Maxel Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 ...jako třeba včera při tomto ...btw, soundtrack taky dobrý a v závěrčných titulcích Pearl Jam Včera jsem na něj narazil taky úplně náhodou. Už jsem chtěl jít spát, ale nějak mně to zaujalo, že jsem to musel dokoukat a... skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) No jo, ale Bear by tuhle beařici sfouknul jako svíčku... ;-))) ...a minimálně kus z ní sežral, syrovej. Ne na hlad, jako trofej.(co ten chlap dokáže strčit do huby, těžce vydělaný prachy ; rád na něj koukám) Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jsem chabrus, tak ležím u filmů... Revenant - dobrý, spíš než Into the wild to má atmo podobnou na Refna (Fear X, Valhalla Rising) ***Star Wars - dobrý, vesmírné lodě, vesmířani různých ras, humor, fajn hlavní postavy a tak ****Marťan - dobrý, ale občas jako by autoři zapoměli, že točí film a ne dokument o intergalaktické botanice ***Adaptace - skvělá kaufmanovina ****Black Mass - překvapivě dobré oproti všeobecnému CSFD hodnocení ***Gangster Ka - nepřekvapivě blbé oproti všeobecnému CSFD hodnocení *Filmový dobrodruh Karel Zeman - fajn "making" dokument ****Everest - nudná záležitost u které předem všichn ví jak film dopadne **Sicario - normál koukatelný film, nic adorace hodného **/***Pohádka pohádek - excelentně surealistické ***** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) co me se posledni dobou libilo, byla patrola. byl jsem sam doma, tak jsem tomu dal hutnej zvuk, fajn kino Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Patrola je dobrý film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ja si dnes pustil Sicario a musim rict, ze se mi to dost libilo. Melo to napeti i napad, dobre zpracovane a pekne to odsejpalo.Potom jsem si dal Survivor s Milou a Piercem a tohle bylo naopak celkem slabe. 5,5 z 10 tak nejak odpovida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Koukám, že se tu probírá Revenant, já jsem na něm byl o víkendu a musím říct, že za mě je to teda jeden z nejlépe natočených filmů, jaký jsem viděl. Vážně mi to sedlo, film mě bavil, byť je dost dlouhý a některé pasáže jsou lehce utahané, ale ta scenérie je prostě skvělá, kamera taktéž, krásné záběry jak krajiny, tak herců. Bavil mě hned začátek, kde kamera volně prěskakovala z jednoho na druhého a celé to bylo takové pěkně plynulé a ne, že se udělá milion střihů a celé se to splácne dohromady.Co se týče Leonarda, abych pravdu řekl, tak do role "drsňáka" mi po všech předešlých rolích moc nepasuje, Hardy mi sem zapadal víc, ale myslím, že se s tím popral dobře, takže taky OK. Z filmu jsem tedy odcházel spokojený a rád se na to podívám znovu i doma, i když na TV už to nebude takové, asi bych si měl sehnat tak dvakrát větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak jsem dal přes víkend konečně Narcos a musím říct moc pěkné ,ale čekal jsem malinko víc...nicméně spokojenost jsem zvědavej na 2.sérii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 ...a minimálně kus z ní sežral, syrovej. Ne na hlad, jako trofej.(co ten chlap dokáže strčit do huby, těžce vydělaný prachy ; rád na něj koukám)No kdyz jsem byl v everglades, tak jsem se ptal rangera jak to nataceni probehlo. A on rikal, ze prvne chtel spat venku v bazinach, ale vydrzel tam dve hodiny a pak ho komari zahnali do hotelu Ani se nedivim je to tam peklo, ale taky na to rad koukam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Včera jsem skouknul Everest. Předem jsem o filmu záměrně nic nezjišťoval ani nečetl, takže jsem úplně nevěděl, do čeho jdu a velmi příjemné překvapení, mně se to líbilo moc.Měl jsem až mrazení při závěrečných titulcích, jaký osud výpravu ve skutečnosti potkal. [8/10] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Mám uplně nejradší, když na dobrý film narazím náhodou bez předchozího varování...Takhle jsem viděl animák Inside Out (V hlavě). Úplná náhoda, prostě jsem šel s děckama do kina na libovolný animák a zrovna to hráli. Bavilo mě to myslím víc, než děcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Takhle jsem viděl animák Inside Out (V hlavě). Úplná náhoda, prostě jsem šel s děckama do kina na libovolný animák a zrovna to hráli. Bavilo mě to myslím víc, než děcka.To se mas. Ja na to sel cilene a v pulce odesel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak asi je lepší, když fakt nic nečekáš a nejsi ovlivněný masírkou trailerů a recenzí. Já jsem chtěl odejít z posledních Star Wars, ale synek by se v sále sám bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak jsem dal přes víkend konečně Narcos a musím říct moc pěkné ,ale čekal jsem malinko víc...nicméně spokojenost jsem zvědavej na 2.sériiHodně dobrej seroš, ale ten (ne)konec mě teda nasr/štval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 vcera sem dal konecne The Hateful Eight a za me parada. QT jako ho zname a mame radi vsichni kdo zname jeho filmy temer nazpamet Pulp Fiction a sam sebe uz asi neprekona nikdy, ale v zaplave vsech moznych Antmanu, X-Menu atp, je to porad dobry kino, takze za me 8/10 a tesim se na dalsi Quentinuv kousek, no. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 To bude Kill Bill, myslim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 http://www.csfd.cz/film/410755-sazka-na-nejistotu/prehled/Tak jsem to dokoukal a druhá půlka mě docela bavila. Terminologie bankéřů a finančních spekulantů byla na mne dost složitá. Tady to vysvětluje celkem srozumitelně sám Michael Burry, skvělej příběhhttp://www.patria.cz/zpravodajstvi/2734714/muz-ktery-si-vyndal-oko-z-dulku-a-porazil-wall-street.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Dohnali jste mě k tomu, šel jsem v jeden den jak na Revenanta, tak na Hateful Eight.Batman v. Superman bude muset hodně máknout, aby mě ohromil. Revenant je lepší než Force Awakens. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Hodně dobrej seroš, ale ten (ne)konec mě teda nasr/štval. jj já to tušil od cca 8 dílu,kdy jsem si říkal že to nemůžou do těch dvou zbývajících dostat....no uvdíme jak to bude v 2.sezoně dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Mrknul jsem na Revenant trailer a Lubezkiho kamera mi hned připomněla všechny filmy, které dělal s Terrence Malickem, hlavně The New World. Takže jdu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se