Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

je to spíš taková kecačka se zajímavým pohledem na začátek psychologie a profilování v kriminalistice, akce NULA, dialogů spousta, mě se to líbilo moc

tak dnes jsem dal 5 dílů a zatím se mi to líbí hodně :clap:

Netflix :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

Tak včera jsem dal zbytek a líbilo,těším se co přinese nová řada

btw Ed Kemper je super týpek :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kingsman Golden circle - divný líbilo se mi to o dost míň než jednička, ale i tak je to minimálně nadprůměr

Logan Lucky - mohlo to byt skvělé, ale dojem na me zanechal vlastne jen daniel craig...z traileru to vypadalo jako velka zabava ale opak je pravdou

American Gods - po 6 dilech sem na rozpacich asi to dodivam, ale bavi me zatim jen linka zombie holky jinak me sejri hlavne ty "historicke pribehy na začátku kazdeho dilu" v komiksu to mozna dava smysl,nevim.

Punisher - po prvnich 5 dilech pokracuji, ale cekal sem to lepsi. Berthal je skvělý, všichni ostatni herci jsou nezajímavé křoví a některé postavy mě tam vylozene prudi..hlavně ta "arabska" agentka to je vzor snahy o náboženskou a genderovou emancipaci jak vyšitý...bez toho bych se fakt v tv obešel

Trepass agaist us - Gleeson a Fassbender jako anglicka cikanska familie - otec a syn. Velke prekvapeni, palec nahoru

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři

Kingsman Golden circle - divný líbilo se mi to o dost míň než jednička, ale i tak je to minimálně nadprůměr

Logan Lucky - mohlo to byt skvělé, ale dojem na me zanechal vlastne jen daniel craig...z traileru to vypadalo jako velka zabava ale opak je pravdou

American Gods - po 6 dilech sem na rozpacich asi to dodivam, ale bavi me zatim jen linka zombie holky jinak me sejri hlavne ty "historicke pribehy na začátku kazdeho dilu" v komiksu to mozna dava smysl,nevim.

1) jednička byla taková klasická tříhvězdičková zabíječka času, i tady šlo vidět, že do toho dali dost úsilí a peněz.. ale podle mě průser.

2) naprostý souhlas

3) ono se to ještě rozhýbe, myslím, že ta S01 udělala slušnou předehru pro povedenou S02.. ale jestli to dokážou vytěžit... uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Diky

Odkaz ke komentáři

a strašně mě přitahuje ta lesbička

to mi připomnělo SP

STAN: "Co to děláš Cartmane?"

ERIC: "Máma tvrdí, že správná lesba musí umět lízat koberec."

KYLE: "Vážně?"

STAN: "No já si koupil Schovanky a prodavač říkal, že jsou perfektní."

KYLE: "A já tyhle skvělý jezinky."

... lížou a lížou ... lížou ... ... lížou

ERIC: "Je to kravina! Lížu koberec už 3 hodiny a vůbec se necejtím jako lesba!"

Odkaz ke komentáři

Včera jsem dal Dunkerk a šlo to. Dostal jsem sice něco trochu jinýho, než jsem čekal, ale nebylo to špatný. Akorát mě ze začátku mátly ty časové přeskoky - jak by řekl klasik s trojůhelníkem - "autor vracel děj hned do minulosti a hned zase zpátky, takže za chvíli jsme nevěděli, kde vlastně jsme" :)

A na dnešek plánuju Saljut 7, tak jsem zvědavej.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři

Kupko:

https://www.csfd.cz/...e-zeme/prehled/

Tak jsem to vcera videl a musim rict, ze super. Tvrde, od podlahy a syrove. Diky.

Trochu z jineho soudku. Paradni priroda, skvely nestarnouci pribeh, vhodne i pro deti.

https://www.csfd.cz/film/351388-bella-a-sebastian/prehled/

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Nechal jsem se dotlačit a pustil Logan Lucky,ještě není konec,už se modlím ať je za mnou,fakt děs a slabota.

Logan Lucky mě taky totálně zklamal...jak říkáš, nuda a utrpení. A Craigovi jsem toho vidláka s přízvukem vůbec nežral.

Jinak já teď začínám s tím Punisherem, zatím druhý díl a baví :) 

Odkaz ke komentáři

Logan Lucky mě taky totálně zklamal...jak říkáš, nuda a utrpení. A Craigovi jsem toho vidláka s přízvukem vůbec nežral.

Jinak já teď začínám s tím Punisherem, zatím druhý díl a baví :)

po dlouhý době film kterej jsem chtěl vypnout a nedodívat se,ale pak jsem řekl že si to musím vyžrat až do konce :D

Punisher mám soslej a těším se na něj :clap:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...