Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Zmizík:jako realny zaklad to melo, ale strasne se to tahlo. Bonus byla priroda, hnus ty baraky a neupravene okoli tech domu.

Nojono, to sou tydle existenciální filmy. Musíš to pořádně nasát.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Dokoukal jsem witchera a čekal jsem od toho nějak víc. Internetová hodnocení kolem 80 % tomu taky dost napomohla. Za mě tak 60 %. Hlavně teda vyložene stupidní poslední díl, ten tomu dal korunu. Efekty na dobu vzniku chabé...hlavně velký nedostatek monster. K tomu elf a dryády z Afriky...a ta Triss :(

Odesláno

Pustil jsem si Šílenýho Maxe, ten poslední 4. díl. A já vám nějak nevím. Vůbec jsem tomu nerozuměl. Tak si kladu otázku, jestli je to mnou nebo tím filmem...

Odesláno

Libi se nam ten Stockholmsky syndrom.

Realny, syrovy, dobre zahrany.

Uvidime za tyden.

Souhlasim, mlady Vondracek tam hraje dobryho slizaka.

Odesláno

Už sa tu objavil izraelský seriál Our Boys? Nedávno som na to narazil a za mňa jeden z najlepších počinov minulého roka. Natočené podľa reálnej udalosti z Jeruzalema, konflikt medzi Židmi a Arabmi zblízka z ktorého behá mráz po chrbte a pritom bez nadŕžania jednej, alebo druhej strane a s obrovskou dávkou empatie.

Odesláno

Viděl sem:

Le mans 66. Pěkné auta, dobří herci, celkem se mi to líbilo, až posléze sem si přečetl něco o tom, jak to bylo ve skutečnosti a v podstatě většina dramatických momentů ve filmu, je čistá fabulace. To mě trochu zklamalo.

Joker. Depresivní oneman show pana Phoenixe. Jako ok jako další ačkovy restart a prequel Batmana (už 4.? restart za 30let :) bych to bral. Nevíte jestli ten Pattisonuv Batman má na to navázat nebo to zas pojede znovu od dětství a obligátní střelby v uličce za kinem?

Odesláno

Už sa tu objavil izraelský seriál Our Boys? Nedávno som na to narazil a za mňa jeden z najlepších počinov minulého roka. Natočené podľa reálnej udalosti z Jeruzalema, konflikt medzi Židmi a Arabmi zblízka z ktorého behá mráz po chrbte a pritom bez nadŕžania jednej, alebo druhej strane a s obrovskou dávkou empatie.

Our Boys jsem viděl, docela dobrý, ale pro spoustu diváků to bude zcela jistě hodně zdlouhavé. Zajímavý pohled zejména do komunity ortodoxních židů a navíc podle skutečných událostí, ale jádro samotné kriminální zápletky by se vešlo do mnohem kratší stopáže.     

Odesláno

the Spy za mě 5*

Za mne taky určitě plný počet bodů za tento seriál o reálném špionovi izraelských tajných služeb, bavilo skoro stejně jako Černobyl. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...