ivan_989 Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Už tu niekto chválil zootropolis? Tak vydarený animak som už dlho nevidel. Slušná zábava aj pre adults. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Jj, lenochod nemá chybu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) vcera v kine Blade Runner 2049 ... Co k tomu tak nak dodat, panove ..? Puvodni ocekavani vyssi nez vrcholky Himalaje zhatil fakt, ze mi to po celkem umornych +160min. prislo jak nekonecne pomaly sjizdeni Ripu Roztahany, nudny, unyly a celkove ne moc zazivny, dost predvidatelny, proste uplne jiny nez sem chtel a nez jaky sem si to pral Paradni uber cool postapo vizual muze mit dneska i naky bestialni pokracovani Kati & Skubanka, soundtrack nejspis taky a ja se proste priste na tyhle vypravny dojicky penez asi rovnou vyseru Upraveno 23. října 2017 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 S tím Blade Runnerem to mám taky tak - nuda, jen pohyblivý obrázky, slepenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Já se teď z BR vrátil a naopak, mně se to ohromně líbilo, jsem velmi příjemně překvapen a za mě filmový zážitek roku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 včera nejnovější opičí kousek https://www.csfd.cz/film/350106-valka-o-planetu-opic/prehled/ ,bohužel z těch tří nejslabší,ale pořád to byla dobrá podívána včetně datla vůdyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 vcera v kine Blade Runner 2049 ... Co k tomu tak nak dodat, panove ..? Puvodni ocekavani vyssi nez vrcholky Himalaje zhatil fakt, ze mi to po celkem umornych +160min. prislo jak nekonecne pomaly sjizdeni Ripu Roztahany, nudny, unyly a celkove ne moc zazivny, dost predvidatelny, proste uplne jiny nez sem chtel a nez jaky sem si to pral Paradni uber cool postapo vizual muze mit dneska i naky bestialni pokracovani Kati & Skubanka, soundtrack nejspis taky a ja se proste priste na tyhle vypravny dojicky penez asi rovnou vyseru S tím Blade Runnerem to mám taky tak - nuda, jen pohyblivý obrázky, slepenec. a jednička vám přišla jako akční, rychlá, se spádem a nepředvídatelná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ja se tu nechtel do nikoho navazet, ale teda taky ten kult Blade Runnera moc nechapu. Jednicka mi prisla teda desne nudna, ze jsem to pretrpel jen z toho titulu, ze to je kultovni film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Za me dvojka Blade Runnera dobry, splnila ocekavani, jen me trosku mrzi ze sem sel na 3D, cekal jsem lepsi vizual ale bylo to jen takovy pseudo3D co tomu imho spis uskodilo, dokonce bych rekl ze 3D ukazky na novyho Thora pred filmem byly udelany lip. Takhle se ten film pres bryle strasne topil v sedi a nektery detaily nebyly vubec videt, az po letmym sundani bryli a po zjisteni ze to tak uplne 3D nejni... Bautista potesil hodne. Jednicka se me libila mnohem vic svym na tu dobu poplatnym zpracovanim (stejne jako mam mnohem vic radsi stary Vetrelce nez Promethea, porad vzhledem k vizualu).Mam rad knizky W. Gibsona a takzle nejak si proste predstavuju kyberpunk. Porad me prekvapuje ze Indy to dokaze ve svym veku zahrat a ukradnout si celej film pro sebe...A jo oba dva dily jsou utahany, nudny, do jisty miry neakcni a dvojka i dost predvidatelna, ale pro me dobry a to se pocita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Máte mě na svědomí Všichni tu pořád vychvalují Narcos, až jsem nevydržel, sosnul to a málem ani nešel spát, je to vážně super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Máte mě na svědomí Všichni tu pořád vychvalují Narcos, až jsem nevydržel, sosnul to a málem ani nešel spát, je to vážně super!to věřím,taky jsem to měl tak že říkám dám poslední a jdu spát,ten skončil a stejně jsem dal ještě jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Včera jsem viděl toho Barry Seala...špatný to úplně nebylo, ale že bych si z toho dřepnul na zadek, tak to ne. A já se tak těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 To je prokletí velkých očekávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Včerejší WD s08e01 - tak nějak na to koukám už ze setrvačnosti, ale ten včerejší úvodní díl byl hrozná sračka. Absolutní nelogika postav, několikrát byl hlavní padouch na mušce, pak prostřílejí okna, WTF? Do toho mají oplechovaná auta, který každý samopal prostřelí, nepochopitelné flashbacky. No, koukat na to budu u pondělního oběda dál, ale to už i Buffy, přemožitelka upírů je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 To je prokletí velkých očekávání.Takže se nemám těšit na Vánoce..?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Včerejší WD s08e01 - tak nějak na to koukám už ze setrvačnosti, ale ten včerejší úvodní díl byl hrozná sračka. Absolutní nelogika postav me to odradilo už asi ve třetí sérii a fakt mě to bavilo ale to že se dospělí chovají jako retardovaný děti jsem prostě nedal. Přece ti co to točí to musi vidět ne?je to chyba scénáře režie herců nebo koho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) me to odradilo už asi ve třetí sérii a fakt mě to bavilo ale to že se dospělí chovají jako retardovaný děti jsem prostě nedal. Přece ti co to točí to musi vidět ne?je to chyba scénáře režie herců nebo koho?Už se to prostě vleče a místo toho, aby to byl "kvalitní seriál" o třeba pěti sériích, tak je to natahovaná sračka, kdy některé díly kdyby nebyly, tak by se nic nestalo. Akorát příjem herců a celého seriálu je díky osmé sérii, a vlastně bude i devátá, desátá a možná jedenáctá, jinde. Nečtu komiksy, ale prej je to 100 a 1. Mělo to potenciál nejlepšího post apokalyptického seriálu, ale tenhle status si zaslouží jen první série. Upraveno 24. října 2017 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 WD jsem hodně zral. Jeden z top seriálů. Ale poslední sérii a tu další uz nedám. Uz je to dlouhý a porad dokola. A hlavně nuda, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Dnes Rambo a Leon no pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Já dal po dlouhé době včera na AMC druhý díl Hellboye. Opětovně jsem se utvrdil v tom, že Del Toro tohle prostě umí - pro mě jeden z vizuálně nejzajímavějších komixáků (ne-li akčňáků) vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se