Maxel Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Formule pecka. S01 možná vofous lepší, ani S02 se rozhodně neztratí. Ricciardo je borec, ale mě nejvíc bavil šéf Haasu Steiner ? bezprostřední, a ta jeho germánská angličtina je prostě skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 tak na tohle https://filmserver.cz/clanek/15711/z-the-last-of-us-bude-serial/ se tesim moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Zrovna jsem to taky četl https://www.tvfreak.cz/hbo-natoci-serial-podle-hry-the-last-of-us-prizvalo-si-autora-cernobylu/6462 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Jestli to bude tak dobré, jako hra, tak to bude pecka...předpoklady to rozhodně má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas955 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Nejvic si odpocinu a nasmeju se u Teorie velkeho tresku. Poprve kdyz jsem videl kousek rikam co je to za kravinu. A ted nemuzu prestat. Odpocinkovy,hezky,zadny nervy a hlavne se zasmeju. Za me jeden z nejlepsich serialu na ktery jsem prisel nahodou za posledni roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) A decka - nejlepsi filmy sou od Hrebejka (Cokovoko). Dneska jsem na youtube zrel Veteran ale dalo se na to koukat. Upraveno 6. března 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 1917 - Dve hodky ubehly prekvapive rychle, zajimave natocenej film, prvni pulka rozhodne silnejsi, ale celkove, moc novejch filmu z prvni valky nejni, takze za me dobry. Za kino to stalo. Hlavni dva hrdinove/herci me moc sympaticky nebyli, ale to se na zacatku hodne prekvapive rychle vyresilo, rozhodne jeden z hodne necekanejch momentu filmu ad Formule - Druha serie super, ale strasne me tam sral Verstappen, ale zhlednul sem to za dva vecery, povedena druha serie, tesim se na dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Tak na tohle se těším.... Upraveno 8. března 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Tak na tohle se těším.... Jj na tohle jsem taky zvedavej, porad si rikam ze Hanks je zaruka ze by to nemusela byt blbost, zvlast kdyz si sam napsal scenar a v produkci ma taky prsty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Nula Nula Nula jsem dal o víkendu a líbilo se mi to, vypadá to aj na další série. Dal bych 85%.No a na vaše rady jsem začal sledovat Outsider no a zatím pecka.Do pátku musím vidět desátý díl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Tohle je takova anglicka klasika. Detektiv ma tezky zivot, trochu chlasta. Samozrejme, ze to je prizpusobeno dnesni dobe, navic je valecny hrdina. Pod muzskym pseudonymem to napisala J.K. Rowlingova, ja v tom teda vidim klasickou zenskou praci. Cely pribeh je slozeny ze tri na sobe nezavislych pripadu. Prvni je takovy lepsi prumer, druhy me az tak nezaujal (asi prostredim pripadu), za to treti se opravdu povedl. Vse podtrhuje prijemna hudba.Hodnoceni na CSFD celkem odpovida.https://www.csfd.cz/film/478984-c-b-strike/prehled/ Dalsi serial: je https://www.csfd.cz/film/487514-ucitel/komentare/Polske filmove tvorby jsem moc nevidel. Problemy, ktere resi hlavni hrdina, jsou obdobne jako problemy podobnych hrdinu ze stejneho zanru, ktery je produkovan stredni evropou. Nekdo se z toho nemusi zout, ale mne se to ale libilo. Hlavni hrdina co by ucitel (Maciej Stuhr) je klidas, ma pomaly, ale jisty tah na branku. Proste se mi to libilo, palec hore pro polaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 https://www.csfd.cz/film/610642-ty/prehled/ tohle je ideální seriál, pokud už jste nějakou dobu single a nevíte jak na to )) Zatím mám za sebou první sérii. První půlka mi přišla výrazně lepší. Jednak tu byl jistý wow effect. A pak sem se teď dokonce dočetl, že prvních 5 dílů točily ženské. A ty maj asi na podobný týpky lepší oko. Nejen podle čsfd, ale i podle mě lepší nadprůměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Určitě to už někde šlo, je z r. 2008, včera jsem koukal na již druhý díl Wallandera a za mne dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 outsider teda divnej konec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Outsider me bavil na zacatku... Nez do toho zacli motat ty nadprirozeny blbosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Škoda, tie posladné dva diely pochovali celý seriál, ktorý bol inak dobre našliapnutý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 (upraveno) Mě neserte.... ještě mi napište kdo byl ta svině :-D váš za trest zakleju a budou se vám napořád zpožďovat hodinky. Upraveno 9. března 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Nic mu nepiste, ja to mam rozkoukane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Mě se líbil Neviditelný, nemá to nic společného s předchozím titulem na toto téma, slušný thriller, do poslední chvíle člověk neví kdo a jak https://www.csfd.cz/film/425894-neviditelny/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Díky Josef, toto mi nejako ušlo, horory môžem... Hodnotenie to má slušné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se