Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Requiem za sen je "povinná četba" pro každého filmového fandu. Každopádně recenze od různých lidí na tento film jsou rozporuplné. Za mě určitě 5/5*. Aronofsky je geniální režisér a většina jeho filmů jsou skvosty ...Pokud někdy zkoukneš jeho Fontánu a pochopíš o čem to bylo ..vyseknu Ti poklonu. ;-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kniha je výborná, rovnako ako film. To večné porovnávanie kniha vs film podľa mňa nemá zmysel, keďže ide o úplne rozdielne útvary.

naprostej souhlas.

včera jsem byl na světová válka z a je to pecka po všech stránkách to musíte vidět. knížka už leží u postele a za chvíli na ni taky dojde

Odkaz ke komentáři

K tématu kniha vs. film. Já si při čtení představuju ty lidi, děj a prostředí a pak mě zklame, když je to ve filmu jinak. Skoro vždycky.

Na World War Z jsem se těšil, a pak jsem četl dost slabý recenze. Scifi mi vrátil vítr do plachet. Už se těším na hordy zombíků.

Walking dead jsem zkouknul celý, i když "Z" je trochu jiný žánr.

Odkaz ke komentáři

K tématu kniha vs. film. Já si při čtení představuju ty lidi, děj a prostředí a pak mě zklame, když je to ve filmu jinak. Skoro vždycky.

Na World War Z jsem se těšil, a pak jsem četl dost slabý recenze. Scifi mi vrátil vítr do plachet. Už se těším na hordy zombíků.

Walking dead jsem zkouknul celý, i když "Z" je trochu jiný žánr.

Na tom niečo je, keď tak nad tým rozmýšlam, všetky moje obľúbené dvojice kniha/film som najprv videl film a až potom čítal knihu (snáď len okrem No Country for Old Men) .

Upraveno uživatelem skorbut
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...