JMB Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 16:57, wizard-ov napsal: Zkouknul jsem čtyřdílný film Grozovye Vorota a jako docela jo. Sice trochu více patosu po rusku, ale možná jsem zdegenerovaný z patosu po americku, který je zase o něčem jiném... Mrkni na Proryv, to je jiný film o stejné bitvě, neméně dobrý. No hele, takový Lone Survivor byl ještě daleko horší patos no.
prizak Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 FURY - Zelezna srdce. Uz se tesim do kina. Kamaradi uz videli a mo libilo. Navic mam rad zbrane WW2. Brad Pit pry exeluje a kamera fantasticka. Pekny den.
Klotzman Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Kdo má rád horolezecké filmy, případně přímo filmy Nicka Ryana, objevil jsem postarší (2012) The Summit Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Klotzman
Radius Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Včera Locke s Tomem Hardy, nebude to pro každého, ale já byl nadšenej!
pebe Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 to je ta reklama BMW X5 a telefonní služby? není to žádné velké drama, ale neusnul jsem u toho a celkem se mi to líbilo
Radius Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 JJ, fakt bych nečekal, že mě film o jednom herci, kdy se celý děj odehrává při jedné noční jízdě po dálnici do Londýna, takhle překvapí. Má to jedinečnou atmosféru.
MJ. Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 LockeTak nak potrebuju vedet jak dopadla ta stavba. Jinak me to moc nedostalo
Viktor Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Je to teda spíš reality show, ale hustá
montemar Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 tenhle herec jde ted z role do role
instant Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) V 22. 11. 2014 v 9:21, Viktor napsal: Je to teda spíš reality show, ale hustá Miesto tych granatov by tam mal mat tampony, nie? Upraveno 7. září 2015 uživatelem filo-boxer
gerhard Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ranhojic, nemecky pocin, velmi pekny film. Po Gandhim sa Ben Kingsley opat pekne zviditelnil. Po zhliadnuti okamzite googlite viac a viac a doplnate historicke realie. http://www.csfd.cz/film/345055-ranhojic/zajimavosti/?type=film
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 http://www.csfd.cz/film/339828-e-a-poe-podivny-experiment/ Další zajímavý počin se Sirem Kingsleyem.
FraK Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Na doporučení Frantíka a i dalších členů teď sleduji seriál Most, který začali nedávno vysílat na ČT2. Je to úplné zjevení. Určitě ho řadím do mých TOP5 seriálů po bok Hra o Trůny nebo Perníkový táta. Opravdová pecka. Saga Norén mě úplně dostala. Lehoučce mi připomíná Carrie Mathison z Homelandu. Díky Frantíkovi mám naštěstí všechny díly Mostu na PC, takže nemusím čekat na další díl na ČT2. To bych asi nevydržel. Díky Franto za super tip! Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem FraK
SCIFI Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Fraku zrovna jsem chtel psat jak to zkazili dabingem. Mam ceskej dabing rad ale tady se to nepovedlo. Stahni si to origo a teprve pak bude Saga Sagou. Fakt je to rozdil. S Carie mas.pravdu, taky me to napadlo.
Frantik Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Je to super seriál, ale ten dabing tu Sagu fakt zabiji :-( V originále krásne vynikne ten její asperger :-)
FraK Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Od Frantika mam original s titulky, na ktery se divam. Akorat je pro me blby, ze muj tv prehravac si nejak nedokaze poradit s ceskou diakritikou a tak se musim divat na ntb.
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Dabing nebrat....a to u ničeho. Zlaté časy českého dabingu jsou dávno pryč. Dnes to různé agentury mastí v garážích, celovečerák za 3 hodiny ve 3 - 4 lidech.
Cyril Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) V 26. 11. 2014 v 13:08, Klotzman napsal: Dabing nebrat....a to u ničeho. Zlaté časy českého dabingu jsou dávno pryč. Dnes to různé agentury mastí v garážích, celovečerák za 3 hodiny ve 3 - 4 lidech.No já když si stáhnu, koupím, nebo prostě nahraju nějakej film, tak radši v blbým dabingu, než s titulkama.U velký obrazovky totiž bohužel nemám na vybranou. Buď vidím titulky a nevím co se děje nad nima, nebo vidím děj, ale nic nečtu. Periferně to na velký televizi prostě sledovat neumím. V kině je to s titulky v pohodě, ale tam zase nechodím, protože mě úplně strašně serou křupani, co dělaj bordel s popkornem, brambůrkama, PETkama a derou se uličkou ven z řady hned jak po poslední scéně zhasne plátno. Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem Cyril
Micey Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Já se teda nederu, ale jinak jsem nikdy moc nepochopil proč, kromě případnejch potitulkovejch scén, bych tam měl sedět a čučet. Dokonce mi to onehdá někdo vysvětloval nějakou "úctou k tvůrcům":)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se