Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ypové a cigiové...víte stejně hovno co vaše ratolesti chtějí.....jde jim jen vo ty panáčky. Tak se vyserte na ty zhovadilý nákupy celejch setů. stejně to ve škole vyčenžujou třeba za bobafeta

Odesláno (upraveno)

To je právě výhoda amazonu, protože jsme už dostali nějakýho toho pilota, i chobotnatce (dost starýho, aby ho NIKDO ve škole neměl !!!) jako prezent do balení - bobafet je běžnej za tři betldrojdy, to je daný. :D Ideální je ovšem serie anakina z jedničky...dvojky....trojky... vejdr :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Teď v červnu má v edici Film X vyjít snímek Dvanáct, od Nikity Michalkova. Vřele doporučuju, do kina jsem šel s trochou despektu, čím že by mě mohl překvapit film, natočenej na půdorysu Dvanácti rozhněvaných mužů a postavenej víceméně na "mluvících hlavách" - a byl to fakt mazec.

Odesláno

Mi se ted celkem libila aj dvoji hra. Sice procenta na csfd nic moc, ale mi se to stejne libilo :-) Ten zaver, co to melo jsem fakt az do posledni chvile necekal..

Aaaaaaaha, tak uz vidim, ze se o dvoji hre pise na zacatku diskuze.. tak jsem alespon rad, ze nejsem sam, komu se film libil..

Odesláno

padla tu zmienka o hviezdnych vojnach..... tak len pre tych co o tom este nevedia...

keby ste sa nahodou niekto planovali ulakomit na ten kresleny film ci nan nadvazujuci kresleny serial serial (Vojna klonov) tak na to radsej rychlo zabudnite.....

na csfd sa ktosi vyjadril zhruba v zmysle ze novodobe tri diely SW boli sice oproti nesmrtelnej klasike trochu slabsie, ale mali este na dnesne pomery docela slusnu davku ucty voci inteligencii divaka, tymto pocinom vsak uz Lucas-Arts nekompromisne vstupil na teritorium doposial ovladane klanom Teletubbies.... (mozem podpisat)

vyvoj deja je tak priamociary a predvidatelny ze by vystacil s biedou na videohru

Ale aby som len nenadaval tak tym ktori este nepoznaju mozem doporucit napr Battlestar Galactica pilotny film rozhodne stoji za videnie.... serial uz potom zavisi na casovych a chutovych moznosiach... nakolko je to dost vlekle a kludne to mohlo mat pri zachovani toho isteho deja o dve serie menej ale divat sa na to celkom da

Odesláno
To je právě výhoda amazonu, protože jsme už dostali nějakýho toho pilota, i chobotnatce (dost starýho, aby ho NIKDO ve škole neměl !!!) jako prezent do balení - bobafet je běžnej za tři betldrojdy, to je daný. :D Ideální je ovšem serie anakina z jedničky...dvojky....trojky... vejdr :D

jojo to znám, já se vždycky svíjím v křečích, když to do mě ten mladší hustí pokaždý, když ho vezu ze školy. Z jednoho pořádnýho panáka má tutvě vždycky větší radost, než z celýho bitevního křižníku.

Odesláno
vyvoj deja je tak priamociary a predvidatelny ze by vystacil s biedou na videohru

Nevystačil by ani náhodou, třeba PC/Xbox hra Star Wars: Knights of the Old Republic má scénář lepší a dějové zvraty nečekanější než celé tři nové SW epizody dohromady. Ještě je třeba podotknout, že všechny animované postavy hrají podstatně lépe, než představitel Anakina v epizodách II a III. :P

Návštěvník YPO?
Odesláno
Tak az dorostou dej vedet, poskytnu par lekci programovani v asembleru, nebo lepe v cecku ;-)

... 7 litrů za plastový kostičky prostě nedám i kdyby mě na to dával Jakeš dotace ... stačí mi sehnat miniaturního Žvejka A JSEM V POHODĚ :)

Odesláno
Dal jsem si tu práci a postahoval všechny díly Star Wars a následně jsem se na ně hezky podíval podle roku vzniku ;) Ať Vás provází síla :starwars:

Tak to ja je kupoval (teda dostaval jako darky) kdyz vychazely, tohle ja totiz muzu a tech 5 litru vubec nelituji jen mne deprimuje ze si to nemuzu kuli detem pustit do vsech beden a poradne si to zase po case vychutnat. Dle meho nazoru je lepsi to skouknout pekne po dilech od jednicky, protoze ty posledni dily (prvne natocene) te tak nejak vrati do minulosti a je to takove uklidnujici.

Odesláno
Tak to ja je kupoval (teda dostaval jako darky) kdyz vychazely, tohle ja totiz muzu a tech 5 litru vubec nelituji jen mne deprimuje ze si to nemuzu kuli detem pustit do vsech beden a poradne si to zase po case vychutnat. Dle meho nazoru je lepsi to skouknout pekne po dilech od jednicky, protoze ty posledni dily (prvne natocene) te tak nejak vrati do minulosti a je to takove uklidnujici.

Já jsem to chtěl zase podle vzniku roku, abych to měl tak jak všichni fanoušci, mít v tom pěknej guláš a taky kvůli kvalitě triku, jak šel čas a zlepšovaly se. Jen jsem byl zklamanej, že Lucas udělál pár nových triků v těch starších dílech, moc se to do toho nehodilo, lepší je originál. Na dobré aparatuře, to musí bejt bomba, jen kvůli zvuku jsem si musel pustit znovu, jak vyhazoval seismické nálože a ten následný výbuch. :speak_cool: Po zvukové stránce, jsou všechny díly Star Wars nepřekonatelné.

Odesláno

Snad se nebudu opakovat.

Černá kočka, bílý kocour

Život je zázrat

naprosto prvotřídní filmy, režie E.Kusturica

Pak mám hrozně rád Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (Kubrick)

Teď jsem měl možnost mrknou na celkem nový film - Valkýra. Doporučuji spíš přečtení knihy o atentátech na Hitlera. Film to ale není špatný.

A když jsme u těch filmů.. Chystáte se někdo letos na festival do Varů? Já jo, už se nemůžu dočkat :)

Odesláno (upraveno)
Snad se nebudu opakovat.

A když jsme u těch filmů.. Chystáte se někdo letos na festival do Varů? Já jo, už se nemůžu dočkat :)

Jsem tam kazdy rok, az uz ani nechodim na filmy. Pro je to spis oktoberfest, co si budeme nalhavat ...

EDIT: od Kusturici se mi libil arizona dream s johny deppem

Upraveno uživatelem utrejch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...