sibirnaya Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Njn, ja poslech organica a SCIFIho, zivotni chyba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Tak si spravte chut s dreddem http://www.csfd.cz/film/266803-dredd-3d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Njn, ja poslech organica a SCIFIho, zivotni chyba..nic si z toho nedelej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Já se na to včera díval, nebylo to až tak zlý, dneska budu číst knihu tak uvidíme.. End of watch mně teda bavilo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 SINISTER, aneb, zase trošku něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 atlas mraku - jezisi kriste, takova chujovina, to snad neni mozny. dej o hovne, poselstvi o hovne, chaoticky, slatanina, boha jeho, dokoukal sem to cely, abyste nerekli, ze soudim a nevidel sem. Pro Sibiře a ostatní...na tomdle linku IMDB si vopište hlavní aktéry a jejich role ve všech příbězích.... no a dejte si ten film ještě jednou. Minimálně se pobavíte, jak to ti herci dali. Dneska už brácha a ségra Wachowských uvařili slušnou védskou filmovou polífku. Atlas mraků určitě nebude pro ty, co vod filmu očekávaj to samý jako vod sportovních přenosů. a já z toho filmu taky zrovna nesral maggi v kostkách, ale říct že je to chujovina, to bych se asi neodvážil.Možná se některejm bude líbit tendle kousek Ill Manors ...parádní songy, parádní slang, parádní spád........a na to, že Ben je ročník vosumdesát tři a todle je jeho filmovej debut...fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Njn, ja poslech organica a SCIFIho, zivotni chyba..Pošli mi lístky, proplatim ti je To je těžký, me se to fakt líbilo. Já bych třeba nedal Expendables. Včera jsem ze zoufalstvi nad skladbou TV programu zalovil v HDD a někdy v říjnu jsem nahrál Tropickou bouři. Jebalovic rodinu to nepřekonalo, ale par dobrých frku tam je. Líbilo se mi, jak se rozprskl anglicky režisér a následně vtípky s jeho hlavou, nebo úvodní scéna, kdy ma čtyřlístek místo rukou 2 kabanosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Tak jsem v kině dal Jack-reacher-posledni-vystrela musim říct, že mám z toho smíšené pocity.Pár knížek od Lee Childa jsem přečetl takže jsem byl velmi (nemile) překvapen že pro hlavní postavu vybrali Toma Cruise.. V originále je totiž JACK REACHER charakterizován takto: Reacher is 6' 5" tall (1.96m) with a 50-inch chest, and weighing between 210 and 250 pounds (100?115 kg). He has ice-blue eyes and dirty blond hair. He has very little body fat, and his muscular physique is completely natural. He is exceptionally strong, has a high stamina, but is not a good runner.Díky tomuto obsazení film v mnoha místech působí komicky i když to tak režie či scénář nezamíšlely, film má ale i pár světlejších chvil. S hodnocením na CSFD se moc neshoduji osobně bych dal tak 60%. Podle mě šlo z knížek Childa vytěžit mnohem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Atlas mraků, za mě dobrý.Tušil jsem to dopředu, že mě to asi osloví, když jsem si přečetl pregnatní hodnocení Sibiře.Úplně jedna hvězda nedávám a uznávám, že to není pro všechny, kdo si vychutnává Trošku a takové ty filmy, kdy se Citroen auto promění v robotického zachránce všehomíra, tak pro něj to určitě nebude. Můžu Hankse, Sturgesse i Berry, poselství tam bylo a to já rád. P.S. Možná se mohli trošku ve střižně zdržet déle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Sinister - regulérní škrtátko na slipech a lehce pocuchané nervíky, byť v závěru se to pro mě zhouplo trochu jinam než bych si přál... jinak dobrý odvaz v rámci žánru je Chata v horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Vynikající film Králova řeč zrovna teď na ČT1,ale ne s českým dabingem!!Hrozný dabing,takže když se na to dívat,tak jedině v originále.Poslední dobou je český dabing dost špatný,alespon z mého pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Vynikající film Králova řeč zrovna teď na ČT1,ale ne s českým dabingem!!Hrozný dabing,takže když se na to dívat,tak jedině v originále.Poslední dobou je český dabing dost špatný,alespon z mého pohledu.Televiznim divakum to takle asi vyhovuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Televiznim divakum to takle asi vyhovuje ... Za 1 mluvím sám za sebe a za 2 dost pochybuju,že by se někdo na názor diváků ptal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Vynikající film Králova řeč zrovna teď na ČT1,ale ne s českým dabingem!!Hrozný dabing,takže když se na to dívat,tak jedině v originále.Poslední dobou je český dabing dost špatný,alespon z mého pohledu. V původním znění to bude vždy lepčí. Atlas mraků / Určitě dobrý, za mě 90%Pravda chvilku mi trvalo, než jsem se do toho dostal, něco jako poprvé s ženskou. Musím to s odstupem sfouknout ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Za 1 mluvím sám za sebe a za 2 dost pochybuju,že by se někdo na názor diváků ptal...Pust to s titulkama a bude to mit tretinovou sledovanost = ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 (upraveno) Life of PiZajimave pojaté, Ang lee se vyřádil.. Upraveno 29. prosince 2012 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Me tu ted bezelo amazing spiderman a bylo to straslive prumerne ... http://www.csfd.cz/film/230573-amazing-spider-man/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Pust to s titulkama a bude to mit tretinovou sledovanost = ptal Máš pravdu,z 10 lidí bude chtít 8-9 s titulkama.Proto jsem se přizpůsobil a v TV se nedívám:-) Ale myslím si,že kdo má skutečně film rád,tak si to pustí v originále,protože ať je dabing jakýkoliv,na originál to nemá.Je pár vyjímek,ale těch je opravdu pár,kdy dabing je lepší než originál,ale to je z dob staršího dabingu,ne nynějšího...Ale zase lepší než nic a můžeme být rádi,že to není jak dřív,kdy jeden hlas mluvil všechny:-)).Pamatuju třeba na filmy s Dudikofem americký ninja,který běžel na OK3 a já si nastavoval budík,abych ten skvost viděl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 (upraveno) Máš pravdu,z 10 lidí bude chtít 8-9 s titulkama.Proto jsem se přizpůsobil a v TV se nedívám:-) .....jak dřív,kdy jeden hlas mluvil všechny:-)).Pamatuju třeba na filmy s Dudikofem americký ninja,který běžel na OK3 a já si nastavoval budík,abych ten skvost viděl:-) Zlatá Devadesátá (VHS) a překrývaný dabing někým kdo nestíhal... to byla p...l. Edit: Jen tak pro srovnání kousek filmu: Muž z Honkongu, první část mistrně dabovaná na Barandově a později již dehonestováno na Nově. Upraveno 29. prosince 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Buďte rádi za český dubbing. Pořád je oceňován jako jeden z nej na světě. Ve srovnání s tím se např. na slovensky předubované filmy nedá dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se