Murphy97 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Hezky udelany, zrovna koukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Díky home office jsem objevil klenot, který nejspíš většina z vás viděla, ale pokud ne, tak hurá do toho. Peaky Blinders (5 sérii na Netflix). P.S. Doporučuji si doplnit bar nějakou kvalitní whiskey, po pár dílech na vás ta atmosféra zapůsobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Nezapusobi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Dneska byla premiera (na youtube) Party Hard od Reznika. Je to amatersky film, tak je treba to brat v potaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Muz ktery nebylGranTorinoKult hakoveho krizeDesperadoDas BootDistrict 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Když už tu byl zmíněn Kult hákového kříže, tak pokud jde o filmy s podobnou tématikou, ještě výše dle mého stojí Svatý boj. Staví na vnitřní rozpolcenosti (či snad krizi identity?) hlavního hrdiny, kterého mimochodem geniálně ztvárnil Ryan Gosling. Více nemá cenu psát, protože to už bych prozrazoval zbytečně moc. Plusové body dávám i za jistou snahu o odkrytí smýšlení a motivace Židů obecně a zejména pak za dle mého skvělý závěr filmu. Jo, a Summer Phoenix je (tedy přesněji řečeno byla v čase natáčení filmu) fakt až neskutečně nádherná ženská! PS: Jestli si to chcete fakt užít, tak nečtěte ten oficiální text distributora na ČSFD. Takřka vždy spolehlivě vykecá až nepříjemně moc z děje filmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Na Prima Max ted zacina Pulp Fiction Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Gomorra. Po dokoupaných dvou sérkách sem to na čas opustil. Teď sem tomu dal zas šanci a po první půlce třetí série nevim ? je to takový nemastný. Snad se to eště rozjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Konečně jsem se dokopal ke shlédnutí filmu Nákaza, který už mám pár dní stažený na disku. Výborný soundtrack, žádné citové vydírání, takřka dokumentární charakter, solidní dějový spád a více než aktuální téma. Soderberghovi tleskám (nejen za anticipaci) a pokud film neznáte, vřele doporučuju ke shlédnutí. Upraveno 21. března 2020 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Nevim, jestli to tu je, ale za me hodne slusna petihvezda https://www.csfd.cz/film/425894-neviditelny/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Právě teď na ČT2 Velký útěk Velkého útěku z tábora Stalag Luft 3 z 24. na 25.3. 1944 se zúčastnil mj. i český radiotelegrafista 311.čs.bombardovací perutě F/Lt Arnošt Valenta... také P/O bedřich Dvořák a F/Lt Ivo Tonder, ti zázrakem přežili... Upraveno 21. března 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Altualizace meho snazeni o zaceleni propastnych nedostatku v oblasti moderni filmove tvorby. Twin PeaksPuvodni serial skvely! Fakt jsem byl nadseny...minimalne do pulky druhe serie, pak uz zaclo hodne Lynchovatet, ale dobry. Hltal jsem to jednim dechem a ty postavy miluju Nasledoval film. To uz bylo trosku uchylnejsi, ale slo to. Konecne holky ukazaly kozy! Aktualne 3. dil noveho serialu. Jima me neblahe tuseni, ze uz je to prilis extravagantni. Nevim nevim kolik casu tomu jeste dam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Nie je to úplná novinka, uletený animák. Aj hudba super.Mutafukaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Neviditelny super. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Neviditelny super. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí TapatalkMně to přišlo dementní a nedokázal sem se do toho zadívat. Po půl hodině sem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak ma to sve mouchy a par hlouposti, ale ma to atmosferu a ten oblek by se nekdy aj siknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Nie je to úplná novinka, uletený animák. Aj hudba super.MutafukazDíky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Co byste doporučili na Netflixu? Seriály, filmy, dokumenty, standupy... Dojeli jsme Sex Education, Narcos, mám rozkoukaný Mexico, Explained, Disenchantment, viděl jsem pár dílů Mind Hunter a nebaví mě to. Klasiky jako Black Mirror mám sjetý, o Stranger Things vím. Čekám teď na druhou sérii Gervaisova Afterlife. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Za me urcite Dark https://www.csfd.cz/film/496803-dark/prehled/Je to trochu magorka, ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Já tam jedu primárně jejich True Crime dokumenty, dával jsem pár stran zpět sumář. Pak stand-up comedy, taky dobrý. Maz Jobrani. Jim Jefferies. Ricky Gervais. Formula 1 Drive to Survive. I pro nefandy motorismu rozhodně koukatelný. Chef?s Table. Kulinařina na master úrovni. Pecka. Ze seriálů, cca cos sám psal. Plus třeba Punisher neni zlej. 13 Reasons Why, pokud se líbil Sex Edu. Na S02 After Life se hodně těšim! Upraveno 22. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se