pete Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Právě jsem dokoukal brutální sci-fi Repo Men - snad se toho nedožiju... Hustý. Řekl bych dobrej námět... brrrr, právě jsem dokoukal. Upraveno 29. října 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 ja som dopozeral film Brother od Takeshi Kitana.. stale rovnako skvely film. Vykon Omara Eppsa brilantny, hudba Joea Hisaishiho - to sa moze rovnat len k soundtracku z the Heat. keby mal ten magor Kitano na ruke marinemastre tak je to dokonale http://www.youtube.com/watch?v=pa7JMGWOnp8&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 dnes 17:20 - CT1, Vynalez skazy, jeden z najlepsich Zemanovych filmov, 1958(!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Carlito's Way - Nova Cinema now Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Habermannův mlýn....doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Planina v ohni - kdo viděl třeba Babel, podobně natočeno i stejný scénarista, tady i poprvé v roli režiséra. Tenhle způsob vyprávění příběhu je zajímavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 dnes čt2 22:55 Kurz negativního myšlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Going postal, vyborna vec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Kubson: škoda, že to nie je dabing, v tejto hodine sa mi skutočne nechcu čitať titulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 uff, konečně jsem viděl Počátek Budu si to muset dát ještě tak 3x dokola. Takhle mě kdysi rozsekal jen Matrix. Nolan je snad z jiný platety, napsat takový scénář a ještě ho takhle zřežírovat, + Geniální Zimmerova hudba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ted: V Bruggach. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ted: V Bruggach. Silne doporucuji i pro ty, co to Ted nestihli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ted: V Bruggach. Jo, jo. Sleduju to. Tenhle film jsem chtěl vidět už dávno, ale pořád mi nějak unikal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Opět jsem díky kamarádce měl možnost vidět neveřejný promítání - tentokrát The Social Network - a musím říct, že už dlouho jsem neměl tak neuvěřitelně ambivalentní pocity po skončení nějakýho filmu. A teď nemám namysli kvalitu filmu jako takovýho. Jde o ten příběh. Dílem je to způsobený, že jsem neměl absolutně žádnou představu, co proboha může natočit jeden z mých nejoblíbenějších režisérů o člověku, kterej je o jedenáct let mladší než já a stvořil něco, co mě zajímá pouze a výhradně kvůli mý práci. A to velmi zřídka. Ještě ke všemu to mělo být "...temný drama o tvůrci(ích) Facebooku..." A můj dojem? Je to film o závisti, úspěchu, přátelství, zradě, ambicích, přemotivovanosti, penězích, americkým snu, atd... Neuvěřitelně mě to vtáhlo do děje. Přitom právě děj je tak prostinký, jak už to jen v podobných příbězích bývá. Taky si troufám tvrdit, že na tento film bude pohlížet tisíc lidí, tisícem různých pohledů. A pro některý z vás to bude třeba i nudná pitomost... Nicméně - běžte na to. Já po skončení při titulkách přemýšlel o spoustě věcí. A to se mně nestalo ani u Ryana. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Prokletý ostrov od Martina Scorsese, který opět nezklamal. Film je tajemný až do úplného koncem super. Trochu jsem se tam bál obsazenisti Capria, ale je tam v pohodě, až z něho chvílema mrazí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 aj mna z neho obcas mrazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 To říkám, že ten kluk má něco v sobě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 aj mna z neho obcas mrazi Třeba tady byl fakt dobrej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Jakmile nad Vámi bude stres vítězit, dejte si VELKÉ PODMOŘSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ, hned bude lépe : Fascinující výlet do světa pod hladinou z dílny legendy Jeana-Michela Cousteau přináší životní zážitek ve formátu 3D. Napínavá a dlouhá cesta mořské želvy napříč světovými oceány nabízí vedle dobrodružství i úchvatný a unikátní pohled na barevný mořský život. Díky technologii 3D se návštěva kina stane doslova potápěčským zážitkem. Cestou na druhý konec světa provede želví průvodkyně diváky kalifornským chaluhovým lesem, australským Velkým bariérovým útesem a mexickou Roca Partida ? domovem tisíce žraloků. Budeme svědky jedněch z nejúžasnějších podívaných pod vodní hladinou: pokocháme se baletem mant, doprovodíme vznešené procesí kladivounů, z úkrytu budeme sledovat nelítostný lov perutýnů, zafandíme delfínům při fotbalovém zápase a pozdravíme největšího kytovce na planetě Zemi. To a mnoho dalšího zažijeme při našem velkém podmořském dobrodružství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Je to trochu mimo, páč teď nebudu mluvit o filmech, ale o sledování programu ČT2. Dnes jsem si po HODNĚ dlouhé době pustil klasické televizní vysílání (když už čumím na telku, tak jen něco z popcornu) a kvetl jsem blahem. Šlo to hezky za sebou: dokument o čtyřkolkách, profil neurochirurga, nějaké scénky pro uvědomění si mládeže, že alkuhol za volant nepatří, operace oka, vědecký dokundament PORT a nakonec ochrana přírody. Já jsem vůbec netušil, že to lze na českých televizích v jednom dni najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se