gougy Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 .. nakonec jsem včera rozkoukal tohle http://www.csfd.cz/film/14317-requiem-za-sen/.. sice jsem v půlce usnul, ale únavou, ne nudou.. vopravdu zajímavej film..To Ti závidím, že si to vlastně dáš poprvé - Aronofskyho koncert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 no jo, já to fakt eště neviděl .. už se těším večer na druhou půlku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Requiem za sen je "povinná četba" pro každého filmového fandu. Každopádně recenze od různých lidí na tento film jsou rozporuplné. Za mě určitě 5/5*. Aronofsky je geniální režisér a většina jeho filmů jsou skvosty ...Pokud někdy zkoukneš jeho Fontánu a pochopíš o čem to bylo ..vyseknu Ti poklonu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Ja jsem fanda, ale Requiem nedoporučuji. Je to blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Ja jsem fanda, ale Requiem nedoporučuji. Je to blbost.Tak tomu dej ještě jednu šanci Franto Lepší film o závislosti (obecně) neznám a herecké výkony taky vůbec nejsou k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Dobří holubi se vracejí je mnohem lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Olympus has fallen, celkem zajimavej akčňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Olympus has fallen, celkem zajimavej akčňák Moje řeč, hodně se mi ten film líbil ikdyž teda těch efektů když se Bílý dům ničil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 FF6 nezklamal - zadne duchovno, ale vcelku dobre efekty a nekolikery 'decentni' casomerice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 KON-TIKIhttp://www.csfd.cz/film/295964-kon-tiki/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Radius diky, to jsem nevedel, ze uz to je k videni. Dost jsem se na to tesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Včera jsem si to odpoledne pustil v HD a moc se mi to líbilo.Radius diky, to jsem nevedel, ze uz to je k videni. Dost jsem se na to tesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Ja jsem fanda, ale Requiem nedoporučuji. Je to blbost.Knížka od Selbyho je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skorbut Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Knížka od Selbyho je lepší Kniha je výborná, rovnako ako film. To večné porovnávanie kniha vs film podľa mňa nemá zmysel, keďže ide o úplne rozdielne útvary. Requiem vyniká medzi filmami aj medzi knihami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Vcelku zajimavej výlet do vesmíru Europa Report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Včera jsem si to odpoledne pustil v HD a moc se mi to líbilo. Právě jsem to dokoukal a musím říct, super film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Kniha je výborná, rovnako ako film. To večné porovnávanie kniha vs film podľa mňa nemá zmysel, keďže ide o úplne rozdielne útvary.naprostej souhlas. včera jsem byl na světová válka z a je to pecka po všech stránkách to musíte vidět. knížka už leží u postele a za chvíli na ni taky dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 K tématu kniha vs. film. Já si při čtení představuju ty lidi, děj a prostředí a pak mě zklame, když je to ve filmu jinak. Skoro vždycky. Na World War Z jsem se těšil, a pak jsem četl dost slabý recenze. Scifi mi vrátil vítr do plachet. Už se těším na hordy zombíků. Walking dead jsem zkouknul celý, i když "Z" je trochu jiný žánr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Trance - http://www.csfd.cz/film/299291-trans/ ale jo, ovšem musím to ale zkouknout znovu neb jsem u toho 3x usnul, ne kvůli filmu, ale byl jsem nějak utahaný... jo a líbila se mi hodně hudba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skorbut Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 (upraveno) K tématu kniha vs. film. Já si při čtení představuju ty lidi, děj a prostředí a pak mě zklame, když je to ve filmu jinak. Skoro vždycky. Na World War Z jsem se těšil, a pak jsem četl dost slabý recenze. Scifi mi vrátil vítr do plachet. Už se těším na hordy zombíků. Walking dead jsem zkouknul celý, i když "Z" je trochu jiný žánr. Na tom niečo je, keď tak nad tým rozmýšlam, všetky moje obľúbené dvojice kniha/film som najprv videl film a až potom čítal knihu (snáď len okrem No Country for Old Men) . Upraveno 11. července 2013 uživatelem skorbut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se