Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel jsem jit brzo spat, ale vzpomnel jsem si, ze mi par lidi vychvalovalo Interstellar. Mel jsem jit spat. Bez ohledu na relativitu mi ty dve a pul hodiny budou chybet.

Odesláno

Já jsem poslední dobou celkem naladěn na různé horory, mysteriózní thrillery apod... tak pokud nemáte někdo tip na něco :) asi je to tím podzimem

Já např. nedávno viděl Gerald´s game (podle Stephena Kinga) a docela mi to přišlo dobrý. Celkem originální nápad a atmosféru to taky mělo.

Odesláno

Přiznám se, včera jsem byl s manželkou na Zrodila se hvězda. Četl jsem pozitivní recenze a manželka má ráda Lady Gagu, tak jsme šli a za mě a za manželku můžeme říct dobrý. Byl jsem zvědavý jak Bradley Cooper točí a jde mu to. Lady Gaga se pro tuto roli hodí, zpívat umí a krásy pobrala tolik, že jí věříte nelehký úkol se uchytit jako popová zpěvačka.

Odesláno

Já jsem poslední dobou celkem naladěn na různé horory, mysteriózní thrillery apod... tak pokud nemáte někdo tip na něco :) asi je to tím podzimem

Já např. nedávno viděl Gerald´s game (podle Stephena Kinga) a docela mi to přišlo dobrý. Celkem originální nápad a atmosféru to taky mělo.

Ďábla si viděl? https://www.csfd.cz/film/267866-dabel/prehled/

Sice béčko, ale solidně natočený. A to řikam jako někdo, kdo naopak horrory (navíc s prvkem duchařiny) vůbec nevyhledává.

Odesláno

Včera sem měl docela ruku při výběru.

Nejdřív polské drama Chce się żyć, kde oba herci v hlavní roli hrajou jako páni bozi. Neskutečný. Navíc je to based on true story, což divákovi doladí intenzivní zážitek. https://www.csfd.cz/film/350816-zivot-je-uzasny/komentare/

Potom sem tam konečně lupnul druhej díl Sicario a z toho sem si sednul naprdel. https://www.csfd.cz/film/469033-sicario-2-soldado/prehled/

Sicario2 proti jedničce slabý odvar (imho)

Ale Chce się żyć... ku.va já věděl, že to jednou "řekne", ale stejně jsem brečel jak želva... síla

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sem dnes zasmusily, tak se kouknu na Zlomene kvetiny. To me ta zasmusilost urcite prejde.

Odesláno

Já zas jedu Maze Jobraniho (Immigrant) - damn it Sibir, to(s) mi byl čert dlužnej. Už to znam skoro nazpaměť :D

@Sicario: Rozhodně ano. Jednička nepřekonána. Ale stejnak mě atmosféra filmu dostala. Na konci sem skoro netušil, o čem to vlastně bylo, nebo mělo být. Ale zažralo se mi to pod kůži. Sem zvědav co provedou s otevřenym koncem.

Odesláno

Koukal jsem na film Hotel Artemis - jsem trochu na rozpacích.

Dobýhaj titulky. V půlce jsem to chtěl vypnout, ale hecnul se. Druhá půlka a rubačka nakonci asi gut, ale znova si to nepustim.

Odesláno

Sem dnes zasmusily, tak se kouknu na Zlomene kvetiny. To me ta zasmusilost urcite prejde.

Dobrá volba. Okamžitě mi naskočilo to korzování Lolity v rouše Evině a je mi naprosto jasné, že už během první poloviny filmu by byla jakákoli zasmušilost v trapu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...