Sarka Farka Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 (upraveno) Stranger Things - Season 3 ... a je to venku, 8 dilu stazenejch, du to prubnout https://www.csfd.cz/film/430582-stranger-things/555560-season-3/prehled/ h. Upraveno 4. července 2019 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 uz aj titulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Jmenuji? Jebe ti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 uz aj titulky?yes, komplet sezona vcetne titulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Už je venku i druhá série Dark. Viděl to někdo? Jinak u těchto sérií je problém v tom, že než vyjde další, tak zapomenete o čem to bylo a hlavně kdo je kdo Teď jsem viděl první díl třetí série Stranger Things a tak mě to chytlo, že už jsem u čtvrtého dílu, aniž bych viděl druhou sérii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Teď sem u hladovění shlédl toto: https://www.csfd.cz/film/621582-zlo-s-lidskou-tvari/prehled/ a bylo to docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Už je venku i druhá série Dark. Viděl to někdo? Jinak u těchto sérií je problém v tom, že než vyjde další, tak zapomenete o čem to bylo a hlavně kdo je kdo Teď jsem viděl první díl třetí série Stranger Things a tak mě to chytlo, že už jsem u čtvrtého dílu, aniž bych viděl druhou sérii videll, za mna dobre, aj ked treba rozmyslat kto je co a kedy ... preventivne som si stiahol opat 1. seriu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Za mě 2. Dark moc dobrý, když to tak počítám, tak asi 5 časových rovin, odhalení jednotlivých postav skoro ve všech z nich, apokalypsa a uzavření cyklu... Jako chytal jsem se trochu víc, než v první řadě. No a že bude třetí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Spider-Man: Far from home mě fakt potěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Tak třetí sezona Stranger Things zkouknutá při celodenním maratónku a pocity rozporuplné. Napětí už takové předvídatelné ,podkreslení hudbou z osmdesátek už taky není takové, prostě za mě trochu zklamání. Ale je fakt ,že jsem se na to možná jenom moc těšil a očekávání bylo až moc velké.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 (upraveno) Velmi příjemně mě překvapil Nástupce. Komu se líbila Nejtemnější hodina, imho se mu bude líbit i toto. Kurňa už asi fakt stárnu Upraveno 8. července 2019 uživatelem morbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Spider-Man: Far from home mě fakt potěšil.Stejný pocity. Očekávání nic moc, nakonec se mi to ale líbilo, příjemná oddechovka po těch emočních ždímačkách posledních dvou Avengers. Gyllenhaal potěšil a díky potitulkovým scénám mám pocit, že to ještě bude zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Chcipu doma s chřipkou, tak jsem dal tohle https://www.csfd.cz/film/612522-safe/prehled/ a je to pecka. Bavilo me to strasne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Chcipu doma s chřipkou, tak jsem dal tohle https://www.csfd.cz/film/612522-safe/prehled/ a je to pecka. Bavilo me to strasne :-)Videl sem to nebo nevidel, nevis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 NevidělOk, dik. Du to teda nekde vycenichat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Jsem se odhamounil a objednal HBO GO. Zatim ctyri dily Mesta na kopci a kousek Vinylu. Dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Chcipu doma s chřipkou, tak jsem dal tohle https://www.csfd.cz/film/612522-safe/prehled/ a je to pecka. Bavilo me to strasne :-)Frantiku, diky, ted sme dali s choti prvni dil a moc pekny. Co je v mrazaku, to se pocita, panove, to my radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Jojo, fakt to jede. Je to takovej trošičku kýč, ale takhle ja to rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Ta Suburra, ten seriál, to je dobrý, úplně sem to přehlíd.https://www.csfd.cz/film/541423-suburra-la-serie/541697-season-1/komentare/Franto, viděls to? Upraveno 10. července 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se