šel :-)

Odesláno

Já to včera viděl taky. Ze začátku jsem to moc nepobíral, ale postupně jsem tomu přišel na chuť. Sorrentino je kouzelník.

Odesláno

Byl jsem na filmu Kapitán Phillips a musim říct, že Hanks opět nezklamal. Bylo to natočený tak, že člověk věřil i těm vojenským postupům. Můžu jen doporučit.

Odesláno (upraveno)

Já se dívám na jiný program, ale název je podobný.

"Annoiato a Napoli" ČT Sport.

Koukám, ze gólů je tam poskrovnu :-) Upraveno uživatelem Ondrej71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...