Návštěvník Zmizík Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Ale je už takovej prĐelatej, ten Đenzel..... Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Pokud jste ještě neviděli a máte rádi britský humor, tak doporučuji Death at a Funeral Zkoukli jsme včera a neskutečné pobavilo... kdo může, tak doporučuji origo anglické znění, případně CZ titulky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obi-wan Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 (upraveno) Vim že je to neuvěřitelný ale SW Upraveno 2. ledna 2015 uživatelem obi-wan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Pozeral som vcera Storocny starcek ktory vyliezol z okna a zmizol (alebo tak nejak). Svedska komediodrama, velmi neortodoxny film, pobavil som sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Mě včera celkem pobavilo to kontroverzní a mediálně propírané Interview. I když jinak můj oblíbený James Franco mě v tomto filmu neskutečně sr@l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Už za chviličku Andělský podíl. Pohodofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 10. ledna začíná na ČT2 nový Belgický seriál Salamandr. Jsem na něj docela zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tip na fakt ujetou "komedii" - viděl jsem to před několika lety a nasmál se jak dlouho ne - Panika v městečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Ujeta komedie a vlastne klasika je Černá kočka,bílý kocour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 10. ledna začíná na ČT2 nový Belgický seriál Salamandr. Jsem na něj docela zvědavý.Uz se na nej tesim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Todle se mně líbilo. http://www.csfd.cz/film/317783-mezi-nahrobnimi-kameny/Fajne, Neeson dobrý jak cyp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 http://www.csfd.cz/film/339330-cirkus-bukowsky/Začínám sledovat druhou polovinu seriálu a líbí se mi čím dál víc! 2FraK: díky za tip, to vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 10. ledna začíná na ČT2 nový Belgický seriál Salamandr. Jsem na něj docela zvědavý.Tohle je tuším úvodní znělka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Parádní film, díky za tip. Dneska jsem se dival na tenhle a opravdu nebyl spatny.http://www.csfd.cz/film/343625-road-to-paloma/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 dnes večer na ČT2 francouzský film Nedotknutelní. Mnohokrát už tady byl zmíněn, určitě stojí za shlédnutí, pokud ještě někdo má tu mezeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 dnes večer na ČT2 francouzský film Nedotknutelní. Mnohokrát už tady byl zmíněn, určitě stojí za shlédnutí, pokud ještě někdo má tu mezeru. I když už jsem ho viděl moc rád se na něj podívám znovu, jen doufám že bude v origo znění s titulky. Ale tak vzhledem k té ČT2 by mohl snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Už se taky těším, doufám že v českém znění bez titulků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) I napodruhý (a v češtině) je to prostě skvělej film, pro mě nejlepší komedie za posledních několik let Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Todle se mně líbilo. http://www.csfd.cz/film/317783-mezi-nahrobnimi-kameny/twl twd neusnu... dobry to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toryco Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Nedotknutelní nádhera. Piano od Einaudi parádní. Jednoznačně skvělý film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se