hopa26 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Tak na to teda taky kouknu. Mam tyhle filmy rad,moc se mi libil i Dangal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 sibiř pozdravuj kabrioletacku a vem ji na Zlý časy v El Royal je to takový hezky bizardní tak trochu jak od tarantina a litovat nebudeš Číhal sem dlouho na Zlý časy v El Royal. Teď sem to ukrad, shlédl... a sem zmatenej jak lesní včela. Asi si to budu muset pustit znova. To sem blázen, to sem blázen... Mam do toho jit, nebo pockat, az rozklicujes sve pocity? Radši bych počkal. No dobře, no. Vidět se to dá ale podruhý si to už asi nepustím - nemá cenu v tom hledat něco, co tam není. Výprava - 70.léta super, kamera skvělá, každej vobrázek jak fotka, Jeff zas dobrej, pěkný písničky ale ten příběh teda dost přiblblej a hlavně v ničem originální. Forma zvítězila nad obsahem. Chlapík chtěl natočit tarantínovku a v hlavě bramboračka. Bylo to prostě pro mě určité zklamání. Mě to pobavilo :-) Je tam linie, má to spád.. ty jsi natom s kabrioletackou nebyl? Milise nech zaklíčovanýho a koukni na to. Zabavnej film. Scifinko ty nemas na filmy zadnej vkus a libi se ti kazda picovina. SCIFI, kabrioletacka dekuje, ja teda tez, vcera sme to jseli a bomba, pomalejsi rozjezd, ale pak celkem svih, pekny head- a jiny shoty, vobcas aji clovek neceka, kdo je vlastne co a koho zastreli, prima. z(denny) - souhlasim princi - od ted te prestavam brat jako relevantniho filmovyho kritika, muzes si za to sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Včera jsem koukal na ?????-7. Takové ruské Apollo 13. A určitě ne horší, spíš naopak. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Tak sem dal ten muzikantskej biják, a sem ňákej rozněžnělej...asi si dám panáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 V pátek jsem koukal na Stoletý stařík, který vyskočil z okna a zmizel.Knížku jsem nečetl, ale film líbil. Takový mix Forresta Gumpa, Amélie z Montmartru a V Číně jedí psy. Prostě střihová, kriminální road movie napříč dějinami, se severským humorem tak černým, že by mohl sklízet bavlnu. Jasně, všechno ve filmu už jsme viděli někde jinde, ale i tak poctivé 4*. ČSFD 75% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Kniha je o moc lepsi. Ja jsem byl filmem zklamany, ale asi jen proto, ze jsem mel po precteni knihy prilis velke ocekavani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Kniha je o moc lepsi. Ja jsem byl filmem zklamany, ale asi jen proto, ze jsem mel po precteni knihy prilis velke ocekavani.Díky za tip, tak já si to ještě přečtu. Jinak třeba Lovci hlav od Jo Nesboa jsem taky nejdřív viděl a pak pod dojmem filmu ještě četl, a tady se mi víc líbil film, kde byl děj zhuštěný pro mě do přijatelnější formy, než v rozvleklé knížce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Lovce hlav jsem cetl i videl a libilo se mi oboji. Asi tak stejne - tedy hodne -. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Za tip na McMafii moc děkuji, včera jsem zhlédl Upgrade a bavilo mne to celkem, i když takovým zvláštním způsobem. Takovej Venom, kde místo parazita je mikročip a místo cool Toma Hardyho takovej trochu (trochu víc) míň cool chlapík. Ale zaujalo. https://www.csfd.cz/film/601122-upgrade/prehled/Toto můžu, fakt povedený film s fajn koncem, díky za tip! Poslední film co jsem viděl, tak byl A simple favour https://www.csfd.cz/film/563218-nebezpecna-laskavost/komentare/Neurazil a ani nenadchnul, ale třeba někomu se to bude líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Teď jsme s ženou dokoukali takovej filmo-seriál Nepohádky, docela zajímavě laděný a napínavý thriller, 10 dílů cca po 50 minutách. Sám jsem rozkoukal seriál Útěk z vězení Dannemore, kde je skvělý Benicio del Toro a ač je to dost pomalý a ukecený, tak je to furt dost dobrý. A na oddech sleduju Malý Sheldon, to mě taky dost baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Nemáte prosím někdo tip kde sehnat Nebezpečně výbušná trhavina? Ďhttps://www.csfd.cz/film/229110-nebezpecne-vybusna-trhavina/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 https://uloz.to/!oW9pJEYA/nebezpecne-vybusna-trhavina-avi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Uz nevim kdo vsechno tady doporucoval Norsemen, ale konecne jsem se k tomu dostal a je to teda fakt prdel. Takze taky doporucuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Blíží se nám nový Rapl, kdo se chystá sledovat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) První díl fakt slabota.Edit: Ale to se dalo čekat, Spáčilová dala 80% Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Docela dobrý seriál You https://www.csfd.cz/film/610642-you/komentare/pokud to tu již bylo tak se omlouvám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Doufejme, že je to jen na rozjezd... Jinak Most! docela potěšil. První díl fakt slabota.Edit: Ale to se dalo čekat, Spáčilová dala 80% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Zcela neúmyslně jsem ten Most! viděl (koukal jsem na Rapla II) a měl jsem za to, že to bude mnohem větší kravina..... nicméně mne to docela pobavilo.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Most teda slusnej :-) To asi dam komplet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Dáme čtyřku? Dyť je nás šest! Most! bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se