Mari Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Viděl někdo The OA? Stáhl jsem si to, protože u Darku několik uživatelů čsfd psalo, že Dark je kombinace Stranger Things, Pustiny a The OA. Po prvním dílu jsou mé dojmy rozpačité. Hlavní hrdinka je poněkud nesympatická, ostatní postavy jsou kreténi, adoptivní matka je vypatlaný kosočtverec, atd. Změní se to s příchodem "Luciuse Malfoye" na scénu nebo je to ztráta času? Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Mari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ztráta času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak jsem si stáhnul starou dobrou klasiku od Jima Jarmushe. Ghost dog. Verze noční filmový klub, originál, titulky. Dobrej film.Mám pocit že poslední dobou jsou v kinech jen plívy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Viděl někdo The OA? Stáhl jsem si to, protože u Darku několik uživatelů čsfd psalo, že Dark je kombinace Stranger Things, Pustiny a The OA. Po prvním dílu jsou mé dojmy rozpačité. Hlavní hrdinka je poněkud nesympatická, ostatní postavy jsou kreténi, adoptivní matka je vypatlaný kosočtverec, atd. Změní se to s příchodem "Luciuse Malfoye" na scénu nebo je to ztráta času?já OA miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hele blbej dotaz, co je OA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hele blbej dotaz, co je OA?tadyhttps://www.csfd.cz/film/475170-the-oa/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dík, tak tohle je přesně pod moje rozlišovací schopnosti.Není čas, strácet čas seriály. A to už ani nepařím. Člověk míní, žena mění, dítě totálně překope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Mam ženu a dítě a na seriál se občas najde čas :-) Takže jaký si to uděláš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 S chronomagem už není kde brát.To je vzdělávací kurz na celé odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Musíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Viděl někdo The OA? Stáhl jsem si to, protože u Darku několik uživatelů čsfd psalo, že Dark je kombinace Stranger Things, Pustiny a The OA. Po prvním dílu jsou mé dojmy rozpačité. Hlavní hrdinka je poněkud nesympatická, ostatní postavy jsou kreténi, adoptivní matka je vypatlaný kosočtverec, atd. Změní se to s příchodem "Luciuse Malfoye" na scénu nebo je to ztráta času?To ma si nejdementnejsi pribeh, co jsem kdy cetl. Po prvnim dile jsem se totiz koukl o cem to ma bejt a ani nevim co rict ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Vcera jsem si pustil Saljut 7 a docela dobrý. Scénka "Dáme po kalíšku?" přidána do mého seznamu Oblíbené filmové momenty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 To nebyl kalíšek to byl kbelík :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Potvrzeno Dark 2!!! https://www.facebook.com/DARKNetflix/posts/1503831953019118 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Tak jsem si stáhnul starou dobrou klasiku od Jima Jarmushe. Ghost dog. Verze noční filmový klub, originál, titulky. Dobrej film.Mám pocit že poslední dobou jsou v kinech jen plívy. Ghost Dog mám ve svých Top 3. Dokonalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 To není jako práce s buzolou Videl som to 10x a zase to pozerám, proste top film a perfektné hlášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Kouknul jsem na KRMELEC U MUFLONA (Stream) dobrý, tenhle humor mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 presne takovej film jsem na vcerejsi depku potreboval.. trochu odfláklá rezie, ale jinak romantika jako prase :-)https://www.csfd.cz/film/401873-hora-mezi-nami/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Už to tady zaznělo, ale Godless od Netflixu je fakt síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Dal jsem si jeden a fous Lajny a dost slabá, až trapná podívaná... Godless zkusím v následujících dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se