Frantik Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 jaká byla v tý reklamě narážka na Obvykli podezreli?Za prve detektiv, ktery ho hledá pred budovou a za druhé to tam dokonce říká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ted jsem se na ni podival, je to ta scena jak vybehne detektiv z kancelare po schodech a rozhlizi se Za prve detektiv, ktery ho hledá pred budovou a za druhé to tam dokonce říká :-)AB a HOC sou jasný, tohle sem vůbec nepostřehl. polepšim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Saša https://www.youtube.com/watch?v=SKtGKIVCN38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Saša https://www.youtube.com/watch?v=SKtGKIVCN38 ano, silene se na to tesim!ted se mi stahuje Lockout. naproste cecko ale ty hlasky stoji za tu nudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Zkouknul jsem Spectre a dobrý...celkem. Akorát mi tam Craig přišel nějakej vorvanej a zpuchlej, asi to po nocích dost roztáčí.A fórek v autě s "Atmosphere" for 009... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Tak právě jsem došel z http://www.csfd.cz/film/367705-kralove-hor/prehled/ Děj taková pohádka, ale nikdy jsem neviděl hezčí záběry z divoké přírody, neuvěřitelné záběry orla za všech možných okolností. Vizuálně jeden z nejhezčích filmů co jsem kdy viděl.A když se k tomu započítá, že to je celé točené 8 let bez jediného efektu nebo nějakých filmových kouzel, tak o to ty záběry jsou neuvěřitelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Koukám na Síla vzdoru, je i 2, ale horší kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Taky jsem dnes videl Star Wars a jsem zklaman. Vylepsuju si to skvelym filmem Moskva na Hudsonu v TV s fantastickym Robinem Williamsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Taky jsem dnes videl Star Wars a jsem zklaman. organicu ... wole .... ty žiješ ..... sem myslel žes v minulý dekádě vykrvácel ........ synek na tom byl někdy minulý týden a vrátil se dost nasranej .... což sem nečekal ..... líbi se mu i seriál Ulice(nebo tak nějak) .... takže to vidět asi nechci ... ty války Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ziju a srustam. Dneska prvni prevaz, dalsi na Silvestra. Porad premyslim, co na tom stalo tech dve ste mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Porad premyslim, co na tom stalo tech dve ste mega.Co usetrili na scenari, to vrazili do triku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Ja vcera Most Spionu a velka spokojenost. Hanks a Spielberg fakt umi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Vcera Bond, dneska uz si nepamatuju ani poradne o cem to bylo, takze za me nuda. A dneska Hateful Eight a to je podle me dost dobry! Jdu na Most Spionu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Viděl jste někdo Nesmrtelný (2015)? Stojí to za zkouknutí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Nejlepší tři filmy, co jsem za poslední dobu viděl: 8 hrozných, Sicario a Zmrtvýchvstání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ještě bych doporučil film Suburra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ještě bych doporučil film Suburra...twl...teď jsem to sem chtěl napsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) hbo - copak to asi letos bude, to prekvapeni.. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 http://www.csfd.cz/film/79708-suburra/prehled/těch 88% sedí. Klobouček před Italy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 V sobotu 20:00 na ČT 2 speciál Sherlocka řízračná nevěsta ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se