Sarka Farka Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 V 30. 5. 2021 v 9:30, tmx napsal: Asi nejlepsi komiksovy serial pro dospele, ktery jsem za posledni roky videl. S krvi se tam vubec nesetri. https://www.csfd.cz/film/930640-neporazitelny/prehled/ diky za tip a doporucuju vsem komixakum, prijemny prekvapko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Toto se mi líbilo: https://www.csfd.cz/film/253024-temple-grandinova/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 nejspis to tady uz bylo, ale ja se vcera z nudy dokopal k I Care a Lot a za me dobry i kdyz stopaz mohla bejt o neco kratsi kazdopadne Rosamund Pike ty bestie umi viz Gone girl od Finchera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Studentská jednohubka, dobrá. https://www.csfd.cz/film/408371-lesapan/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Tak jsem včera dokoukal Rozhněvanýho muže. Píšu dokoukal, poněvadž jsem to dával z různejch důvodů na několikrát. No, nakolik jsem se jako příznivec Guye Ritchieho i Jasona těšil, tak mě to moc nevzalo. Různejma retrospěktiva zbytečně rozdrolený, finále šlo odhadnout už tak po 15 minutách a z mýho pohledu se to tak nějak bralo moc vážně. A hlavně je to aspoň pro mě film na jedno použití. Prostě nějak nevidím důvod, proč bych na to kdykoli měl koukat znova (na rozdíl od Podfu(c)ku nebo Sbal prachy ...což jsem viděl Xkrát a klidně si to dám znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Doporučuju. Qanon - fajnovej spolek Trumpistu, konspirátoru, antivaxeru, dementu.https://www.csfd.cz/film/997055-q-v-oku-boure/epizody/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Barva vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Pokud to tu už není.. na Amazonu je 8 dílů "Clarkson's Farm" a je to boží! Jako většina JCho dokumentů, i tady jde o vážnou stránku věci i humor a nakonec se člověk i dojme. Fakt je to skvělý, a to říkám jako člověk, kterej viděl a četl od JC/TG/GT crew všechno, přičemž už posledních pár let nadávám, jak stejný to pořád všechno je. Watch Clarkson's Farm – Season 1 | Prime Video (amazon.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 @KFL, diky, to byl dobry tip! Smeje se tomu dokonce i zena a to u TG/TGT vubec nechapala co je na tom vtipnyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 Po delší době Amarcord od Felliniho. Tuhle scénu si pouštím často, pravé italiano, děda je klasa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 (upraveno) Díra. Španělský pohled Dona Quijota na svět. Konec trochu mimo, ale v hlavě to zůstane. https://www.csfd.cz/film/764306-dira/prehled/ Upraveno 19. června 2021 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 ani film, ani serial, ale rozhodne vyborny promo, za me 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 (upraveno) V 14. 6. 2021 v 10:09, KFL napsal: Pokud to tu už není.. na Amazonu je 8 dílů "Clarkson's Farm" a je to boží! Jako většina JCho dokumentů, i tady jde o vážnou stránku věci i humor a nakonec se člověk i dojme. Fakt je to skvělý, a to říkám jako člověk, kterej viděl a četl od JC/TG/GT crew všechno, přičemž už posledních pár let nadávám, jak stejný to pořád všechno je. Watch Clarkson's Farm – Season 1 | Prime Video (amazon.com) Jeremy má prostě neskutečný dar zajímavě mluvit (a hlavně psát), ale i tak jsem byl zpočátku trochu skeptický, protože Farm here. Nicméně je to super. Upraveno 20. června 2021 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Na Netflixu dokoukán španělský seriál Elite. Aspoň tam nosej slušný hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 serial DOM, za mna dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 před 9 hodinami, jovani napsal: serial DOM, za mna dobry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvl, brazilská kinematografie. Kdo buchviproč přežije první díl, v druhým uvidí Četník a mimozemšťané. Dál to fakt nedám, dlužíš mně skoro dvě hodiny života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 tak sa ospravedlnujem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 V 4. 6. 2021 v 23:16, nickolas napsal: Mare z Easttownu Uz to tady bylo xkrat a i ja jsem to po asi prvnim dilu hodnotil kladne. Konecne jsem se dostal do finale a rikam, kurva dobry! Fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 V 27. 5. 2021 v 10:16, reknimikdojsem napsal: Seriál Yellowstone, vedle Faudy to nejlepší co jsem viděl Souhlas, oba seriály jsou TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Kamoš nevie zistiť, čo to je za film, tu určite niekto vedieť bude "...Kdysi jsem viděl film o německém koncentračním táboře. Když měla dorazit komise Červeného kříže, uspořádali Němci v koncentráku tyjátr, jak si vězni dobře žijí. Uspořádali fotbalové utkání vězňů s dozorci. Už si děj přesně nepamatuji, jen si vzpomínám, jak vězni, když byli trestáni, museli skandovat mantru „Jsme tady v táboře, jsme tady rádi, chceme tu zůstat aspoň deset let!“. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se