Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

ja som dopozeral film Brother od Takeshi Kitana.. stale rovnako skvely film. Vykon Omara Eppsa brilantny, hudba Joea Hisaishiho - to sa moze rovnat len k soundtracku z the Heat.

keby mal ten magor Kitano na ruke marinemastre tak je to dokonale :)

http://www.youtube.com/watch?v=pa7JMGWOnp8&feature=related

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět jsem díky kamarádce měl možnost vidět neveřejný promítání - tentokrát The Social Network - a musím říct, že už dlouho jsem neměl tak neuvěřitelně ambivalentní pocity po skončení nějakýho filmu. A teď nemám namysli kvalitu filmu jako takovýho. Jde o ten příběh. Dílem je to způsobený, že jsem neměl absolutně žádnou představu, co proboha může natočit jeden z mých nejoblíbenějších režisérů o člověku, kterej je o jedenáct let mladší než já a stvořil něco, co mě zajímá pouze a výhradně kvůli mý práci. A to velmi zřídka. Ještě ke všemu to mělo být "...temný drama o tvůrci(ích) Facebooku..." :)

A můj dojem? Je to film o závisti, úspěchu, přátelství, zradě, ambicích, přemotivovanosti, penězích, americkým snu, atd... Neuvěřitelně mě to vtáhlo do děje. Přitom právě děj je tak prostinký, jak už to jen v podobných příbězích bývá. Taky si troufám tvrdit, že na tento film bude pohlížet tisíc lidí, tisícem různých pohledů. A pro některý z vás to bude třeba i nudná pitomost...

Nicméně - běžte na to. Já po skončení při titulkách přemýšlel o spoustě věcí. A to se mně nestalo ani u Ryana. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Jakmile nad Vámi bude stres vítězit, dejte si VELKÉ PODMOŘSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ, hned bude lépe :

Fascinující výlet do světa pod hladinou z dílny legendy Jeana-Michela Cousteau přináší životní zážitek ve formátu 3D.

Napínavá a dlouhá cesta mořské želvy napříč světovými oceány nabízí vedle dobrodružství i úchvatný a unikátní pohled na barevný mořský život. Díky technologii 3D se návštěva kina stane doslova potápěčským zážitkem. Cestou na druhý konec světa provede želví průvodkyně diváky kalifornským chaluhovým lesem, australským Velkým bariérovým útesem a mexickou Roca Partida ? domovem tisíce žraloků. Budeme svědky jedněch z nejúžasnějších podívaných pod vodní hladinou: pokocháme se baletem mant, doprovodíme vznešené procesí kladivounů, z úkrytu budeme sledovat nelítostný lov perutýnů, zafandíme delfínům při fotbalovém zápase a pozdravíme největšího kytovce na planetě Zemi. To a mnoho dalšího zažijeme při našem velkém podmořském dobrodružství.

post-364-004260200 1288789068.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to trochu mimo, páč teď nebudu mluvit o filmech, ale o sledování programu ČT2. Dnes jsem si po HODNĚ dlouhé době pustil klasické televizní vysílání (když už čumím na telku, tak jen něco z popcornu) a kvetl jsem blahem. Šlo to hezky za sebou: dokument o čtyřkolkách, profil neurochirurga, nějaké scénky pro uvědomění si mládeže, že alkuhol za volant nepatří, operace oka, vědecký dokundament PORT a nakonec ochrana přírody. Já jsem vůbec netušil, že to lze na českých televizích v jednom dni najít.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...