ggrand Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Viděl...není to moc dívatelné, ale když člověk zkoukne všechny epizody, řekne si, sakra, tak to je hooodně komplexní pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 tak to nechápu. Nebylo to špatný ale vlastně se tam vůbec nic moc nedělo. Breaking byl o několik tříd lepší. Teď mi kamarádka říkala že The Wire je prý lepší. Viděl někdo?Souhlas! Taky to nechápu. Dal jsem prvních 7-8 dílů a na zbytek popravdě úplně zapomněl a zatim nedokoukal. BB je v mých očích někde jinde, a to jsem to zkraje seriálu taky nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 BB je super serial ale spis takova fantazie. Ne ze by se to presne takhle uplne nemohlo stat, ale co si budeme povidat - te autorske licence je tam skutecne dost. Narcos je takovy dokumentarni, z opravdoveho zivota. Nechapu ze vam prisel nudny a ze se tam nic nedeje - me tam zatim prijde akce a napeti az dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Videl jsem vsechny 3 zminene a dle meho nazoru BB zbyvajici prevysuje i kdyz i ty ostatni serialy bych doporucil ke shlednuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Víc než Narcos mě z prostředí mafie (italské v tomto případě) chytnul Gomorra. Ale souhlas, každopádně to stojí za shlédnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 ja jsem rozjel The Aquarius a zatim me to bavi, Muldera mam proste rad.. https://www.youtube.com/watch?v=sFP-hW7JpUQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Pánové, dnes startuje novej Top Gear, jelikož jsem starej sledoval velice rád, chci se optat někoho, kdo už něco z nových dílů shlédl- stojí za to se koukat, nebo je to ztráta času? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 nic moc. ale jestli predabujou toho urvanyho zrzka, trebas to bude stravitelnejsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Já s tím problém neměl, Sabine a Matt jsou super. Zrzek je na pěst no, ale v příští sérii už nebude. Momentálně jsem nejvíc zvědavej na Grand Tour. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Momentálně jsem nejvíc zvědavej na Grand Tour.no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Trošku starší ale moc fajn: Amélie z Montmartu, k dispozici na YT: https://www.youtube.com/watch?v=PYT6H0EqBHg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Prave jsem dokoukal tohle a je to super film http://www.csfd.cz/film/360457-pele/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 tak to nechápu. Nebylo to špatný ale vlastně se tam vůbec nic moc nedělo. Breaking byl o několik tříd lepší. Teď mi kamarádka říkala že The Wire je prý lepší. Viděl někdo?Viděl jsem toho fakt hodně a The Wire by určitě byl v mé osobní top 5, možná v top 3, pokud bych se někdy pustil do sestavování.Není to žádná oddechovka před usnutím, je to opravdu hodně propracované, zároveň ale dobře stravitelné. Tam záleží jen na tom, jak moc bys chtěl studovat reálie toho místa. A ještě se mi moc líbilo, jak každá série byla vlastně o trochu něčem jiném, ačkoliv to hlavní zůstávalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Chlapci, já si včera v rámci rozšíření obzoru, dal obchod na korze. Asi měknu, ale skorem mi to vehnalo slzy do očí. Je to starý, a černobílý. Ale to téma. Braťa slováci, taky uměly zahrát čardáš na rozloučenou.Jo a z novýho jsem byl na Star Treku. Jsem závislej už od New Generation. Líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Videl sem prvni dve minuty serialu Mudr. Kelerova a je to hereckej koncert. Katerina Brozova rulezz, nejlepci herecka, jednou na me na plese mrkla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tvl, a jseš si jistej že ti neměkne mozek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tvl, a jseš si jistej že ti neměkne mozek? Kdyby mne meknul, tak bych si to treba vubec neuvedomoval. Takze popravde - nejsem si moc jistej. Jisty je, ze vylozene netvrdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Chlapci, já si včera v rámci rozšíření obzoru, dal obchod na korze. Asi měknu, ale skorem mi to vehnalo slzy do očí. Je to starý, a černobílý. Ale to téma. Braťa slováci, taky uměly zahrát čardáš na rozloučenou.Jo a z novýho jsem byl na Star Treku. Jsem závislej už od New Generation. Líbilo.Ja si Obchod na korze poustel poprve par mesicu zpatky. Sice jsem slzy v ocich nemel, ale moc se mi to libilo. Shodou okolnosti jsem si vcera dal A paty jezdec je strach. A tomu jsem popravde uplne na chut neprisel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 V pondělí dokoukaná Jedna noc a docela se mi to líbilo, včera jsem načal Stranger things a po prvních dvou dílech taky dobrý, mám rá tu "kingovskou" atmošku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 http://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/videa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se