Sarka Farka Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Odesláno 10. června 2021 V 30. 5. 2021 v 9:30, tmx napsal: Asi nejlepsi komiksovy serial pro dospele, ktery jsem za posledni roky videl. S krvi se tam vubec nesetri. https://www.csfd.cz/film/930640-neporazitelny/prehled/ diky za tip a doporucuju vsem komixakum, prijemny prekvapko !
Vit Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Odesláno 10. června 2021 Toto se mi líbilo: https://www.csfd.cz/film/253024-temple-grandinova/prehled/
Sarka Farka Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Odesláno 10. června 2021 nejspis to tady uz bylo, ale ja se vcera z nudy dokopal k I Care a Lot a za me dobry i kdyz stopaz mohla bejt o neco kratsi kazdopadne Rosamund Pike ty bestie umi viz Gone girl od Finchera
horal Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Odesláno 10. června 2021 Studentská jednohubka, dobrá. https://www.csfd.cz/film/408371-lesapan/prehled/
warann Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Odesláno 12. června 2021 Tak jsem včera dokoukal Rozhněvanýho muže. Píšu dokoukal, poněvadž jsem to dával z různejch důvodů na několikrát. No, nakolik jsem se jako příznivec Guye Ritchieho i Jasona těšil, tak mě to moc nevzalo. Různejma retrospěktiva zbytečně rozdrolený, finále šlo odhadnout už tak po 15 minutách a z mýho pohledu se to tak nějak bralo moc vážně. A hlavně je to aspoň pro mě film na jedno použití. Prostě nějak nevidím důvod, proč bych na to kdykoli měl koukat znova (na rozdíl od Podfu(c)ku nebo Sbal prachy ...což jsem viděl Xkrát a klidně si to dám znova.
ragu Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Odesláno 13. června 2021 Doporučuju. Qanon - fajnovej spolek Trumpistu, konspirátoru, antivaxeru, dementu.https://www.csfd.cz/film/997055-q-v-oku-boure/epizody/
KFL Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Odesláno 14. června 2021 Pokud to tu už není.. na Amazonu je 8 dílů "Clarkson's Farm" a je to boží! Jako většina JCho dokumentů, i tady jde o vážnou stránku věci i humor a nakonec se člověk i dojme. Fakt je to skvělý, a to říkám jako člověk, kterej viděl a četl od JC/TG/GT crew všechno, přičemž už posledních pár let nadávám, jak stejný to pořád všechno je. Watch Clarkson's Farm – Season 1 | Prime Video (amazon.com)
Maxmillian Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Odesláno 15. června 2021 @KFL, diky, to byl dobry tip! Smeje se tomu dokonce i zena a to u TG/TGT vubec nechapala co je na tom vtipnyho
milomac Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Odesláno 15. června 2021 Po delší době Amarcord od Felliniho. Tuhle scénu si pouštím často, pravé italiano, děda je klasa .
horal Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Odesláno 19. června 2021 (upraveno) Díra. Španělský pohled Dona Quijota na svět. Konec trochu mimo, ale v hlavě to zůstane. https://www.csfd.cz/film/764306-dira/prehled/ Upraveno 19. června 2021 uživatelem horal
Sarka Farka Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Odesláno 20. června 2021 ani film, ani serial, ale rozhodne vyborny promo, za me 1*
Muffik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Odesláno 20. června 2021 (upraveno) V 14. 6. 2021 v 10:09, KFL napsal: Pokud to tu už není.. na Amazonu je 8 dílů "Clarkson's Farm" a je to boží! Jako většina JCho dokumentů, i tady jde o vážnou stránku věci i humor a nakonec se člověk i dojme. Fakt je to skvělý, a to říkám jako člověk, kterej viděl a četl od JC/TG/GT crew všechno, přičemž už posledních pár let nadávám, jak stejný to pořád všechno je. Watch Clarkson's Farm – Season 1 | Prime Video (amazon.com) Jeremy má prostě neskutečný dar zajímavě mluvit (a hlavně psát), ale i tak jsem byl zpočátku trochu skeptický, protože Farm here. Nicméně je to super. Upraveno 20. června 2021 uživatelem Muffik
Marty89 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Odesláno 22. června 2021 Na Netflixu dokoukán španělský seriál Elite. Aspoň tam nosej slušný hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 před 9 hodinami, jovani napsal: serial DOM, za mna dobry Tvl, brazilská kinematografie. Kdo buchviproč přežije první díl, v druhým uvidí Četník a mimozemšťané. Dál to fakt nedám, dlužíš mně skoro dvě hodiny života.
berdych Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Odesláno 5. července 2021 V 4. 6. 2021 v 23:16, nickolas napsal: Mare z Easttownu Uz to tady bylo xkrat a i ja jsem to po asi prvnim dilu hodnotil kladne. Konecne jsem se dostal do finale a rikam, kurva dobry! Fakt dobrý
berdych Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Odesláno 5. července 2021 V 27. 5. 2021 v 10:16, reknimikdojsem napsal: Seriál Yellowstone, vedle Faudy to nejlepší co jsem viděl Souhlas, oba seriály jsou TOP
McStinger Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Odesláno 5. července 2021 Kamoš nevie zistiť, čo to je za film, tu určite niekto vedieť bude "...Kdysi jsem viděl film o německém koncentračním táboře. Když měla dorazit komise Červeného kříže, uspořádali Němci v koncentráku tyjátr, jak si vězni dobře žijí. Uspořádali fotbalové utkání vězňů s dozorci. Už si děj přesně nepamatuji, jen si vzpomínám, jak vězni, když byli trestáni, museli skandovat mantru „Jsme tady v táboře, jsme tady rádi, chceme tu zůstat aspoň deset let!“.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se