VasekN Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Minuly tyden jsem byl na LOGAN. Musim rict, ze super, asi nejlepší z cele serie, ale.....................bacha SPOILER...........................................................proc ho kurva museli na konci zabit?!?!? Poslední dobou je hodne v mode delat tzv. definitivni konce a protože uz nemůžou prijit na nic radobysokujiciho, tak ty hrdiny zabijej - Han Solo, ted Wolverine, dal to muze bejt Skywalker, Harrison v novem Blade Runeru, apod. Kurva co bude dal. Zabijou Batmana, Supermana, Sheldona Coopera?!?!?!? :-)Superman už mrtvej přece je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Nene, podívej se poradně na ten konec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 To tam jen prděl. Posmrtná flatulence je běžná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Viděli jste někdo Ghost in the Shell? Franta Fuka to dost sepsul, že to jako není podle anime předlohy. Tu jsem nečetl, neviděl, takže diskrepance proti předloze jsou mi šumák. Zajímá mě film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Viděli jste někdo Ghost in the Shell? Franta Fuka to dost sepsul, že to jako není podle anime předlohy. Tu jsem nečetl, neviděl, takže diskrepance proti předloze jsou mi šumák. Zajímá mě film...Viděl sem to v pátek a předtim sem čet tu recenzi, tak sem trochu věděl co čekat, a sem rád.První GITS sem viděl. V tomhle si z toho berou dost obrazů ale tu hlavní myšlenku udělali jednodušší. Mě se to líbilo. Kupodivu mi tam nakonec neseděla Scarlett. Ikdyž se pěkně koukalo na její zadek, tak obecně se divně pohybovala (jako by se každej večer v průběhu natáčení účastnila gangbangu). PS: Moje oblíbená "písnička" (mam z ní husinu jak prase) byla až u závěřečnejch titulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 vcera Ghost in the Shell: http://www.csfd.cz/film/245635-ghost-in-the-shell/prehled/ jako fanda puvodniho GiTSu sem si tohle proste nemohl nechat ujit, videl bych to na prijemnych 72% i kdyz jsem cekal trosku vic. Mno ale stavaj se v tomhle filmovym svete mnohem horsi veci ...Pokud se nekdo chystate, 3D / IMAX je asi nesmysl, aspon za me a co muzete ocekavat .? Fesnou Scarlett, par scen pretocenych presne podle kultovni predlohy, proste prijemnou zabavu na par hodin, ktera se ale puvodnimu anime nevyrovna, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Tak supr, zítra skočím do bijáku na 2D verzi. Snad to Scarlett neubere na kráse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Možná někdo viděl, možná Vás to tu minulo. Jedná se o velice kratičký seriál, jen 6 dílu, se SciFi tématikou. Jedná se o Pokoj č 10 http://www.csfd.cz/film/226185-pokoj-c-10/prehled/ Já se jej nemůžu nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Viděl nekdo? http://www.csfd.cz/film/396808-tohle-je-nas-svet/prehled/ Mě film příjemně překvapil V některých momentech se dost podobal na český dokument http://www.csfd.cz/film/405965-stale-spolu/prehled/ skoro jako by jej tvurci z USA viděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Jako fanda puvodniho Ghost in the Shell si to ujit necham. Scarlet mi je sympaticka ve vsem, kde nemusi hrat drsnou akcni postavu, ktere ji moc nejdou. A i kdybych nebyl fanda, tak i tak to vypada dost jako sracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 S GitS jsem na rozpacích. Animák se mi líbí, ale tak moc ho nežeru (pseudofilosofie a tak mě nebere), spíš mám rád ten vizuál. A ten se prej povedl i u toho filmu. Takže na to asi půjdu.P. S.: Když nevím coby, podívám se na spoiler-free recenzi někoho, kdo tomu rozumí víc než já a nechám si poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Možná někdo viděl, možná Vás to tu minulo. Jedná se o velice kratičký seriál, jen 6 dílu, se SciFi tématikou. Jedná se o Pokoj č 10 http://www.csfd.cz/film/226185-pokoj-c-10/prehled/ Já se jej nemůžu nabažit. Diky, stahnu. Vypada to zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Ty ses serialovej :-)V tom pripade zkusim doporucit:- Black sails, pokud mas rad piraty.