tarmi Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 The Boy in the Striped Pyjamas tenhle film řadím k tomu lepšímu, co jsem zatím viděl. Ten konec mě dostal. Krásná hudba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kalifx: Ten film jsem měl doma už dlouho, nechápu, jak jsem si tento snímek mohl nechat ujít. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Kalifx: Ten film jsem měl doma už dlouho, nechápu, jak jsem si tento snímek mohl nechat ujít. Dík Žádná legrace to zrovna není, ale to taky život často nebývá... Hlavně herecký výkony těch děckejch herců mě dostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 The Boy in the Striped Pyjamas Docela povedeny snimek. Libil se mi herecky vykon manzelky toho velitele. Mozna lehce skoda, za ten zaver, trosku z toho udelali dojak... Asi bych vic ocenil, kdyby vic vyuzili rodici se konflikt videni otce v ocich maleho "hrdiny", ta myslenka ma docela velky potencial. Jo a neodpustim si drobne rypnuti - scena, jak ma velitel jednani, zaseda u stolu a dustojnik zavira dvere, do kterych nahlizi manzelka - jak od Coppoly (konec prvniho dilu Kmotra, Michael Corleone v kresle, Al Neri zavira dvere...). Ale musim rict, ze se mi film libil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 Dnes jsem byl v kině na filmu Imaginarium dr. Parnasse a mohu vřele doporučit. Velmi příjemná podívaná... Na tohle se moc těším, Giliam je klasa. Já doporučuji Up in the air - vynikající scénář, zasloužený zlatý globus v této kategorii. Zároveň je to film, na který můžete jít se ženou, je tam okouzlující George "Omega" Clooney a i ta lovestory trochu. Z jiného soudku je můj víkendový zážitek s filmem The Road podle stejnojmenné knihy Cormacka McCarthyho - knihu jem nečetl, ale film je naprosto úžasná depka. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 (upraveno) Já doporučuji Up in the air - vynikající scénář, zasloužený zlatý globus v této kategorii. Zároveň je to film, na který můžete jít se ženou, je tam okouzlující George "Omega" Clooney a i ta lovestory trochu. Tak Up In The Air můžu potvrdit a doporučit. Viděl jsem včera večer, oravdu vynikající!!! Upraveno 3. února 2010 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Člověče, ty protipirátský reklamy jsou čím dál drsnější. (Moss and the German) Protipirátská reklama v IT Crowd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 ...Z jiného soudku je můj víkendový zážitek s filmem The Road podle stejnojmenné knihy Cormacka McCarthyho - knihu jem nečetl, ale film je naprosto úžasná depka. Doporučuji. ... uff, mna ten film vobec neoslovil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 The Road od McCarthyho jsem četl a bylo to skvělý - jen si to moc dobře nedovedu představit jako film. Kniha je spíš psychologická, než narvaná akčníma scénama. A v takových případech filmy většinou propadnou. Ale jsem na to zvědavý a těším se až to uvidím Minulý týden jsem viděl Imaginarium dr. Parnasse. Příběh jsem v některých momentech trochu nepobíral, ale herecký výkony byly dokonalý! Doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 The Road od McCarthyho jsem četl a bylo to skvělý - jen si to moc dobře nedovedu představit jako film. Kniha je spíš psychologická, než narvaná akčníma scénama. A v takových případech filmy většinou propadnou. Ale jsem na to zvědavý a těším se až to uvidím Minulý týden jsem viděl Imaginarium dr. Parnasse. Příběh jsem v některých momentech trochu nepobíral, ale herecký výkony byly dokonalý! Doporučuju! The Road byla po dlouhé době kniha, kdy mi bylo líto, že jsem jí dočetl... Četlo se to jedním dechem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 The Road byla po dlouhé době kniha, kdy mi bylo líto, že jsem jí dočetl... Četlo se to jedním dechem To jo, je až moc krátká Jinak příklad dokonalý knihy a naprosto zprasenýho filmu je It od Stephena Kinga. Každýmu doporučuju (knihu, samozřejmě) Sakra...asi jsme trochu OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 ted jsem se vratil z Ctvrteho druhu, a vazne nevim, cemu vlastne verit. Je to dost maso, i kdyz tam ani trocha krve ani kus monstra apod... Ani nevim, jestli doporucit, ale vim, ze pokud se vzbudim v 03:33 a uvidim za voknem bilou sovu tak me asi jebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 na programu ČT2 vždy ve čtvrtek večer jsou filmy z pravěku sci-fi. Vypadá to že se dočkáme pěkných věcí od pověstných béčkových čarodějů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Poprvé s rodinkou na 3D (AVATAR) 3D je super v neděli razíme na nějaký podmořský svět. Avatar mě osobně nadchl i dějově. Už zapouštím na cop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 už to tady padlo, ale taky doporučuji Up in the air, kdo má rád Thank you for smoking nebude litovat... George Clooney nesundá za celou dobu z ruky Omegy De Ville Hour Vision Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Včera jsem koukal na film, od kterýho jsem nic nečekal, ale příjemně mě překvapil - The Time Traveler's Wife (Zakletý v čase). Je to tak trochu romantický sci-fi, navíc s poměrně hodně slušným soundtrackem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Včera jsem koukal na film, od kterýho jsem nic nečekal, ale příjemně mě překvapil - The Time Traveler's Wife (Zakletý v čase). Je to tak trochu romantický sci-fi, navíc s poměrně hodně slušným soundtrackem... Neviděls to náhodou na palubě Turkish Airlines :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Neviděls to náhodou na palubě Turkish Airlines :-) Bohužel ne... Je fakt, že jsem pro TA dělal nějaký čas marketingovou komunikaci, ale tenhle film jsem viděl s pantoflema na noze v bezpečí domova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 pánové kdo má rád drsnou školu, právě teď...L. A. Confidential Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 pánové kdo má rád drsnou školu, právě teď...L. A. Confidential Už koukám - mám tenhle film, plný hereckých hvězd, moc rád. Díky za upozornění, dnešní vysílání by mi jinak uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se