Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Pravda ... jen to není film na pohodový večer se sklenkou vína a zábavu s partnerkou :)

Pokud chcete něco opravdu extra, něco co s vámi zamává, tak zkuste tohle ... šok, husí kůže, slzy ... https://www.csfd.cz/film/284780-pozary/prehled/

chtěl jsem to na začátku vypnout ale dokoukal jsem to a je to drsný. Líbilo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som skukol odporucany Brimstone...kazdopadne silny film, ide pod kozu, zdanlivo pomaly dej ale dve hodiny prebehli razdva. Urcite vsak treba mat dostatocne pochmurnu naladu na tento pochmurny film, vtedy to sadne.

Ten Brimstone má docela zajímavé recenze :-)

Podle ČSFD "nabízí fascinující ženskou hrdinku" a ivan_989 to upřesňuje, že film "ide pod kozu"

Odkaz ke komentáři

Jako fanda SW jsem velmi zklamán. Hromada balastu, nesmyslné odbočky, nelogičnost, nenávaznost, absurdnost, megalomaství, prázdné postavy :(

Připomíná mi to Kobru 11 nebo F&F...co nejvíc toho rozmlátíme s mega efekty, neznámý padouch dostane po držce a budeme se u všeho tvářit hrozně drsně, páč to lidi žerou woe.

Tak já akorát teď vyšel ze sálu a musím s tebou bohužel souhlasit. Vizuál a zvuková stránka pecka, ale jinak jak říkáš. Holt už to nejsou ty Star Wars co jsem měl rád....stormtroopeři co maj na kvérech svítilny a pohybujou se spíš jako zásahovka než ty komický stormtroopeři s plastovejma slipečkama jak kdysi... příběh a postavy o ničem (dokonce jsem párkrát na mikrosekundu zavřel oko s poklesem hlavy, ale to přisuzuju únavě z práce)... no a toho světelnýho mečování tam teda mohlo bejt taky víc. Sakra víc. Asi si doma na YT pustím duel of the fates na spravení chuti

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem dokoukal Kingsman 2. Sice to už nemá ten moment překvapení jako jednička, ale furt je to povedená zábavná sranda.

P.S. A hned potom jsem si pustil masakr v kostele, dokonalý hudebně-vizuální mlýnek na maso :-)

Já si musel po druhejch Kingsmanech pustit snad stovku písniček od Johna Denvera

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...