Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

tak to nechápu. Nebylo to špatný ale vlastně se tam vůbec nic moc nedělo. Breaking byl o několik tříd lepší. Teď mi kamarádka říkala že The Wire je prý lepší. Viděl někdo?

Souhlas! Taky to nechápu. Dal jsem prvních 7-8 dílů a na zbytek popravdě úplně zapomněl a zatim nedokoukal.

BB je v mých očích někde jinde, a to jsem to zkraje seriálu taky nemusel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to nechápu. Nebylo to špatný ale vlastně se tam vůbec nic moc nedělo. Breaking byl o několik tříd lepší. Teď mi kamarádka říkala že The Wire je prý lepší. Viděl někdo?

Viděl jsem toho fakt hodně a The Wire by určitě byl v mé osobní top 5, možná v top 3, pokud bych se někdy pustil do sestavování.

Není to žádná oddechovka před usnutím, je to opravdu hodně propracované, zároveň ale dobře stravitelné. Tam záleží jen na tom, jak moc bys chtěl studovat reálie toho místa. A ještě se mi moc líbilo, jak každá série byla vlastně o trochu něčem jiném, ačkoliv to hlavní zůstávalo.

Odkaz ke komentáři

Chlapci,  já si včera v rámci rozšíření obzoru,  dal obchod na korze.   Asi měknu,  ale skorem mi to vehnalo slzy do očí.   Je to starý, a černobílý.  Ale to téma.  Braťa slováci, taky uměly zahrát čardáš na rozloučenou.

Jo a  z novýho jsem byl na Star Treku.   Jsem závislej už od New Generation.  Líbilo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tvl, a jseš si jistej že ti neměkne mozek? :mobile:

Kdyby mne meknul, tak bych si to treba vubec neuvedomoval. Takze popravde - nejsem si moc jistej. Jisty je, ze vylozene netvrdne.

Odkaz ke komentáři

Chlapci, já si včera v rámci rozšíření obzoru, dal obchod na korze. Asi měknu, ale skorem mi to vehnalo slzy do očí. Je to starý, a černobílý. Ale to téma. Braťa slováci, taky uměly zahrát čardáš na rozloučenou.

Jo a z novýho jsem byl na Star Treku. Jsem závislej už od New Generation. Líbilo.

Ja si Obchod na korze poustel poprve par mesicu zpatky. Sice jsem slzy v ocich nemel, ale moc se mi to libilo.

Shodou okolnosti jsem si vcera dal A paty jezdec je strach. A tomu jsem popravde uplne na chut neprisel.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...