tikzot Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Me teda nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 No ten druhej Rapl teda slabouckej. První série byla luxusní a temna - fakt jako severská krimi. I vtipnejsi to bylo. Tohle je takové produkce TV Nova trochu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 To mi ani neříkejte, já se chystám až to bude celý venku.Prvni Rapl byl super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 No tak tohle je tak poloviční, bohužel :-( Ale Cermak to trochu zachraňuje. Ale jen trochu. Jinak ten Most luxus, fakt prdel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Souhlas, ze prvni rada lepsi, ale zase kdyz si mas vybrat z ostatni produkce v ceskejch tv... no myslim ze supr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 No tak to je jasný :-) Ale je to takovej jednookej král. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 To je pravda.. supracka v techle severskejch depkach byla pustina s duskem na hbo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Jako já to ve skrytu duše tušil že tu nastavenou laťku první série budou těžko překonávat ,no nic, jak to bude celé venku shlidnu to stejně. Teď tu mám pripravenej Ozark 2 sérii a Útěk z vězeni v Dennemore, nevím co dát dřív. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Ozark je dobrej. A je to jen par dilu, to das rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Já mam na služebku Waco. 6 dílů jak nic. https://www.csfd.cz/film/526002-waco/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Rapl je moc čitelnej, sem zvědavej jak rozjede druhá linie... Most jede, snad se to časem neohraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Rapl je naprostá sračka. Včera jsem se, s odkazem na Buhr v jiném vlákně, na kousek podíval. No panebože, kamera o ničem, herci naprostí kašpaři, zápletka wtf. Během minuty jsme se ocitli v naprosto "reálné" svatyni pravicových extrémistů, pak tam běhají pokřížení hools se skinheads ala 90 léta, patolog mimoděk vytáhne z kapsy béčka, že je měla mrtvola na ruce tak tady máš detektíve. Maminka byla naštvaná, páč si mladej mrtvolák skinhead na origo luftwaffe buhr vydělával skoro celý měsíc na stadiónu jako ochranka. Rapl je odborník na bajonety a originalitu béček... atd. atd. Takovej odpad jsem už dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Příjemný netflix sci-fi Tau. 2 lidi a AI a když si odmyslite bitvu s robotem na začátku a trochu nelogický chování tak stojí za podívaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Já mam na služebku Waco. 6 dílů jak nic.https://www.csfd.cz/film/526002-waco/prehled/Waco bylo dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Už to tu určitě taky bylo, ale není na škodu si to připomenout -https://www.csfd.cz/film/274781-luther/prehled/ - čerstvě je venku pátá série a je to opět jízda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Rapl II ma tiez sklamal sakra. Na jednotku to zatial zdaleka nema. Snad sa to teraz po skonceni "dvojdielu" rozbehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Včerejší scéna s popelářem mě rozbrečela :-) https://youtu.be/nf8881eKHJQ?t=2207 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ja jsem teda kouknul na prvni dil Mostu, ale prijde mi, ze jsem asi narocnej divak a ze by me neco vylozene rozesmalo to ne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ja jsem teda kouknul na prvni dil Mostu, ale prijde mi, ze jsem asi narocnej divak a ze by me neco vylozene rozesmalo to ne :-(Já teda musím říct, že ta scéna z Pošty pro tebe mi přišla fakt luxusní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 "co tam dělal ču*ák jeden? ty vole hoši, tak teď se dlouho neuvidime..." franta (most! 2019) zatím top scéna :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se