Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

JJ, už to sjíždím.

Berlín má zvláštni charisma a ta jeho postranní linie není úplně blbá, ale profesor a jeho parta to není.

Odesláno

Dnes v kině Top Gun po 40ti letech....klasika, která neomrzí a obstojí i v porovnání se současnými filmy...Doby, kdy to bylo o příběhu a hercích a né kvótách a omezeních...Při pohledu na Cruise( a srovnání s nedávnou TG2) si říkám, že by klidně mohl hrát v prequelu😀

Odesláno (upraveno)

Hynku, Viléme, Jarmilo✌🏻🍀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tikzot
  • Like 1
Odesláno
před 2 minutami, tikzot napsal:

Hynku, Viléme, Jarmilo✌🏻🍀

Copak tam točíš za film?😄😄

Asi sis spletl vlákno 😄

• Like 1
Odesláno
On 4/26/2026 at 8:17 AM, Josef01 said:

Včera v kině Michael, celkem dobrý, dost zvláštní rodinná atmosféra, zajímavostí je, že ho hraje synovec Michaela Jacksona.

https://www.csfd.cz/film/1471878-michael/prehled/

Včera jsem byl s klukem a výborný 👍 Líbilo se mi to třeba mnohem víc než Bohemian Rhapsody, kde mi vůbec nesedl Rami Malek...v MJ to všechno výborně zapadlo dohromady.

Odesláno

Tak jsem kuknul postupne celeho Jensena, neco uz povicekrat a vsechno parada  ale adamovy japka je top. Tak absurdni kokotinu jsem asi jinde nevidel. A ma to i jine kvality, krasna hudba, priroda, kamera je labuzo. Ale o tom nemluvim  Ted jsem po 20letech mrknul na Hraci se smrti a kdo to nevidel, o cemz pochybuju, tak sup na to! 

Odesláno
V 13. 5. 2026 v 18:54, Josef01 napsal:

Christopher Nolan uvede v létě do kin jeden z nejočekávanějších filmů roku - svou adaptaci antického eposu Odyssea. Krásná Helena bude černoška Lupita Nyong'o, a bude hrát i svou sestru. Jako Achilles se objeví přešitý Elliot Page. Ještě tam musí být mexičan a japonec, koukám Nolan to asi hraje na Oskara :) 

Tak nic no. A to jsem se na tu látku tak těšil.

Odesláno

V poslední době sleduji, že jsou filmy a seriály obsazovány jako přes kopírák tak, aby si přišly na své všechny rasové a sexuální menšiny do té míry, že se na plátně stal tou nejmenší menšinou bílý heterosexuální člověk 😂

Odesláno

Samozřejmě, Oskarový film je "jak se malý černoch protlouká životem v JAR" a ne "jak bílý chlapec se protlouká životem v Hamburgu"

Odesláno

Animovaná jednohubka, ale pecka větší, než lecjaký celovečerák. Už dlouho mě nic tak nedostalo: Dokoukal jsem a hned pustil znovu (což se mi naposledy stalo, když jsem ve třinácti viděl Dobyvatele ztracené archy😂https://www.csfd.cz/film/697624-love-death-robots/1172683-desiva-vyprava/prehled/

Celá ta série je koukatelná, ale dá se minout. Tenhle díl (S03 E02) je “must see”!! (Tedy pro ty, co jim žánr fantasy/horor/komedie alespoň trochu konvenuje. Prostě kdo v dětství ujížděl na Indiana Jonesovi, ten si u tohohle cvrnkne😉 A sním svůj klobou, jestli jsem Vám lhal…😇)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...