- The Americans, pokud mas rad spiony- Sons of Anarchy, pokud mas rad serialy, kde nejsou zadni kladni hrdinove- Episodes, pokud mas rad komedie- Narcos, pokud mas rad drama- Orange is the new black, pokud mas rad komedii/drama. Tohle je jeden z mych nejoblibenejsich serialu poslednich let.Njn. Já začal sledovat hodně seriály tak od 2009 kdy mi příjde, že nějak ubylo dobrých filmů. Navíc mi vyhovuje ten formát a délka. Episodes znám a sleduju- Matta mám rád Narcos- tohle pro mě byla povinnost. Celkem mě i bavili to trochu odhlédnutí od skutečnosti + nějaký náhled tvůrců na to jak to bylo, dělalo to seriál trochu zajímavější (pro mě - asi to každý máme jinak. Kamarádova kolegyně na něj byla naštvaná, když jí řekl "spoiler", že Escobar umře ? wtf ) Orange is the ne black - tady jsem dal několik dílů, když jsem byl nemocný a projížděl Netflix a moc mě to nechytlo. Já vzhledem k nové sérii doporučuji znovu tohle : http://www.csfd.cz/film/228806-it-s-always-sunny-in-philadelphia/prehled/V česku absolutně neznámé a podle mě k odreagování dokonalé, nejlepší je si to pustit ještě mírně napitý. Navíc tenhle seriál vyřešil mé problémy s alkoholem, protože jsem zjistil, že vlastně žádný nemám Myslím, že tento komentář to vystihuje trefně : Toj Jak je tohle možné? Parta kamarádů se rozhodne a natočí seriál, kde si postavy můžou dovolit všechno, kde síla politické nekorektnosti je měřítkem kvality. Seriál neukazuje stylizovaný pohádkový příběh krásných a bohatých lidí v New Yorku, kteří řeší nějaké banální problémy se vztahy. Tohle je seriál o naprostých nulách, chudácích a duševních mrzácích, ktěří jsou schopni všeho. Nikdy jsem si nemyslel, že něco takového z televziních obrazovek vzdejde... Vzešlo a přestože se v některých dílech řeší h*vna (ehm.. doslova), tak naprosto úžasným způsobem reflektuje svět kolem nás. Jedná se o Family Guy hraných seriálů bez zbytečné snahy o explicitní morální poselství.. Jak je tohle možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 Už se to blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 To vypadá přímo komediálně. Evan a Evan...No nevím no, snad to bude lepčí než trailer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 One-Punch Man a Mob Psycho 100 jsem doslova sežral během jednoho dne a je to boží. Jestli o anime nic nevíte, unikne vám pár fórů pro zasvěcené, ale všehovšudy je to i pro nováčky. OPM: Superman, kterej si zoufá nad tím, že je Superman a je permanentně znuděnej.MP100: Jean Grey, která je znuděná svou Phoenix Force, akorát je to malej kluk. Na první pohled je jasný, že je to z pera jednoho autora. Animace je perfektní, studio se s tím nemazlilo, nacpali to týmu zkušenejch i novejch talentů, nekecali jim do toho a řekli jim, ať si s tím kreslením hrajou. Nejlepší rozhodnutí, který může jakákoliv filmová produkce udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Já jsem se díval na ten novej ruskej sci fi Pritiaženie (Prityazhenie) SK titule. Šlo to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Už se bojím sem dávat nějaké tipy, ale byl jsem v pátek na Život a líbilo se mi to. Takový mix Vetřelce, Gravitace a Sunshine. A konec je super !Musím potvrdit. Byl jsem na tom dneska a líbilo se mi to moc. Inspirace zřejmá, ale spíš než kopírka tak to působilo jako homage :-) a konec z říše snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Uz jste nekdo videl novej Prison Break? Prej ozivili Michaela Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Tak jsem zkouknul Pasažery a docela dobrý to bylo, takova klidná vesmirná komorovka pro dva a robota................. http://www.csfd.cz/film/347139-pasazeri/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se